Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 104 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.064

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.965
Πόντοι
6.495
αρα σαν να ηθελε να του πει οτι ψαχνει καποιον πιο μαλθακό?Αυτο θες να πεις?
Η αρχική εντύπωση που έχω από την ατάκα της τύπισσας είναι ότι θέλει κάποιον πιο μαλάκα. Νομίζω όμως ότι περισσότερη σημασία έχει ο τρόπος που το είπε (και όχι μόνο η λέξη καθ' εαυτή).

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.392
Πόντοι
206
Η αρχική εντύπωση που έχω από την ατάκα της τύπισσας είναι ότι θέλει κάποιον πιο μαλάκα. Νομίζω όμως ότι περισσότερη σημασία έχει ο τρόπος που το είπε (και όχι μόνο η λέξη καθ' εαυτή).
τι να πω δεν ημουν μπροστά.Αν του το λεγε πχ. ψιλοχαριτωμένα θα ηταν καλό αυτο?Αντε βγαλε ακρη τι εννοει η καθεμία και πως το χει στο μυαλο της ....

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Με 50χρονο ούτε οι 40αρες δεν θα πανε. Με 50 χρόνο θα πάει καμία τελιειωμενη 45αρα και πανω, κι αυτό μόνο αν ο 50αρης 55αρηςείναι φραγκατος.. Άσε τα μπαρμπαδια να κάνουν ονειρα
Χαχαχαχα... τι ακούω Θεέ μου...
Με καμακώνει μία ιντερνετικά, ετών 40. Εγώ 52.
Αφού ξεκινάει η συζήτηση με ρωτάει αν το 71 υποδηλώνει ημερομηνία γέννησης.
Λέω "ναι, πειράζει;"
Λέει "καθόλου". "Το πρόβλημα θα ήταν αν ήσουν μικρότερος από εμένα".
Κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου λοιπόν.
Εγώ δε θα πω ότι οι 22άρες ονειρεύονται 50ρηδες. Αλλά οι ηλικίες 32-40, αν τις εκλάβω ως "μικρές" σε σχέση με τον 50άρη, χύνουν στην ιδέα.
Εννοείται ο 50άρης πρέπει να είναι περιποιημένος, όχι με κοιλιές και να είναι ανοιχτός τύπος...

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Σήμερα έτυχε να μιλαω έξω με μια πελάτισσα και είδα ένα φοβερό σκηνικό. Κλασσικός μαλάκας (φάτσα υπνηλία και χαμένος στο διάστημα) μπήκε να ψωνίσει. Έξω άφησε μια βρώμα με ένα μωρο σε καρότσι. Μόλις ο καθυστέρας μπήκε μέσα, η βρώμα ξεκίνησε να μιλάει στο μπουρδέλο της:2funny:
και πιστεύω με γκόμενο.
Κρίνω από τα σάλια που έτρεχαν στο τσιμέντο και από τα ένοχο βλέμμα της.
Ξαφνικά ο αποδομημένος διποδος χαλβάς :2funny: βγήκε να ρωτήσει κάτι για ψώνια την πατσαβούρα κι αυτή νευριασμένη του είπε ότι μια χαρά είπαμε τι θέλει (ωωω τι αυταρχισμός και γλίτσα) κι ότι την ενόχλησε για μαλακίες (στόμα ε; ):jerking: ενώ έκρυψε το τηλέφωνο τελείως αμυντικά
κι αυθόρμητα παρά ότι ο άλλος την είχε δει να μιλάει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μαλάκας αυτός κατέβασε μούρη στο πάτωμα και είπε μην νευριάζεις αγάπη μου, μια ερώτηση σου έκανα ενώ η γαμοσυφιλιαρα ειχε τουπέ.
Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδη. Τώρα αυτός ο ηλίθιος τι μέλλον έχει με αυτή την ξινισμενη καραπουτάνα;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Σήμερα έτυχε να μιλαω έξω με μια πελάτισσα και είδα ένα φοβερό σκηνικό. Κλασσικός μαλάκας (φάτσα υπνηλία και χαμένος στο διάστημα) μπήκε να ψωνίσει. Έξω άφησε μια βρώμα με ένα μωρο σε καρότσι. Μόλις ο καθυστέρας μπήκε μέσα, η βρώμα ξεκίνησε να μιλάει στο μπουρδέλο της:2funny:
και πιστεύω με γκόμενο.
Κρίνω από τα σάλια που έτρεχαν στο τσιμέντο και από τα ένοχο βλέμμα της.
Ξαφνικά ο αποδομημένος διποδος χαλβάς :2funny: βγήκε να ρωτήσει κάτι για ψώνια την πατσαβούρα κι αυτή νευριασμένη του είπε ότι μια χαρά είπαμε τι θέλει (ωωω τι αυταρχισμός και γλίτσα) κι ότι την ενόχλησε για μαλακίες (στόμα ε; ):jerking: ενώ έκρυψε το τηλέφωνο τελείως αμυντικά
κι αυθόρμητα παρά ότι ο άλλος την είχε δει να μιλάει. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο μαλάκας αυτός κατέβασε μούρη στο πάτωμα και είπε μην νευριάζεις αγάπη μου, μια ερώτηση σου έκανα ενώ η γαμοσυφιλιαρα ειχε τουπέ.
Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδη. Τώρα αυτός ο ηλίθιος τι μέλλον έχει με αυτή την ξινισμενη καραπουτάνα;
Φίλε, υπάρχουν και χειρότερα, πίστεψέ με.
Μου τα έχουν πει οι ίδιες οι τσούλες το πώς συμπεριφέρονται στους άντρες τους.
Εντάξει, μιλάμε για τελειωμένους γάμους συνήθως.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.779
Πόντοι
456
Να ρωτησω κατι ρε παιδιά.Οταν βγαινεις πρωτο ραντεβου με μια γυναικα και σου λεει οτι της φανηκες ζόρικος τι εννοει??
Βγηκε ενας φιλος μου σημερα με μια και του ειπε αυτο
Καλό αλλά να μη το παρακάνει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.779
Πόντοι
456
Φίλε, υπάρχουν και χειρότερα, πίστεψέ με.
Μου τα έχουν πει οι ίδιες οι τσούλες το πώς συμπεριφέρονται στους άντρες τους.
Εντάξει, μιλάμε για τελειωμένους γάμους συνήθως.
Εγώ στα παπάρια μου πλέον το μόνο που με νοιάζει είναι παιδί...να κάτσω με μια ευ όρου ζωής αποκλείεται.Δε περιμένω προκοπή άλλωστε από πουστιες και ψέματα έχω χορτάσει.Οχι ότι δεν υπάρχουν αξιόλογες γυναίκες αλλά η γυναικεία φύση είναι να σου βγάζει τη Παναγία....μόνο αυτό μετράει φίλε μου...τα λόγια της γυναίκας πάνε και έρχονται

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Όπως γνωρίζουμε, οι άνδρες νευριάζουν πιο εύκολα και ξεσπούν όταν χάνουν το παιχνιδι. Κατι τέτοιο δεν μας συμφέρει. Πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι
και να τους αλλάζουμε τον αδόξαστο :2funny:όταν μας ζαλίζουν
τ αρχίδια με ακατάσχετη ειρωνεία και απέραντη απαξίωση λίγο πριν τις σουταρουμε. Τις πονάει αφάνταστα αυτό. Οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερη μοχθηρία και κακία από τον άνδρα. Κλασικό παράδειγμα όπως έχουμε ξαναπεί η περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με το οξύ.
Η Έφη Κακαράντζουλα δεν την σκότωσε αλλά της πέταξε οξύ προτιμώντας να την σακατεψει αφήνοντας την να ζει έτσι. Στο δικαστήριο λέγεται ότι της είπε ξέρεις γιατί έγινε αυτό. Μπερδεμένη υπόθεση μιας που πολλά ακούγονται. Ένας άνδρας πολύ δύσκολα θα έφτανε
σε τέτοιο βαθμό κακίας. Στην χειρότερη θα την καθάριζε (λάθος βέβαια)
και τέρμα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Να ρωτησω κατι ρε παιδιά.Οταν βγαινεις πρωτο ραντεβου με μια γυναικα και σου λεει οτι της φανηκες ζόρικος τι εννοει??
Βγηκε ενας φιλος μου σημερα με μια και του ειπε αυτο
Για μένα μπορεί και να ισχύει ότι λένε οι υπόλοιποι αλλά κατά βάση πιστεύω ότι του είπε έμμεσα ότι δεν της αρέσει αυτό το στυλ ώστε να μαλακώσει ο άλλος. Αν μάλιστα του το είπε και με ηρεμία τοτε σίγουρα το εννοεί. Συνήθως οι χαβούζες λένε τις αλήθειες με τρόπο και τα ψέμματα με άνεση. Η ουσία είναι να κάνουμε ότι νιώθουμε σωστό κι ότι γουστάρουμε κι ας λένε αυτές ότι θέλουν.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Να ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα σας μιλάει συνέχεια για τις πληγες που τις έχει δώσει ο άνδρας της η κάποιος γκόμενος σε βαθμό αηδιας ως επανάληψη δεν προσποιείται αλλά λέει αλήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι γυναίκες είναι εντελώς κατεστραμμένες οπότε και δεν πρόκειται ποτέ να σας δουν σοβαρά σαν ανδρα. Μην επενδυετε τίποτα σε καμια. Ειδικά σε τέτοιες. Έχουν τον "άλλον" στο μυαλό τους.
Θα είναι μαζί σας για να ξεφεύγουν και πάντα θα βρίσκουν κάποιον για να ξεφεύγουν από τον πόνο τους. Για κάνα γαμήσι είναι κι έξω απ' την πόρτα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Μπορεί να φανεί υπεροπτικό αλλά αν ένας άνδρας έχει οκ μυαλό και αντίληψη, αν κάνει καμιά δεκαριά σχέσεις με μικρή η μεγάλη ημερομηνία λήξης, έχει ήδη αποκομισει ότι χρειάζεται για να πορευτεί οκ στις επόμενες. Δεν χρειάζεται δηλαδή να καταλάβει σε βάθος τις πατσαβούρες. Έτσι κι αλλιώς είναι αναμενόμενες από ένα σημείο και μετά.

:2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες ειναι οταν προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες. Από μόνο του αυτό τους κάνει κατώτερους. Μόνο οι κατώτεροι κοιτούν να εντυπωσιάσουν. Οι ανώτεροι σου λένε στα μούτρα ότι έτσι είνσι το θέμα θες δεν θες κι άντε γαμήσου. Ακόμα κι οι ίδιες οι γυναίκες σιχαίνονται αυτούς τους άνδρες παρόλο που τους χρησιμοποιούν για να περνούν ωραία μόλις τους τυλίξουν. Ουσιαστικά οι γυναίκες έχουν διαλυθεί εντελώς με τον γυναικοκεντρισμό παρόλο που έχουν ισχύ. Δεν έχουν ρόλο ούτε και θέση Ψάχνουν να βρουν άνδρες να τις βάζουν στην θέση τους. Ποτέ σε μια κοινωνία με γυναικεία εξουσία δεν υπάρχει χαρά και τάξη.
Η γυναίκα είναι η αταξία. Προορισμένες να μεγαλώνουν παιδιά και να ακολουθούν τον άνδρα τους ως στήριξη ειναι οι γυναίκες. Το να φέρονται σαν άνδρες οπως σημερα είναι ανήκουστο και για αυτό κατάντησε έτσι η κοινωνία.
Η τάξη είναι ο άνδρας.
Μόνο αυτός μπορεί αλλά πλέον μπορεί να μπορεί έτσι μαλάκας που κατάντησε να ξερογλυφει για να γίνεται αρεστός;

:rockon:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546
Ο Ντόναλντ διδάσκει και χύνει γνώσεις :wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.779
Πόντοι
456
Να ξέρετε ότι όταν μια γυναίκα σας μιλάει συνέχεια για τις πληγες που τις έχει δώσει ο άνδρας της η κάποιος γκόμενος σε βαθμό αηδιας ως επανάληψη δεν προσποιείται αλλά λέει αλήθεια. Το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι γυναίκες είναι εντελώς κατεστραμμένες οπότε και δεν πρόκειται ποτέ να σας δουν σοβαρά σαν ανδρα. Μην επενδυετε τίποτα σε καμια. Ειδικά σε τέτοιες. Έχουν τον "άλλον" στο μυαλό τους.
Θα είναι μαζί σας για να ξεφεύγουν και πάντα θα βρίσκουν κάποιον για να ξεφεύγουν από τον πόνο τους. Για κάνα γαμήσι είναι κι έξω απ' την πόρτα. :rockon:
αμα βγεις με μια τετοια εξω και σου αρχίσει για πρωην σημαινει οτι δε σε γουστάρει τύπε.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.287
Πόντοι
206
Οι 16 χρόνοι έχω την εντύπωση γαμουν πιο εύκολα από τις άλλες ηλικίες, στο σχολείο. Μετα τα 22,γαμουν όλο και λιγότερο, γιατι οι ελλεινιδες αρχίζουν και ψάχνουν χορηγους. Από 15 μέχρι 22 οι ελλενιδες δεν ψάχνουν χορηγούς, γαμιουντε συνήθως με τύπους από τον κύκλο, παρέα τους.. Για αυτό λέω ότι για έναν άντρα οι καλύτερες ηλικίες ειναι από 16 μέχρι 22,23
εγω καποιους πιτσιρικαδες που πανε λυκειο, ολο μπακουρια τους βλεπω τους πιο πολλους, με ψωλαρια γυρνανε περα δωθε και μολις δουν καμια γκομενα κανουν σαν λιγουρες, τωρα επειδη βλεπετε εσεις καποιους στον δρομο με γκομενες που ειναι μικροι σε ηλικια, δεν σημαινει οτι βρισκουν ολοι, και μικρος και μεγαλος να βρεις γκομενα δυσκολο ειναι στην ελλαδα πλεον , απλα σε μικροτερες ηλικιες εχουν τεραστιες επιλογες να την πεσουν σε εκατονταδες διαθεσιμες, επειδη καμια δεν ειναι παντρεμενη με παιδια στην ηλικια τους, εναν που ξερω 18 χρονων τωρα , βρηκε γκομενα αφου την ειχε πεσει σε πανω απο 2 χιλιαδες στο ινστα, και απο κοντα σε πανω 100, αν ητανε αυτος 40 χρονων προφανως θα ητανε ακομη μπακουρι γιατι δεν θα ειχε και πολλες διαθεσιμες να βρει ελευθερες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Τώρα για αυτά που λέτε ότι γαμάνε οι πενηνταρηδες σαν σφυριά, δεν παίζει με την καμία εκτός αν είναι εξαιρέσεις των εξαιρέσεων.
Η γραμμή μας είναι όταν είμαστε μικροί σε ηλικία να γαμάμε σαν τρένα και με σύντομη επαναφορά. Αργότερα αυτό όλο κι αραιώνει με τον καιρό.
Εγώ στα 46 το μόνο καλό που διακρίνω είναι ότι μπορώ να ρίξω ένα γαμήσι αργό σε χρόνο επειδή κρατιέμαι πιο άνετα. Αν όμως χύσω, θέλω κανα τρίωρο και βάλε
να γεμίσει ξανά εντελώς
η μπαταρία. :2funny:
Ασε που για να γαμάς οκ μετά τα 40 πρέπει να κρατιέσαι
σε καλά κιλά, να προσέχεις και να τρέφεσαι υγιεινά. Δεν λέω να τρως σπανάκι ώμο και νερό αλλά αν τρως σουβλάκια κάθε μέρα καταβροχθιζεις γλυκά και πίνεις ποτάμια σου χαλάει
η στύση. Για τον άνδρα 40plus του φτάνει να γαμάει οπότε έχει επιθυμία πάνω κάτω, να βρίσκει γυναίκες που τον φτιάχνουν κι αν έχει και ποικιλία να φορτώνει καυλες ακόμα καλύτερα. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
αμα βγεις με μια τετοια εξω και σου αρχίσει για πρωην σημαινει οτι δε σε γουστάρει τύπε.
Θα φανεί από το μπαλαμούτι κτλ. Αν κάθεται και συμμετέχει ρεαλιστικά όλα οκ. Πολλές το λένε για να σε κάνουν και καλά να ζηλέψεις. Αλλες πάλι είναι πληγωμένες και θέλουν παρηγοριά τύπου ο έρωτας με έρωτα περνάει. Δεν τους έχω εμπιστοσύνη σε ότι κι αν λένε. Πιστεύω έχοντας καλώς των πραγμάτων σε κάνα πεντάχρονο θα τις έχω σιχαθεί εντελώς και δεν θα θέλω ούτε να τις γαμάω
όπως έχουν γίνει. :2funny: Τώρα για γαμήσι μου έρχονται οκ. Κοιτάζω μόνο να με εκφράζουν και να νιωθω ωραία. Δηλαδή αν μου βγάζουν θετικό πρά(γ)μα συνεχίζω. Πιστεύω ότι ο ρεαλισμός κι η αυθεντικότητα φαίνεται σύντομα. Αλλιώς τι να τις κάνω; να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου; δεν το ανέχομαι αυτό. :rockon:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456

Σωστός, λοιπόν, από τη μικρή εμπειρία μου:
- Αν η παντρεμένη μιλάει για τις πληγές που της έχει δώσει ο άντρας της και το πόσο κακός είναι κλπ, σε θέλουν μόνο για σεξ. Μην περιμένεις συναίσθημα, στην ουσία τον εκδικούνται.
- Αν δε μιλάει για τον άντρα της, είναι πιο πιθανό να χωρίσει, αν δείξεις κι εσύ συναίσθημα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.041
Πόντοι
2.356
Τα σοσιαλ έκαναν φοβερή ζημιά.
Η γιγάντωσή τους τα διέλυσε όλα. Παλιά οι βρώμες για να γαμηθούν έπρεπε να στήσουν ολόκληρη επιχείρηση, να καλυφθούν από φίλες, να τις παίρνουν μαζί έξω για να βρουν γκόμενο κτλ. :2funny:Τώρα κάθονται στο σαλόνι τους φαρδιά πλατιά και αλιεύουν οθονάτα από μαρίδα μέχρι σφυρίδα. Αν και μέχρι να ξαναβγούν έξω για "πιάτσα" και "αναζήτηση" δεν υπάρχει ελπίδα εξισορρόπησης. Αυτές δεν είναι άνδρες. Πάνε πίνουν καφέ ψωνίζουν κάνα βρακί :2funny: και αντλούν επιβεβαίωση από σόσιαλ. Εμείς αυτά τα έχουμε για πέταμα. Θέλουμε ξεκάθαρα γαμήσι. Μόνο αυτό μας επιβεβαιώνει ως άνδρες.:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom