Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.016
- Πόντοι
- 6.536
Καλά πίπες λέει ο τύπος.2000 για μια ώρα;
Καλά είναι πιστεύω. Και Ελλάδα κιόλας
Καλά πίπες λέει ο τύπος.2000 για μια ώρα;
Καλά είναι πιστεύω. Και Ελλάδα κιόλας
Μην χαιρεστε..... 2.000 χρεωνει...οποιος τα εχει ας ακουμπησει....
2000 δραχμες θα εδινα στον @argyrotoxos να παει να τη γαμησειε όχι και 2 χιλιάρικα. θα μου πεις αφου της τα δίνουν, γιατί να μην τα ζητάει.
Σιγουρα μαλακιες λεει, 2 χιλιαρικα για ενα χρονο καλά ειναιΚαλά πίπες λέει ο τύπος.
Έξι ευρώ;Για προφυλακτικά...καλά είναι!2000 δραχμες θα εδινα στον @argyrotoxos να παει να τη γαμησει

Μικρη ξεμικρη η Σύλβια δεν είναι στο προσκήνιο ...Ναι,ΟΚ,είναι στο AVN hall of fame.Αν όμως μια 50άρα ζητάει 2 χιλιάρικα,αναρωτιέμαι η Sylvia Saint που είναι μια από τις ομορφότερες και top 5 πορνοστάρ,τι θα έπρεπε να ζητήσει στα νιάτα της όταν ήρθε;Μια Πόρσε και μια Λαμποργκίνι;
Πλέον όχι.Κάτι πήρε το αυτί μου ότι είχε πάει στην Αθήνα πριν πολλά χρόνια για incognito ραντεβού.Ποιος ξέρει πόσα θα χρέωνε το υπέρμουνο!Σαφώς από τις μεγαλύτερες,τις πιο αναγνωρίσιμες πορνοστάρ που την ξέρουν και οι πέτρες,μαζί με Jenna Jameson,Asia Carrera και Chasey LaneΜικρη ξεμικρη η Σύλβια δεν είναι στο προσκήνιο ...
Ευτυχώς που δεν την είπες και ΠΑΣΟΚτσου...αν εστιασεις κουτελο θυμιζει θεοδωρο παγκαλο τυπε. σε 2- 3 χρονακια θα ενωσει κουτελο με καραφλιτσα![]()
Είχε μνημόνιο η Αμερική ;Αυτη θα πρεπει να ζητησει τα αναδρομικά απ τη συνταξη της
Ασε μας ρε πουρόδουλεΕίχε μνημόνιο η Αμερική ;
Μπροστά σε τέτοια πουρα όπως η λατρεμένη Brandi Love δεν πιάνουν μία σαράντα πιπινια της διπλανής πόρτας.Ασε μας ρε πουρόδουλε
Αμερικλάνα;Μπροστά σε τέτοια πουρα όπως η λατρεμένη Brandi Love δεν πιάνουν μία σαράντα πιπινια της διπλανής πόρτας.
Κι εγώ σεξουαλικά ανήκω στο Αν.Μπλοκ αλλά σε πορνοστάρ ας υποκλιθουμε στις Αμερικανες.Αμερικλάνα;
Η μονη απο ουσα που μ αρεσε ηταν η ασια καρρέρα
Τι να λέμε τώρα.Κι εγώ σεξουαλικά ανήκω στο Αν.Μπλοκ αλλά σε πορνοστάρ ας υποκλιθουμε στις Αμερικανες.

Μόνο για το ότι ο όρος ΜΙΛΦ πρωτοβγηκε και καλλιεργήθηκε εκεί...Τι να λέμε τώρα.
Ολόκληρη μεραρχία από μουνάρες καλλιτέχνιδες του είδους έχει το USA.....
![]()

Και ο όρος ο αγαπημένος σου εκεί έχει πατρίδα....Μόνο για το ότι ο όρος ΜΙΛΦ πρωτοβγηκε και καλλιεργήθηκε εκεί...![]()

Χωρις μεγαλη εμπειρία,Κι εγώ σεξουαλικά ανήκω στο Αν.Μπλοκ αλλά σε πορνοστάρ ας υποκλιθουμε στις Αμερικανες.
Έβλεπες κι εσύ το "Εlectric Blue";Χωρις μεγαλη εμπειρία,
στις τσόντες ,όσο κι αν φαινεται παράξενο , στην πρωτη θεση θα εβαζα τις αγγλιδες.
Περίεργο αλλα αυτη την εντύπωση εχω