Λέγε-λέγε, θα με πείσεις στο τέλος και θα μοιράζω τηλέφωνα κι εγώ...Είναι θέμα χρόνου
να καταλήξεις κι εσύ ΑΚΡΙΒΩΣ σε ότι λέω.
Τώρα βρίσκεσαι σε άρνηση όπως κι άλλοι.
Τόση επιμονή, ούτε δημοτικός σύμβουλος να ήσουν...
Λέγε-λέγε, θα με πείσεις στο τέλος και θα μοιράζω τηλέφωνα κι εγώ...Είναι θέμα χρόνου
να καταλήξεις κι εσύ ΑΚΡΙΒΩΣ σε ότι λέω.
Τώρα βρίσκεσαι σε άρνηση όπως κι άλλοι.
Του κυνηγού και του ψαρά το πιατο ,εφτά φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.Λέγε-λέγε, θα με πείσεις στο τέλος και θα μοιράζω τηλέφωνα κι εγώ...
Τόση επιμονή, ούτε δημοτικός σύμβουλος να ήσουν...
Τα ναυάγια είναι οι ελεγχομενοι μαλακες που ουσιαστικά έχουν ευνουχίσθει κάτι οχι οι μοναχικοι λύκοι που παραφυλανε για το θήραμα τους.Πήρα τηλέφωνο σήμερα
μια 30αρα που είχα καμακωσει μεσοβδόμαδα
και λέγαμε αρλουμπες. Τελικά δουλεύει σε κομμωτήριο και από ότι είπε έχει απογοητευτεί από τους άνδρες. Ισχυρίστηκε ότι δεν της έχουν φερθεί καλά όσοι έχει γνωρίσει. Ξαπλωστε τώρα μην πέσετε!!!
Έχει γνωρίσει μπόλικους άνδρες κατά δήλωση της (αυτό το γνωρίσει δεν ξέρω πως ακριβώς να το πάρω)
και πλέον είπε ότι βρήκε ευτυχία στην αγκαλιά ενός τύπου 40 ετών διότι λέει...την κάνει να νιώθει γυναίκα
και κάνει θυσίες. Ε τότε λέω με εμένα γιατί μιλάς αυτή την στιγμή; μήπως θες να την βρούμε και ντρέπεσαι να το πεις; η τύπισσα γέλασε και είπε ότι της άρεσε που της την έπεσα και ο άλλος (έγινε ο άλλος τώρα αυτός που κάνει θυσίες) κάνει ότι του λέει και γενικώς είναι υποχωρητικός. Η ίδια τα είπε!!!
Όταν την ρώτησα αν θα τον άφηνε για κάποιον που θα της άρεσε περισσότερο, μου είπε ότι αισθάνεται σιγουριά μαζί του αλλά δεν είναι ερωτευμένη.
Πόσες φορές ακομα θα ακούσω αυτές τις μαλακίες από γυναίκες; όλο αυτό ασχετως αν θα γαμήσω
ή όχι, μου μοιάζει με την στανταρ θεωρία που έγινε πράξη. Δηλαδή αυτή του ελεγχόμενου μαλάκα που αν προσφέρει, δεν τον αλλάζουν.
Πολυ μουνι εχθες στο κεντρο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Για ολες τις ηλικιες
Αναμεσα τους ενα 10ρι και ενα 9.5ρι, ξεμπαρκα και τα δυο
Μουνια τα οποια μονο με τακτικες παπιου και κιμανιου μπορουν να φαγωθουν, μιας και δεν τα ξαναβλεπεις ποτε. ΟΚ λιγες οι πιθανοτητες, αλλα ακομα και το 0.0001% ειναι καλυτερο απο το 0% που εχεις αν δεν ορμας
Ποτέ δεν καταλάβαινα όταν γνωστοί και φίλοι κατά καιρούς μου έλεγαν με θέρμη ''πήγα εκεί και ήταν πήχτρα στο μουνί''.Πολυ μουνι εχθες στο κεντρο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Για ολες τις ηλικιες
Μουνια τα οποια μονο με τακτικες παπιου και κιμανιου μπορουν να φαγωθουν, μιας και δεν τα ξαναβλεπεις ποτε. ΟΚ λιγες οι πιθανοτητες, αλλα ακομα και το 0.0001% ειναι καλυτερο απο το 0% που εχεις αν δεν ορμας
Αυτό με τις βαθμολογίες λες και είμαστε σε καλλιστεία...Πολυ μουνι εχθες στο κεντρο. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
Για ολες τις ηλικιες
Γιατί δε μίλησες σε καμία;
Μην πεις πάλι...ότι'τα κάνες πριν 30 χρόνια και χόρτασες
Ενδεικτικες για να υπαρχει ενα κοινο σημειο αναφορας. Εχει διαφορα το 9ρι απο το 4ρι, πως να το κανουμε, χαωδη διαφοραΑυτό με τις βαθμολογίες λες και είμαστε σε καλλιστεία...
Στο 10ρι εφτασα στο τσαφ να ορμηξω, μιας και την ειχα ακριβως μπροστα για καμια 30 μετρα και ηταν πολυ ευκολος στοχος. Περπατουσε αμεριμνα με ντυσιμο και περπατημα σαν να εκανε αργη πασαρελα χαζευοντας τους παγκους με τα μπιχλιμπιδια στο Θησειο
Το μετανιωσα που δεν ορμηξα. Το ταιμινγκ και η φαση δεν ηταν ιδανικα, και οι πιθανοτητες ηταν < 0.01% αλλα και παλι το μετανιωσα. Τετοια λαθη πρεπει να γινονται αφορμη για περισυλλογη και επανασχεδιασμο τακτικων αιφνιδιασμου
Αλλα μιλαμε για 10ρι. Γατοπαρδος...
Αυτό είναι το κακό σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Χορταίνει το μάτι...αλλά η πούτσα νηστική
Αθηνα-Θεσσαλονικη η πουτσα δε μενει ποτε νηστικη λογω αγοραιου. ΠΟΤΕ
Σλαβα, εγω την εκανα 28-32, αλλα οπως ειπε και ο φιλος, μπορει να ητανε και 40ρα με 3 παιδια. Σημερα οι γυναικες μπορει να ξεγελασουν ευκολαΗλικία;Εθνικότητα;
Κατανοητό σε τέτοιες ακραίες τιμές όμως το ενιαρι κάποιου είναι γύρω στο εφτά για κάποιον αλλον.Ενδεικτικες για να υπαρχει ενα κοινο σημειο αναφορας. Εχει διαφορα το 9ρι απο το 4ρι, πως να το κανουμε, χαωδη διαφορα
Σλαβα, εγω την εκανα 28-32, αλλα οπως ειπε και ο φιλος, μπορει να ητανε και 40ρα με 3 παιδια. Σημερα οι γυναικες μπορει να ξεγελασουν ευκολα
Μόνο οι όμορφες ξεγελανε...Σλαβα, εγω την εκανα 28-32, αλλα οπως ειπε και ο φιλος, μπορει να ητανε και 40ρα με 3 παιδια. Σημερα οι γυναικες μπορει να ξεγελασουν ευκολα
Ποτέ δεν καταλάβαινα όταν γνωστοί και φίλοι κατά καιρούς μου έλεγαν με θέρμη ''πήγα εκεί και ήταν πήχτρα στο μουνί''.
Το ζητούμενο δεν είναι να πεις ''πήγα στο εστιατόριο και ήταν γεμάτο από φαγητά'', αλλά να περιγράψεις τι έφαγες και απόλαυσες.
Ναι, υπάρχει 0,00001% πιθανότητα να σου κάτσει η άλλη αν την πέσεις στεγνά. Υπάρχουν και άλλες πιθανότητες με άλλα ποσοστά.
Μηπως ήταν και κανας Κμαν μαζί της;
Καμία σχέση αλλά ό,τι πεις.Τυπε στο νημα αυτο γραφουμε παντα τις μερες που δεν τρωμε και για αποτυχιες. Αν ετρωγα το 10ρι εχθες, υπηρχε περιπτωση λες να εγραφα 11:30 το πρωι στο συγκεκριμενο νημα;