Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 206
αρα σαν να ηθελε να του πει οτι ψαχνει καποιον πιο μαλθακό?Αυτο θες να πεις?Εννοεί ότι ψάχνει πιο χαλβά
αρα σαν να ηθελε να του πει οτι ψαχνει καποιον πιο μαλθακό?Αυτο θες να πεις?Εννοεί ότι ψάχνει πιο χαλβά
Η αρχική εντύπωση που έχω από την ατάκα της τύπισσας είναι ότι θέλει κάποιον πιο μαλάκα. Νομίζω όμως ότι περισσότερη σημασία έχει ο τρόπος που το είπε (και όχι μόνο η λέξη καθ' εαυτή).αρα σαν να ηθελε να του πει οτι ψαχνει καποιον πιο μαλθακό?Αυτο θες να πεις?
τι να πω δεν ημουν μπροστά.Αν του το λεγε πχ. ψιλοχαριτωμένα θα ηταν καλό αυτο?Αντε βγαλε ακρη τι εννοει η καθεμία και πως το χει στο μυαλο της ....Η αρχική εντύπωση που έχω από την ατάκα της τύπισσας είναι ότι θέλει κάποιον πιο μαλάκα. Νομίζω όμως ότι περισσότερη σημασία έχει ο τρόπος που το είπε (και όχι μόνο η λέξη καθ' εαυτή).
Χαχαχαχα... τι ακούω Θεέ μου...Με 50χρονο ούτε οι 40αρες δεν θα πανε. Με 50 χρόνο θα πάει καμία τελιειωμενη 45αρα και πανω, κι αυτό μόνο αν ο 50αρης 55αρηςείναι φραγκατος.. Άσε τα μπαρμπαδια να κάνουν ονειρα
Φίλε, υπάρχουν και χειρότερα, πίστεψέ με.Σήμερα έτυχε να μιλαω έξω με μια πελάτισσα και είδα ένα φοβερό σκηνικό. Κλασσικός μαλάκας (φάτσα υπνηλία και χαμένος στο διάστημα) μπήκε να ψωνίσει. Έξω άφησε μια βρώμα με ένα μωρο σε καρότσι. Μόλις ο καθυστέρας μπήκε μέσα, η βρώμα ξεκίνησε να μιλάει στο μπουρδέλο της
και πιστεύω με γκόμενο.
Κρίνω από τα σάλια που έτρεχαν στο τσιμέντο και από τα ένοχο βλέμμα της.
Ξαφνικά ο αποδομημένος διποδος χαλβάςβγήκε να ρωτήσει κάτι για ψώνια την πατσαβούρα κι αυτή νευριασμένη του είπε ότι μια χαρά είπαμε τι θέλει (ωωω τι αυταρχισμός και γλίτσα) κι ότι την ενόχλησε για μαλακίες (στόμα ε; )
ενώ έκρυψε το τηλέφωνο τελείως αμυντικά
κι αυθόρμητα παρά ότι ο άλλος την είχε δει να μιλάει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μαλάκας αυτός κατέβασε μούρη στο πάτωμα και είπε μην νευριάζεις αγάπη μου, μια ερώτηση σου έκανα ενώ η γαμοσυφιλιαρα ειχε τουπέ.
Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδη. Τώρα αυτός ο ηλίθιος τι μέλλον έχει με αυτή την ξινισμενη καραπουτάνα;
Καλό αλλά να μη το παρακάνειΝα ρωτησω κατι ρε παιδιά.Οταν βγαινεις πρωτο ραντεβου με μια γυναικα και σου λεει οτι της φανηκες ζόρικος τι εννοει??
Βγηκε ενας φιλος μου σημερα με μια και του ειπε αυτο
Εγώ στα παπάρια μου πλέον το μόνο που με νοιάζει είναι παιδί...να κάτσω με μια ευ όρου ζωής αποκλείεται.Δε περιμένω προκοπή άλλωστε από πουστιες και ψέματα έχω χορτάσει.Οχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες γυναίκες αλλά η γυναικεία φύση είναι να σου βγάζει τη Παναγία....μόνο αυτό μετράει φίλε μου...τα λόγια της γυναίκας πάνε και έρχονταιΦίλε, υπάρχουν και χειρότερα, πίστεψέ με.
Μου τα έχουν πει οι ίδιες οι τσούλες το πώς συμπεριφέρονται στους άντρες τους.
Εντάξει, μιλάμε για τελειωμένους γάμους συνήθως.
Για μένα μπορεί και να ισχύει ότι λένε οι υπόλοιποι αλλά κατά βάση πιστεύω ότι του είπε έμμεσα ότι δεν της αρέσει αυτό το στυλ ώστε να μαλακώσει ο άλλος. Αν μάλιστα του το είπε και με ηρεμία τοτε σίγουρα το εννοεί. Συνήθως οι χαβούζες λένε τις αλήθειες με τρόπο και τα ψέμματα με άνεση. Η ουσία είναι να κάνουμε ότι νιώθουμε σωστό κι ότι γουστάρουμε κι ας λένε αυτές ότι θέλουν.Να ρωτησω κατι ρε παιδιά.Οταν βγαινεις πρωτο ραντεβου με μια γυναικα και σου λεει οτι της φανηκες ζόρικος τι εννοει??
Βγηκε ενας φιλος μου σημερα με μια και του ειπε αυτο
αμα βγεις με μια τετοια εξω και σου αρχίσει για πρωην σημαινει οτι δε σε γουστάρει τύπε.Να ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα σας μιλάει συνέχεια για τις πληγες που τις έχει δώσει ο άνδρας της η κάποιος γκόμενος σε βαθμό αηδιας ως επανάληψη δεν προσποιείται αλλά λέει αλήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι γυναίκες είναι εντελώς κατεστραμμένες οπότε και δεν πρόκειται ποτέ να σας δουν σοβαρά σαν ανδρα. Μην επενδυετε τίποτα σε καμια. Ειδικά σε τέτοιες. Έχουν τον "άλλον" στο μυαλό τους.
Θα είναι μαζί σας για να ξεφεύγουν και πάντα θα βρίσκουν κάποιον για να ξεφεύγουν από τον πόνο τους. Για κάνα γαμήσι είναι κι έξω απ' την πόρτα.![]()
εγω καποιους πιτσιρικαδες που πανε λυκειο, ολο μπακουρια τους βλεπω τους πιο πολλους, με ψωλαρια γυρνανε περα δωθε και μολις δουν καμια γκομενα κανουν σαν λιγουρες, τωρα επειδη βλεπετε εσεις καποιους στον δρομο με γκομενες που ειναι μικροι σε ηλικια, δεν σημαινει οτι βρισκουν ολοι, και μικρος και μεγαλος να βρεις γκομενα δυσκολο ειναι στην ελλαδα πλεον , απλα σε μικροτερες ηλικιες εχουν τεραστιες επιλογες να την πεσουν σε εκατονταδες διαθεσιμες, επειδη καμια δεν ειναι παντρεμενη με παιδια στην ηλικια τους, εναν που ξερω 18 χρονων τωρα , βρηκε γκομενα αφου την ειχε πεσει σε πανω απο 2 χιλιαδες στο ινστα, και απο κοντα σε πανω 100, αν ητανε αυτος 40 χρονων προφανως θα ητανε ακομη μπακουρι γιατι δεν θα ειχε και πολλες διαθεσιμες να βρει ελευθερεςΟι 16 χρόνοι έχω την εντύπωση γαμουν πιο εύκολα από τις άλλες ηλικίες, στο σχολείο. Μετα τα 22,γαμουν όλο και λιγότερο, γιατι οι ελλεινιδες αρχίζουν και ψάχνουν χορηγους. Από 15 μέχρι 22 οι ελλενιδες δεν ψάχνουν χορηγούς, γαμιουντε συνήθως με τύπους από τον κύκλο, παρέα τους.. Για αυτό λέω ότι για έναν άντρα οι καλύτερες ηλικίες ειναι από 16 μέχρι 22,23
Θα φανεί από το μπαλαμούτι κτλ. Αν κάθεται και συμμετέχει ρεαλιστικά όλα οκ. Πολλές το λένε για να σε κάνουν και καλά να ζηλέψεις. Αλλες πάλι είναι πληγωμένες και θέλουν παρηγοριά τύπου ο έρωτας με έρωτα περνάει. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε ότι κι αν λένε. Πιστεύω έχοντας καλώς των πραγμάτων σε κάνα πεντάχρονο θα τις έχω σιχαθεί εντελώς και δεν θα θέλω ούτε να τις γαμάωαμα βγεις με μια τετοια εξω και σου αρχίσει για πρωην σημαινει οτι δε σε γουστάρει τύπε.
Να ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα σας μιλάει συνέχεια για τις πληγες που τις έχει δώσει ο άνδρας της η κάποιος γκόμενος σε βαθμό αηδιας ως επανάληψη δεν προσποιείται αλλά λέει αλήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι γυναίκες είναι εντελώς κατεστραμμένες οπότε και δεν πρόκειται ποτέ να σας δουν σοβαρά σαν ανδρα. Μην επενδυετε τίποτα σε καμια. Ειδικά σε τέτοιες. Έχουν τον "άλλον" στο μυαλό τους.
Θα είναι μαζί σας για να ξεφεύγουν και πάντα θα βρίσκουν κάποιον για να ξεφεύγουν από τον πόνο τους. Για κάνα γαμήσι είναι κι έξω απ' την πόρτα.![]()