You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Σε τι τιμή παίζει η ώρα????Επίσκεψη στο Λαγουμιτζή 23 και συνεδρία με Βαλεντίνα.
Άλλη μια πολύ ωραία συνεδρία με ένα από τα στσνταρακια μου στο ίδρυμα έλαβε τέλος.
Η Βαλ όμορφη όπως πάντα,περιποιημένη στην πένα,άκρως ερωτική και με αξιοπρεπές σέρβις πρόσφερε για άλλη μια φορά το πρόγραμμα της με επαγγελματισμό και θέρμη σε gfe ρυθμο που για μένα είναι η καλύτερη εκεί σε αυτό.
Αρχή με φιλιά και στοματικό από πλευράς της στον καναπέ όπου απόθεσα στο στόμα της μετά από πέντε - έξι λεπτά βαθιάς πίπας.
Και πολύ άντεξα με τέτοιο ρουφηγμα.
Ενδιάμεσα μασάζ επαγγελματικού επιπέδου και χαλαρωτική κουβέντα για να ακολουθήσει ένας δεύτερος γύρος με αρχή με στοματικό εξαιρετικά αργό,υγρό και βαθύ,περιποίηση στις μπάλλες με ζέση και ακολούθησε σεξ σε cow στάση αρχικά και μετά σε αγαπουλιστικο ιεραποστολικό όπου και κατέθεσα για δεύτερη φορά μέσα της στο λάστιχο.
Αυτά σε μια γεμάτη ώρα συνεδρίας αφού δεν είχα χρόνο για διωρακι σήμερα.
Ευτυχείτε κύριοι.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.777
- Πόντοι
- 22.886
80/hΣε τι τιμή παίζει η ώρα????
Υπάρχει σελίδα για τις κοπέλες και το τηλέφωνο που μπορω να το βρω????
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.777
- Πόντοι
- 22.886
2109227776Υπάρχει σελίδα για τις κοπέλες και το τηλέφωνο που μπορω να το βρω????
Υπάρχει νήμα φίλε μου με κριτικές
ΌχιΥπάρχει σελίδα για τις κοπέλες και το τηλέφωνο που μπορω να το βρω????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωχ με τσακωσες!Κόψε κατι ρε μεγάλε....κάνουν και οι δυο το καλυτερο μασαζ ή μόνο το πρωκτικο σε ενδιαφέρει?
λ.καραγιανηΚαλησπερα στη παρεα! Θα κατέβω Αθήνα το ΣΚ και θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος γνωρίζει που δουλεύει η Εύα που ήταν βουλής και σε ένα XO VIP Spa στη Σουλιου 4!
Ευχαριστώ
Με ποιο ονομα ειναι τωρα η ευα στο λελας καραγιαννη?λ.καραγιανη
σορυ μπερδευτικα η βικτωρια ειναι σαν λιζαΜε ποιο ονομα ειναι τωρα η ευα στο λελας καραγιαννη?
ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
Μάγκες καλησπέρα. Ξέρει κανείς που και αν κατοικοεδρεύει η Ελένη η Ρουμάνα με τις ωραίες βυζαρες;
Πουθενά .Μάγκες καλησπέρα. Ξέρει κανείς που και αν κατοικοεδρεύει η Ελένη η Ρουμάνα με τις ωραίες βυζαρες;
ΥΠΟΣΜΗΝΑΓΑΡΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 280
- Πόντοι
- 1
Σταμάτησε δηλαδή; Μπράβο!!! Δεν το περίμεναΠουθενά .
putanium
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2023
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
πανάκριβο μέτριο μασαζ λίγες έξτρα παροχές.
ψάξτο εδώ μέσα με το προηγούμενο όνομα olot
εχω τιμησει 2 κορασιδες απο εκει.... την χαρα οπου επεσε μασαζ και τεμαχιο και ημουν ευχαριστημενος. και την Ντινα οπου επαιξε μασαζ και μπουκιτσι επισης ευχαριστημενος.. ισως επεστρεφα καποια στιγμη για την Ντινα αν ηταν να πεσει και τεμαχιο! γενικα ειναι και μια επιλογη στο χαρτη των μασατζιδικων! στα 70 με 80 που εδωσα εγω για απλο προγραμμα!Kαλησπέρα,
city gold spa (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας), έχει πάει κάποιος ;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.812
- Πόντοι
- 41.447
Λοιπόν είδα Helen & Bella σήμερα στο Μπακνανά 47
Hellen Βραζιλιάνα πολύ εντυπωσιακή ομολογουμένως. Ψιλή περιποιημένη αερατη ξεψαρωτη φαίνεται πάρα πολύ έμπειρη. Στήθος μεγάλο φτιαγμένο και ίσως και η βραζιλιάνικη κωλαρα της έχει κάνει ενίσχυση επίσης. Το συνηθίζουν αυτό πολύ οι Βραζιλιάνος. Μιλάμε για κωλαρα που την δίνει κιόλας όπως μου είπε η υπηρεσία. Με έξτρα κόστος .
Και το πρόσωπο της μου άρεσε.
Μπέλλα Κολομβιανα πιο καθημερινή κοπέλα. Χωρίς επεμβάσεις στο σώμα πιο κοντουλα με πολύ μακρύ μαύρο μαλλί και μαύρα μάτια .
Γλυκιά παρουσία αλλά ομολογουμένως δίπλα στην Helen η τελευταία της κλέβει τις εντυπώσεις.
Οι υπόλοιπες Στέλλα Δήμητρα και Νικολετα
Hellen Βραζιλιάνα πολύ εντυπωσιακή ομολογουμένως. Ψιλή περιποιημένη αερατη ξεψαρωτη φαίνεται πάρα πολύ έμπειρη. Στήθος μεγάλο φτιαγμένο και ίσως και η βραζιλιάνικη κωλαρα της έχει κάνει ενίσχυση επίσης. Το συνηθίζουν αυτό πολύ οι Βραζιλιάνος. Μιλάμε για κωλαρα που την δίνει κιόλας όπως μου είπε η υπηρεσία. Με έξτρα κόστος .
Και το πρόσωπο της μου άρεσε.
Μπέλλα Κολομβιανα πιο καθημερινή κοπέλα. Χωρίς επεμβάσεις στο σώμα πιο κοντουλα με πολύ μακρύ μαύρο μαλλί και μαύρα μάτια .
Γλυκιά παρουσία αλλά ομολογουμένως δίπλα στην Helen η τελευταία της κλέβει τις εντυπώσεις.
Οι υπόλοιπες Στέλλα Δήμητρα και Νικολετα
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Λες να θελουν εικοσαμπαλο οι βραζιλιανες για ακα?Αναμένω με αγωνία την κριτική σου κ. περιφερειάρχη. Δελεαστική η πίσω πόρτα. Ελπίζω οι φωτό να είναι 100%
Αυτή η foto, με κάνει άμεσα υποψήφιο "περιφερειάρχη"...
ΣιγουρακιΛες να θελουν εικοσαμπαλο οι βραζιλιανες για ακα?
Σίγουρα θα μας ζητούν να τα σκάσουμε. Αλλά για κάτι τέτοιο πρέπει να δικαιολογήσουν πραγματικά τα λεφτά τους. Δλδ εμφάνιση στην πραγματικοτητα και σερβις. Αυτό είναι άγνωστο ακόμη.Λες να θελουν εικοσαμπαλο οι βραζιλιανες για ακα?
Έχουν μάθει στα έξτρα και στις υψηλές τιμές. Αλλά και εμείς ξέρουμε καλά Τι σημαινει vfm στην πόλη μας. Θα είμαστε αυστηροί αλλά και δίκαιοι.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66