Πεστα εδω ρε μωράκλα, να γελάσουμεΜάλλον κάτι ξέρεις εσύ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πεστα εδω ρε μωράκλα, να γελάσουμεΜάλλον κάτι ξέρεις εσύ
Καλά να είσαι φίλε πρέπει να το έχεις πει 30 φορές. Θα ήθελες να πεις περισσότερα για να μάθουμε όσοι δεν έχουμε πάρει; Τραγική σε εμφάνιση; Υπηρεσίες; Τί εννοείς;τραγικη κανονικα
Ιδίως σε εμφάνιση φαίνεται πολύ χάλια χαχαΚαλά να είσαι φίλε πρέπει να το έχεις πει 30 φορές. Θα ήθελες να πεις περισσότερα για να μάθουμε όσοι δεν έχουμε πάρει; Τραγική σε εμφάνιση; Υπηρεσίες; Τί εννοείς;
Καλά να είσαι φίλε πρέπει να το έχεις πει 30 φορές. Θα ήθελες να πεις περισσότερα για να μάθουμε όσοι δεν έχουμε πάρει; Τραγική σε εμφάνιση; Υπηρεσίες; Τί εννοείς;
Ας παει ενα απογευμα στο Βill και θα την πετυχει σίγουρα, τη ντίβα μαςἜχει ἀπαντήσει πρὸ πολλοῦ.... Ἄν θυμᾶμαι καλά, δέν τὴ βρίσκει νά κλείση ραντεβού
Μ.χαχαχα βρε εσεις οτι και να γραψω θα πουν οι αγαπουληδες οτι θελουν παλι + τα ψεματα της μανταμ.
Γι αυτο θα σας αφησω με το "αξιοπιστη κ τραγικη" και ο καθενας να καταλαβει μονος του ..
και για να μην παρεξηγηθω οποιος περναει καλα με την μανταμ και γουσταρει να συνεχισει κανονικα τη δουλεια του δεν χαλαει δικα μου λεφτα... δεν κερδιζω κατι εγω ουτε χανω.
εγω προσωπικα εχω πολυ κακη εμπειρια απο την μανταμ
υγ
ψιτ μανταμ μην αρχισεις τα δεν με εχεις δει ποτε (αληθεια ειναι) και αλλα τετοια γιατι ειμαι στις καλες μου σημερα μην με καβαλησει ο διαολος και γινουμε θεαμα παλι χαχαχ!!!
GyMaster
Αξιοπιστα
Ξέρεις γιατί είσαι μπλοκαρισμένος από μένα Μετά από πολλή βρισιές στο τηλέφωνοΜ.
.... θα σου απαντήσω και ξέρεις πολύ καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι ο λόγος να μην δεχόμουνα ραντεβού με εσένα??????
μηπωσ λεω εγω τωρα δεν ξερω.τησ εκανε καμια μαλακια χοντρη και τον σουταρε.γιατι συνηθωσ καπωσ ετσι γυνοντε αυτα.Ας παει ενα απογευμα στο Βill και θα την πετυχει σίγουρα, τη ντίβα μας
Εγώ σου λέω να σταματάς να κλαιςσου ειπα μην το ξεκινας ...παμε να τα πουμε λιγο ...
Μα δεν βρεθήκαμε επειδή δεν ήθελα να κάνω ραντεβού μαζί τουμηπωσ λεω εγω τωρα δεν ξερω.τησ εκανε καμια μαλακια χοντρη και τον σουταρε.γιατι συνηθωσ καπωσ ετσι γυνοντε αυτα.
Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι όταν ακούω τη φωνή τους και ο τρόπος που σκέφτονται αποφασίζω να μην τους συναντάω στο δωμάτια στο ΜπιλΕγώ σου λέω να σταματάς να κλαις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα δεν βρεθήκαμε επειδή δεν ήθελα να κάνω ραντεβού μαζί του