Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.674
- Πόντοι
- 8.345
Έχω απορία πόσα ''πλοκ'' να έχει μαζέψει μέχρι τωρα?Ξέρει κανείς ποια είναι Φώκαιας 13 υπόγειο τώρα 5-12;
Έχω απορία πόσα ''πλοκ'' να έχει μαζέψει μέχρι τωρα?Ξέρει κανείς ποια είναι Φώκαιας 13 υπόγειο τώρα 5-12;
Την Καλησπερα μου Φιλε Milf....θα περασεις να της'' βγαλεις" τον Δαιμονα απο μεσα της????σκεφτεσαι ετσι???η δευτερη περιπτωση περναει απο το μυαλο σου?Θα πάω και θα την γαμήσω ανελέητα. Δεν καταλαβαίνω από τέτοια
Θα την ραντισω με σπέρμα και θα λυτρωθεί από τα δαιμόνιαΤην Καλησπερα μου Φιλε Milf....θα περασεις να της'' βγαλεις" τον Δαιμονα απο μεσα της????σκεφτεσαι ετσι???η δευτερη περιπτωση περναει απο το μυαλο σου?![]()
![]()
θελουμε κριτικη μετα .......Θα την ραντισω με σπέρμα και θα λυτρωθεί από τα δαιμόνια
Ζηνωνος 38....Λοιπον τελικα περασα αποψε κατα τις 23:45 αλλα οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες που τραβηξα...δυστυχως ηταν κλειστα....κριμα και ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι παιζει....απο οτι φαινεται προς το παρον δουλευουν μονο πρωινη-απογευματινη βαρδια...παντως επειδη περναω τακτικα απο το συγκεκριμενο σημειο , οταν ποτε το πετυχω ανοιχτο βραδυνη βαρδια, θα μπω και θα ενημερωσω εδωΕνημέρωσε ποια παίζει μπαλα τα βράδια αν μπορέσεις.
Το μπουρδελο αυτο μοιαζει σα καταφυγιο που ειχαν παλια οι ελληνες που ηταν σκλαβοι στους γερμανους.Ζηνωνος 38....Λοιπον τελικα περασα αποψε κατα τις 23:45 αλλα οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες που τραβηξα...δυστυχως ηταν κλειστα....κριμα και ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι παιζει....απο οτι φαινεται προς το παρον δουλευουν μονο πρωινη-απογευματινη βαρδια...παντως επειδη περναω τακτικα απο το συγκεκριμενο σημειο , οταν ποτε το πετυχω ανοιχτο βραδυνη βαρδια, θα μπω και θα ενημερωσω εδω
![]()
![]()
Τι ώρας δουλεύει εκεί η ΑφρικανήΠερασα χθες μεσημερι να δω τι παιζει εκει. Αν και στην αρχη μου φανηκε κατι σαν ασιατικο κωλομπαρο.Κατεβηκα αρκετα σκαλοπατια μεχρι να βρεθω στο σαλονι. Πραγματικα ειναι σαν πολεμικο καταφυγιο. Μια αφρικανη που σαλοναρισε εκει δεν ελεγε και πολλα πραγματα.
Τα ωράρια του Δεληγιώργη 39 θα ακολουθήσει...1η & 2η βάρδιαΖηνωνος 38....Λοιπον τελικα περασα αποψε κατα τις 23:45 αλλα οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες που τραβηξα...δυστυχως ηταν κλειστα....κριμα και ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι παιζει....απο οτι φαινεται προς το παρον δουλευουν μονο πρωινη-απογευματινη βαρδια...παντως επειδη περναω τακτικα απο το συγκεκριμενο σημειο , οταν ποτε το πετυχω ανοιχτο βραδυνη βαρδια, θα μπω και θα ενημερωσω εδω
![]()
![]()
Το αναποδογυρισμένο τραπέζι τι είναι εκεί? Έκαναν εγκαίνια με μπουφέ και δεν το πήραμε χαμπάρι?Ζηνωνος 38....Λοιπον τελικα περασα αποψε κατα τις 23:45 αλλα οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες που τραβηξα...δυστυχως ηταν κλειστα....κριμα και ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι παιζει....απο οτι φαινεται προς το παρον δουλευουν μονο πρωινη-απογευματινη βαρδια...παντως επειδη περναω τακτικα απο το συγκεκριμενο σημειο , οταν ποτε το πετυχω ανοιχτο βραδυνη βαρδια, θα μπω και θα ενημερωσω εδω
![]()
![]()
Μεσημέρι την είδαΤι ώρας δουλεύει εκεί η Αφρικανή
εγώ στο χωριό σε ένα τέτοιο βάζω τα ξύλαΖηνωνος 38....Λοιπον τελικα περασα αποψε κατα τις 23:45 αλλα οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες που τραβηξα...δυστυχως ηταν κλειστα....κριμα και ειχα μεγαλη περιεργεια να δω τι παιζει....απο οτι φαινεται προς το παρον δουλευουν μονο πρωινη-απογευματινη βαρδια...παντως επειδη περναω τακτικα απο το συγκεκριμενο σημειο , οταν ποτε το πετυχω ανοιχτο βραδυνη βαρδια, θα μπω και θα ενημερωσω εδω
![]()
![]()
Ναι άμα γίνει πόλεμος μπαίνεις μέσα στο καταφύγιο και κάνεις παρτουζες με ιερόδουλες δωρεάν μέχρι να τελειώσειΤο μπουρδελο αυτο μοιαζει σα καταφυγιο που ειχαν παλια οι ελληνες που ηταν σκλαβοι στους γερμανους.
Την πήρα σήμερα....εντάξει δεν περίμενα και παπάδες.Ναι γύρισε, τη γάμησα χθες, στο 5λεπτο άρχισε να ζητιανευει για 20ευρα. Η ευρωπαρακαλιαρα. Ένα κ πολύ της ήταν. Άραγε ζητάει γενικώς σε όλους?? Για πείτε....