Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.188
- Πόντοι
- 1.056
διαβασε ρε μυστη τα γραφομενα κ εσυ...Καλή περίπτωση ακούγεται τότε
διαβασε ρε μυστη τα γραφομενα κ εσυ...Καλή περίπτωση ακούγεται τότε
Ε πως κάνεις κ εσύ έτσι έτυχεεεε ( χαχα) παίζουμε κρυφτό με τον εαυτό μπροστά σε καθρέφτη αυτό γίνεται καιρό τώρα με μερικές "" " ανερχόμενες""ωστοσο επειδη το ειχα αφησει ανοιχτο στο εν λογο προφιλ μετα το παραπανω κραξιμο οτι μπηκε κ ανανεωσε αγγελια!συμπτωση;!![]()
Kentro!!I!!Elinda se diko mou xoro!6974120906
Είμαι 32 Χρόνη Ελληνίδα σύνοδος με απίστευτα ερωτική διάθεση.Ειμαι ζουμερη με στήθος 5αρή καί όμορφο πρόσωπο! Μπορείς να με απολαύσεις σήμερα αρκεί να Με καλέσεις! Απολαμβάνω αυτό που κάνω καί ψάχνω γενναιόδωρο Ευγενικό κύριο να τον κάνω χαρούμενο! Παρεμε στο 6974120906 για μία αξέχαστη...kanesex.com
τα συμπερασματα δικα σας
ειδες κατι τρελες συμπτωσεις;!κ ετυχε την ωρα που λεγαμε για τις αγγελιες αυτες..μετα πηγε για τζοκερακι!Ε πως κάνεις κ εσύ έτσι έτυχεεεε ( χαχα) παίζουμε κρυφτό με τον εαυτό μπροστά σε καθρέφτη αυτό γίνεται καιρό τώρα με μερικές "" " ανερχόμενες""
Φτάνει ρεεε φτάνειωστοσο επειδη το ειχα αφησει ανοιχτο στο εν λογο προφιλ μετα το παραπανω κραξιμο οτι μπηκε κ ανανεωσε αγγελια!συμπτωση;!![]()
Kentro!!I!!Elinda se diko mou xoro!6974120906
Είμαι 32 Χρόνη Ελληνίδα σύνοδος με απίστευτα ερωτική διάθεση.Ειμαι ζουμερη με στήθος 5αρή καί όμορφο πρόσωπο! Μπορείς να με απολαύσεις σήμερα αρκεί να Με καλέσεις! Απολαμβάνω αυτό που κάνω καί ψάχνω γενναιόδωρο Ευγενικό κύριο να τον κάνω χαρούμενο! Παρεμε στο 6974120906 για μία αξέχαστη...kanesex.com
τα συμπερασματα δικα σας
ε μα εγω φταιω;!Φτάνει ρεεε φτάνει![]()
Μαζί με τον @Odin_ γρήγορα να αναλάβετε την διαχείριση μπας και ζωντανέψει αυτό το φόρουμε μα εγω φταιω;!
το γραφω για ολα τα αδελφια,μαγκες να ψαχνεστε καλα γτ καποιες/οι μας περναν για μλκς...να σεβεστε τα λεφτα κ τον χρονο σας πριν τα χαρισετε οπου να ναι...
Πάνο είσαι πολύ δυνατός. Ευχαριστούμε. Θελω να δω πως θα εξελιχθεί η φάση με την αγγελία και τον φίλο. Από περιέργεια.ε μα εγω φταιω;!
το γραφω για ολα τα αδελφια,μαγκες να ψαχνεστε καλα γτ καποιες/οι μας περναν για μλκς...να σεβεστε τα λεφτα κ τον χρονο σας πριν τα χαρισετε οπου να ναι...
φιλε μου αν ολοι ψαχνομασταν λιγο καλυτερα διαβαζαμε προσεχαμε παρατηρουσαμε λιγο παραπανω απο τον κωλο στη φωτο τοτε ολη αυτη η κουβεντα θα ηταν περιτη
να σαι καλα ρε φιλο αλλα εγω θα σου ελεγα να μην ξανασχοληθει κανεις γενικοτερα με το εν λογο τηλεφωνοΠάνο είσαι πολύ δυνατός. Ευχαριστούμε. Θελω να δω πως θα εξελιχθεί η φάση με την αγγελία και τον φίλο. Από περιέργεια.
λες μια μελαχρινη με τορπιλες ?? που ειναι στο οσμοσε ? ενδιαφερον φαινεται
θες να κάνεις promotion και δεν μπορείς καλό το παραμύθι σου αλλά δεν έχει δράκο!!! πιο fake πεθαίνειςΜε την συγκεκριμένη εχω πάει πάνω από 10 φορές . Πολύ δυνατό και τίμιο σε αυτά που θέλω εγώ(μεγάλα βυζιά )
Come and feel 25cm..
sexorama.eu
Αυτή πως την βρίσκουμε για συνάντησηwww.facebook.com
Για τη xenia rush που έχει λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram έχει κάποιος άποψη; Μου είπε 130 την ώρα.
....ναι "ελληνιδα" απο την Τζαμαϊκα!!!!!!Ελληνίδα είναι
Πρόκειτε για την Σαντίνα της Βεργας 7Για τη xenia rush που έχει λογαριασμό στο Facebook και στο Instagram έχει κάποιος άποψη; Μου είπε 130 την ώρα.
Κοίτα .Να μπω σε διαδικασία να σου αλλάξω μυαλά δε θα το κάνω.
Έπεσε ήδη κράξιμο κ βρήκαμε τη μουφα από χθες..
....ναι το ειδα "κατοπιν εορτης"Έπεσε ήδη κράξιμο κ βρήκαμε τη μουφα από χθες..
Νταξ κ εσύ με ένα μάτι ρε πατέρα τι να πρώτοδεις.......ναι το ειδα "κατοπιν εορτης"![]()