Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.318
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα γλυκια μου μαθητρια.
Να εχεις μια υπεροχη Κυριακη

Έχει παράσιτα το σήμα και δε σε ακούω καλά.....και στο Λονδίνο θα γίνει ο γάμος μας γλυκε μου![]()
Καλημέρα αγαπημένε μου δάσκαλε!!Καλημερα γλυκια μου μαθητρια.
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !Καλημέρα Έλενα μου!
![]()
Παραδίπλα στο Εδιμβούργο ασχετε Ε ασχετεΚαλημέρα νταρλινγκ, ορίστε το είπα στη γλώσσα σου μιας και έχεις μεγαλώσει στα Λονδίνα..![]()
Μωρέ η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι το λιγότερο... ετοιμάσου έρχεται η πεθερά στην Αθήνα να σε γνωρίσει....Έχει παράσιτα το σήμα και δε σε ακούω καλά![]()
Όχι μόνο η πεθερά αλλά όλο το σόι θα έρθει Αθήνα να τον γνωρίσειΜωρέ η κεραία κινητής τηλεφωνίας είναι το λιγότερο... ετοιμάσου έρχεται η πεθερά στην Αθήνα να σε γνωρίσει....
Ετσι ομως τους φοβιζεις τους υποψηφιους γαμπρους.....Όχι μόνο η πεθερά αλλά όλο το σόι θα έρθει Αθήνα να τον γνωρίσει....και αν δεν με παντρευτει θα αναλάβουν τα ξαδέρφια μου
![]()
Γαμπροί πολλοί Nevio όμως ένας!Ετσι ομως τους φοβιζεις τους υποψηφιους γαμπρους.....![]()
Όχι μόνο η πεθερά αλλά όλο το σόι θα έρθει Αθήνα να τον γνωρίσει....και αν δεν με παντρευτει θα αναλάβουν τα ξαδέρφια μου
![]()
καλημερα ανεπαναλυπτε πολυζωη.εισαι κορυφη.Να λέμε την αλήθεια στον κόσμο με ντουμπλαριζε....![]()
την καλημερα μου δασκαλε
καλημερα αλανι μου.καλη κυριακη.Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή!!![]()
Ναι ειμαι αλφα μαρκα δηλαδη number one.....Γαμπροί πολλοί Nevio όμως ένας!
![]()
Ναι ειμαι αλφα μαρκα δηλαδη number one...........![]()
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.Γαμπροί πολλοί Nevio όμως ένας!
![]()
Καλησπερα Πετρο και απο μενα......εισαι δυναμη.....την καλησπερα μου και την αγαπη μου.
καλησπερα αλανι μου.nevioΚαλησπερα Πετρο και απο μενα......εισαι δυναμη.....![]()
καλησπερα μαζι με την αγαπη μου πανταΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΙΛ !
![]()