Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.429
- Πόντοι
- 446
Καλησπέρα συναγωνιστές. Μετα την τελευταία επίσκεψη που ηταν φιάσκο ξανα επισκέφθηκα την αγαπημένη σαλονικα. Μεσα στη βδομαδα βραδυ η επισκεψη. Το πορνοενστικτο με πηγε να ξεκινήσω αναποδα την βολτα μου. Απο μεδουσα κτλ. Συνηθως την ξεκιναω απο πιμπ. Τελος παντων δεν εχει σημασία. Δεν κατεβαίνω συχνα και ειδα οτι ανοιξαν 2-3 καινουρια απεναντι απο μεδουσα. Μπαινω στο πρωτο απο αριστερα. Μαγκες βγαινει ενα μουνι. Τι να πω. Μου επεσε το σαγόνι. Ονομα λιζα. Απο ρουμανια. 20 χρονων. Μελαμψουλικο. Βυζι φυσικο 3αρι+. Ψηλη κοπελα. Ωραιο προσωπο. Πολυ δυνατο θηλυκό σωμα. Ευχαριστη στο σαλονορισμα. Λεω εδω ειμαστε. Λεει η τσα2 40 απλο, 50 ελευθερο, 60 69 και 70 ντουζ. Μεχρι εκει. Δεν κανει παραπάνω προγραμματα. Μπηκα με το απλο. Μαγκες πιπα πολυ δυνατη. Βεντουζαρισμα κανονικο. Παιχτηκαν 2-3 στασεις οπου και ηρθε το τελος στο ιεραποστολικο. Στα 4 απιστευτη θεα η κωλαρα της. Σε γενικες γραμμες και εχοντας περασει αρκετες ημερες και εχω ηρεμησει και βλεπω πιο αντικειμενικα τα πραγματα θα πω: για τα γουστα μου η τοπ που εχω παει σε αγοραιο επιπεδο σε θεμα εμφανισης. Πολυ υποκειμενικο. Απο αποψη χρονου ηταν οκ αλλα ειχε κ νεκρα γενικα. Σε ωρες αιχμης δε ξερω. Γενικα δεν αφηνει πολλα πολλα. Φιλια, τριψηματα κτλ δε παιζουν. Εμενα προσωπικα δε με πειραζει ισα ισα γτ ειναι κ το θεμα υγειινης. Δυστυχως δεν εχει προγραμμα γτ ειναι ωραιο μουνι. Οποιου του αρεσουν γκαυλακια και θελουν πιο πολυ εμφανιση κ οχι τοσο το κατι παραπανω προτείνετε. Υγειες και να περναμε καλα. Οποιος εχει παει και αντιμετωπισε κατι αρνητικο ας το αναφερει.