Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
12.003
Πόντοι
3.556
Το πιο αστειο που ακουω απο πολλες γκομενες ειναι το "Θελω να με κανει να γελαω"

Δηλαδη απαιτουνε δουλεια κανονικη και μαλιστα 24ωρη, να κανεις το γελωτοποιο και τον καραγκιοζη ολη μερα, λες και δεν εχεις αλλα προβληματα να ασχοληθεις, ενω δειχνει την αντιληψη πως εχουν μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις

Επισης δειχνει το ποσο μακρια βρισκονται απο θεματα βιοπαλης, δουλειας-ανεργιας, σπουδων, ικανοτητων, οικονομικων προβληματων, χρεων, κλπ προβληματα που αντιμετωπιζει το 90% της κοινωνιας.

Αμα ακουσετε γκομενα να λεει την παραπανω ατακα, τρεξτε οσο πιο μακρια μπορειτε

Οταν λένε θέλω κάποιον που να με κάνει να γελάω εννοούν θέλω κάποιον ωραίο,νέο,με λεφτά,καλή δουλειά που να με κάνει να γελάω,δεν εννοούν θέλω κάποιον χάλια που να με κάνει να γελάω.Οι γκόμενες πάντα λένε το κοινωνικά αποδεκτό.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Οποιος δέν διαθέτει τά προσόντα τού "Καμάκερ" -πού έχουν αναφερθεί- καλό είναι νά μήν προσπαθήσει,νά κάνει live.
Πρώτα νά βελτιωθεί,σέ όσα σημεία αισθάνεται ότι δέν είναι ακόμα έτοιμος,καί μετά νά κάνει μία νέα αρχή...στόν μαγικό κόσμο τού live.
Διαφορετικά θά τού φταίνε...πάντα οι γκόμενες!

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.012
Πόντοι
6.056
Οταν λένε θέλω κάποιον που να με κάνει να γελάω εννοούν θέλω κάποιον ωραίο,νέο,με λεφτά,καλή δουλειά που να με κάνει να γελάω,δεν εννοούν θέλω κάποιον χάλια που να με κάνει να γελάω.Οι γκόμενες πάντα λένε το κοινωνικά αποδεκτό.

Και με χάλιες γελάνε.Για τις ελλεεινίδες,δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο η εμφάνιση.

Αν βρεθούνε πχ σε μια παρέα μ'εναν χάλια κι έναν εμφανίσιμο,και ο χάλιας τους λέει συνέχεια αστεία και γελάνε,ενώ ο εμφανίσιμος είναι πιο σοβαρός,με τον χάλια θα ασχολούνται.Είναι αυτά τα κουλά των ελλεεινίδων.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.115
Πόντοι
496
Ή αν είναι γαμήσιμη,της ρίχνεις και κανα κανα πούτσο πριν φύγεις
Το χα πάθει με μια απο τις ωραιότερες γυναίκες που γνώρισα ποτέ.....Πέρα από κούκλα, ήταν και αρκετά ευφυιής και ωραία τύπισσα (είχε δυνατό λέγειν)-σπάνιες αρετές!

Δεν άργησα να καταλάβω πως η τύπισσα ήταν κατεστραμμένη σ αυτόν τον τομέα, μιας κι άρχισε να λέει κάτι ιστορίες για έναν που ήταν μαζί χρόνια....Έριξα ένα αποχαιρετιστήριο με πόνο, και ύστερα χάθηκα στους δρόμους με βαρειά καρδιά!
Δεν της ξαναμίλησα ποτέ, ούτε απάντησα, απλά μηχανικά ξέκοψα!
Από τη μια λες 'κρίμα να καταστρέφεται έτσι μια γκόμενα της προκοπής', από την άλλη βέβαια, εάν δεν είχε καταστραφεί ίσως δεν θα τη γαμούσες κιόλας!

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.964
Πόντοι
6.495
Το χα πάθει με μια απο τις ωραιότερες γυναίκες που γνώρισα ποτέ.....Πέρα από κούκλα, ήταν και αρκετά ευφυιής και ωραία τύπισσα (είχε δυνατό λέγειν)-σπάνιες αρετές!

Δεν άργησα να καταλάβω πως η τύπισσα ήταν κατεστραμμένη σ αυτόν τον τομέα, μιας κι άρχισε να λέει κάτι ιστορίες για έναν που ήταν μαζί χρόνια....Έριξα ένα αποχαιρετιστήριο με πόνο, και ύστερα χάθηκα στους δρόμους με βαρειά καρδιά!
Δεν της ξαναμίλησα ποτέ, ούτε απάντησα, απλά μηχανικά ξέκοψα!
Από τη μια λες 'κρίμα να καταστρέφεται έτσι μια γκόμενα της προκοπής', από την άλλη βέβαια, εάν δεν είχε καταστραφεί ίσως δεν θα τη γαμούσες κιόλας!
Είναι απλό φίλτατε: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.
Καθένας παίρνει αυτό που αξίζει σε αυτή τη ζωή. Και καθεμιά επίσης.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706
Η άποψή μου για τους διάφορους τρόπους προσέγγισης:

-live καμάκι. Έχεις 20 δευτερόλεπτα για να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας γκόμενας και μία και μοναδική παράσταση κι άρα θα πρέπει να είσαι μεγάλος performer. Αν δεν τα καταφέρνεις θα έχεις συνεχείς απορρίψεις και θα αποθαρρυνθείς.

-socials. Θέλει εμπειρία για να ξεχωρίζεις αμέσως τα κατάλληλα προφίλ. Πρέπει να κάνεις μόνο όσα τσατ χρειάζεσαι για να σχηματίσεις εικόνα και μετά προτείνεις να βρεθείτε. Αν δεν δεχτεί, πας παρακάτω, γιατί αλλιώς χάνεις το χρόνο σου.

-κύκλος. Σίγουρος τρόπος. Αν δεν έχεις πρέπει να κάνεις.

-κοινωνικοί χώροι, ήτοι γυμναστήρια, χοροί, χόμπις κλπ. Καλός τρόπος, διότι δεν έχεις το άγχος της μίας και μοναδικής παράστασης όπως στο live καμάκι.

-το τρίπτυχο «όμορφος, πλούσιος, διάσημος». Αν είσαι ωραίος χωρίς να είσαι μαλάκας έχεις ευκαιρίες. Αν μπορείς να επιλέξεις ένα προσοδοφόρο επάγγελμα επίσης. Όσο για το διάσημος δεν χρειάζεται να σε λένε στις ειδήσεις και στα μήντια. Αρκεί να μπορείς να διαπρέψεις σε ένα τομέα για να προσελκύεις γκόμενες αυτού του τομέα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.187
Πόντοι
3.656
Συμφωνώ!

Με το που αρχίσει κάποια να διηγείται οποιαδήποτε 'τραυματική' ιστορία, ήρθε η ώρα να φύγεις τρέχοντας!
Αφενός έχει σταματήσει ο χρόνος της εκεί, κι αφετέρου ο ρόλος μας δεν είναι ν ακούμε για αυτά!
Τραυματίστηκες κυρά μου? Η ζωή συνεχίζεται!
Δε θες να τη συνεχίσεις? -Αντε γειά!
Και όχι μόνο. Όταν αρχίσει τέτοιο μπλα μπλα ΑΜΕΣΩΣ σου στέλενι μήνυμα ότι θα σε χρησιμοποιήσει σαν συναισθηματικό ταμπόν. Αν κάτσεςι να την ακούς, δεν φταίει, εσύ φταις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.187
Πόντοι
3.656
Το πιο αστειο που ακουω απο πολλες γκομενες ειναι το "Θελω να με κανει να γελαω"

Δηλαδη απαιτουνε δουλεια κανονικη και μαλιστα 24ωρη, να κανεις το γελωτοποιο και τον καραγκιοζη ολη μερα, λες και δεν εχεις αλλα προβληματα να ασχοληθεις, ενω δειχνει την αντιληψη πως εχουν μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις

Επισης δειχνει το ποσο μακρια βρισκονται απο θεματα βιοπαλης, δουλειας-ανεργιας, σπουδων, ικανοτητων, οικονομικων προβληματων, χρεων, κλπ προβληματα που αντιμετωπιζει το 90% της κοινωνιας.

το "Θελω να με κανει να γελαω" ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ότι η μέση γυναίκα δεν έχει χιούμορ. Πόσες κάνουν πετυχημένο σταντ απ κόμεντι;

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.964
Πόντοι
6.495
Πολλή κουβέντα κάνουμε για τι πρέπει να έχει κάποιος για να πηδάει, και λέμε ότι:
-Πρέπει να έχεις φράγκα: δεν έχετε δει γύρω σας ΠΟΤΕ άφραγκους ψωμοζήτουλες να πηδάνε καλά μουνιά;
-Πρέπει να έχεις ''εμφάνιση'': δεν έχετε δει γύρω σας ΠΟΤΕ σκατόφατσες λέτσους να πηδάνε καλά μουνιά;
-Πρέπει να έχεις ''κύκλο'': έχω γνωστό που ο ''κύκλος'' του για 15 χρόνια του ''γνώριζε'' διάφορες, και 15 χρόνια επίσης ήταν αγάμητος. Επίσης, καλός είναι ο κύκλος (το έχω ζήσει στο παρελθόν που ό,τι γνώριζα από τον ''κύκλο'' εκτελούνταν πάραυτα), αλλά δεν είναι η λύση των πάντων εάν η άλλη ιδίως έχει μία αίσθηση ''υπερπροσφοράς'' διαθέσιμων τύπων να την κυνηγάνε, το ότι σε γνώρισε από τον ''κύκλο'' της δεν εγγυάται πήδημα.

Θα το λέω όσο ζω: το γιατί θα σε επιλέξει μία γυναίκα είναι θέμα ΤΥΧΗΣ. Θα σε επιλέξει για αυτό που το σκατένιο κεφάλι της την τράβηξε σε δεδομένη περίσταση.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
12.003
Πόντοι
3.556

Αν βρεθούνε πχ σε μια παρέα μ'εναν χάλια κι έναν εμφανίσιμο,και ο χάλιας τους λέει συνέχεια αστεία και γελάνε,ενώ ο εμφανίσιμος είναι πιο σοβαρός,με τον χάλια θα ασχολούνται.Είναι αυτά τα κουλά των ελλεεινίδων.

Το πρόβλημα είναι αν τις κάνεις και γελάνε δε σημαίνει οτι γουστάρουν κιόλας.Είσαι σαν κλόουν,εντάξει τον κρατάνε λίγο για να γελάσουνε,δε σημαίνει οτι θα τις πηδήξει.Για να μετατρέψεις το διασκεδαστικό στοιχείο σε ρομαντικό,γοητευτικό είναι δύσκολο.Ενώ ο σοβαρός δε χρειάζεται να κάνει μετάβαση.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706

Μπορεί νά ασχολούνται,μέ τόν χάλια,
αλλά νά είσαι σίγουρος ότι...ο εμφανίσιμος θά τήν γαμήσει!

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.303
Πόντοι
16.235
Ένας μίζερος εκπέμπει αυτό που έχει .Θα αλλάζει για μια γκόμενα;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.303
Πόντοι
16.235
Πολλή κουβέντα κάνουμε για τι πρέπει να έχει κάποιος για να πηδάει, και λέμε ότι:
-Πρέπει να έχεις φράγκα: δεν έχετε δει γύρω σας ΠΟΤΕ άφραγκους ψωμοζήτουλες να πηδάνε καλά μουνιά;
-Πρέπει να έχεις ''εμφάνιση'': δεν έχετε δει γύρω σας ΠΟΤΕ σκατόφατσες λέτσους να πηδάνε καλά μουνιά;
-Πρέπει να έχεις ''κύκλο'': έχω γνωστό που ο ''κύκλος'' του για 15 χρόνια του ''γνώριζε'' διάφορες, και 15 χρόνια επίσης ήταν αγάμητος. Επίσης, καλός είναι ο κύκλος (το έχω ζήσει στο παρελθόν που ό,τι γνώριζα από τον ''κύκλο'' εκτελούνταν πάραυτα), αλλά δεν είναι η λύση των πάντων εάν η άλλη ιδίως έχει μία αίσθηση ''υπερπροσφοράς'' διαθέσιμων τύπων να την κυνηγάνε, το ότι σε γνώρισε από τον ''κύκλο'' της δεν εγγυάται πήδημα.

Θα το λέω όσο ζω: το γιατί θα σε επιλέξει μία γυναίκα είναι θέμα ΤΥΧΗΣ. Θα σε επιλέξει για αυτό που το σκατένιο κεφάλι της την τράβηξε σε δεδομένη περίσταση.
Θα σε επιλέξει για το τι θα ζήσει αφού καταλήξει με εσένα...ΟΧΙ για εσένα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706

Εγώ δεν θα το ερμήνευα έτσι. Είναι σαν να σου λέει η γκόμενα «έχω μπουχτίσει με ένα σωρό αγχωμένους μαλάκες μέχρι τώρα» και σαν να σε προειδοποιεί ότι αν αρχίσεις να κάνεις κι εσύ τα ίδια παίρνεις δρόμο.
Κι όντως οι γυναίκες έχουν περισσότερη ανάγκη το γέλιο, διότι έχουν ένα σωρό ανασφάλειες που εμείς δεν έχουμε. Δεν σημαίνει ότι ψάχνουν έναν κλόουν, αλλά έναν τύπο θετικό και με χιούμορ που εκπέμπει ασφάλεια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706

Εντάξει κανείς δέν αμφιβάλλει ότι καί ο παράγοντας τύχη,παίζει ένα καθοριστικό ρόλο στις γνωριμίες,
αλλά είναι λάθος μας αυτό νά τό κάνουμε motto,προέχουν... άλλες προτεραιότητες!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.303
Πόντοι
16.235
Εγώ δεν θα το ερμήνευα έτσι. Είναι σαν να σου λέει η γκόμενα «έχω μπουχτίσει με ένα σωρό αγχωμένους μαλάκες μέχρι τώρα» και σαν να σε προειδοποιεί ότι αν αρχίσεις να κάνεις κι εσύ τα ίδια παίρνεις δρόμο.
Κι όντως οι γυναίκες έχουν περισσότερη ανάγκη το γέλιο, διότι έχουν ένα σωρό ανασφάλειες που εμείς δεν έχουμε. Δεν σημαίνει ότι ψάχνουν έναν κλόουν, αλλά έναν τύπο θετικό και με χιούμορ που εκπέμπει ασφάλεια.
Φυσικά δεν αρκεί αυτό...θέλουν αυτό να είναι πασπαλισμενο με €.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706
Φυσικά δεν αρκεί αυτό...θέλουν αυτό να είναι πασπαλισμενο με €.
Θέλουν ένα αρκετά μεγάλο πακέτο, θα έλεγα. Απλά εξηγούσα τι, κατά την γνώμη μου, ζητούν όταν λένε ότι θέλουν κάποιον να τις κάνει να γελάνε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.717
Πόντοι
1.706
Θέλουν ένα αρκετά μεγάλο πακέτο, θα έλεγα. Απλά εξηγούσα τι, κατά την γνώμη μου, ζητούν όταν λένε ότι θέλουν κάποιον να τις κάνει να γελάνε.
Γκόμενα πού θά πεί ότι θέλει κάποιον νά γελάει,δέν πρόκειτε νά τήν γαμήσει ποτέ.
Αλλο πρέπει ο άνδρας νά έχει χιούμορ,καί άλλο...νά γίνει γραφικός!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.757
Πόντοι
1.706
Γκόμενα πού θά πεί ότι θέλει κάποιον νά γελάει,δέν πρόκειτε νά τήν γαμήσει ποτέ.
Αλλο πρέπει ο άνδρας νά έχει χιούμορ,καί άλλο...νά γίνει γραφικός!
Τύπε, όχι κάποιον να γελάει, αλλά κάποιον να την κάνει να γελάει. Όχι έναν γραφικό, αλλά έναν εύθυμο τύπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom