nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.162
- Πόντοι
- 3.656
Πρέπειθες να της πουλησεις κανα ακουστικό τυπε ;![]()
Πρέπειθες να της πουλησεις κανα ακουστικό τυπε ;![]()
Toyota Avensis μάλλον εννοείςΤην Κυριακη επαιζε νεκρα. Μεχρι και το almera ήταν εκει αλλα αδειο....
Σωστός δεν ξέρω πως μου ήρθε το almera.Toyota Avensis μάλλον εννοείς
Εδώ άλλοι δίνουν 50 ευρώ και χυνουν στο 2' στην πιπα.Ξερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
Αλλες αξιοσημειωτες προσωπικοτητες ηταν μια Στελλα που εκανε πιατσα στον Αλιμο πριν 2-3 χρονια, με ξανθο καρε μαλλι με ωραια τσιμπουκοφατσαρα (σαν την Ελενα Τσαγκρινου εμοιαζε) και κωλαρα. Θυμαμαι τη μπανιζα οπως οδηγουσα και οπως με κοιταζει μου δινει ενα φιλι στον αερα. Ε με καυλωσε οποτε εκανα τον κυκλο και την πλησιασα. Μαλακες, μου εκανε ενα δαιμονισμενο πορνοσταρικο τσιμπουκι που θα το ζηλευε κι η Lisa Ann... Να πνιγεται πανω στον πουτσο και ταυτοχρονα να περιστρεφει και τη γλωσσα γυρω απο τα αρχιδια, δε μου εχουν ξανακανει τετοιο πραγμα... Τη γαμησα λιγο στα τεσσερα κι εχυσα. Τσιμπησε 50 ευρω για 10 λεπτα πιπα και 5 λεπτα γαμησι αλλα χαλαλι της με τετοιο Οσκαρικο τσιμπουκι.
Αυτη η Ρουμανα που γραφω πανω ηταν και η πρωτη εμπειρια που ειχα με εκδιδομενη κυρια. Οποτε επειδη λεω οσο μουναρα και να ειναι δεν αξιζει 50 ευρω για κατω απο 10 λεπτα διαδικασια, φροντισα τις περισσοτερες φορες που πηγα μετα να εχω βαρεσει μια μαλακια μες τη μερα να μη φυγει το ζουμι στο 2λεπτο οπως λες και κλαιω τα λεφτα μου...Εδώ άλλοι δίνουν 50 ευρώ και χυνουν στο 2' στην πιπα.
Άρχοντα θα σε βλέπουν
Βρωμαγανε τα πόδια της τυπε και την μάζεψε το ΥγειονομικοΞερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
Αλλες αξιοσημειωτες προσωπικοτητες ηταν μια Στελλα που εκανε πιατσα στον Αλιμο πριν 2-3 χρονια, με ξανθο καρε μαλλι με ωραια τσιμπουκοφατσαρα (σαν την Ελενα Τσαγκρινου εμοιαζε) και κωλαρα. Θυμαμαι τη μπανιζα οπως οδηγουσα και οπως με κοιταζει μου δινει ενα φιλι στον αερα. Ε με καυλωσε οποτε εκανα τον κυκλο και την πλησιασα. Μαλακες, μου εκανε ενα δαιμονισμενο πορνοσταρικο τσιμπουκι που θα το ζηλευε κι η Lisa Ann... Να πνιγεται πανω στον πουτσο και ταυτοχρονα να περιστρεφει και τη γλωσσα γυρω απο τα αρχιδια, δε μου εχουν ξανακανει τετοιο πραγμα... Τη γαμησα λιγο στα τεσσερα κι εχυσα. Τσιμπησε 50 ευρω για 10 λεπτα πιπα και 5 λεπτα γαμησι αλλα χαλαλι της με τετοιο Οσκαρικο τσιμπουκι.
έχει δημοτικές εκλογές και τις κυνηγάνε περισσότερο. κάνα δυο μήνα μετά τις εκλογές θα επανέλθουν όλες.Ξερει κανεις γιατι τοση νεκρα φετος στην παραλιακη; Πιασανε τους νταβαδες ή μεταφερθηκαν αλλου οι πιατσες; Μεχρι και πριν 2-3 χρονια μπορουσες να πετυχεις πολυ καλα κομματια απο Αλιμο μεχρι Βουλα, πολλα εκ των οποιων μακραν ανωτερα εμφανισιακα απο κοριτσια γραφειων... Θυμαμαι πριν πολλα χρονια, ημουν 19 και οπως επεστρεφα απο νυχτερινη εξοδο πετυχαινω ενα πατομουνο Ρουμανα (Χριστιανα αν θυμαμαι καλα τη λεγανε;), εκει κοντα στην καντινα στη Βουλα. Θυμαμαι οτι η γκομενα ηταν 8αρι αντικειμενικο και μετα την πιπα εχυσα με το που μπηκα στο σφιχτο μουνακι της...
Στο συμμαχικό κοντά ποιες παίζουν τώρα συναγωνιστή;Καλά ρε μυωπία έχετε όλοι ή δεν ξέρετε γεωγραφία?
Κάθε βράδυ όλες και οι 12 έξω είναι όπως όλους τους μήνες
Τι δημοτικές και παπαριες λετε
Ο χοντρή η κοντή και η βαρυκουηΣτο συμμαχικό κοντά ποιες παίζουν τώρα συναγωνιστή;
Αξίζει κάποια από αυτές εκτός από τη χοντρή φυσικά;Ο χοντρή η κοντή και η βαρυκουη
Το τιμανε το 50ρικο όλες και η χοντρή με τις αδυναμίες εννοείται του δρόμουΑξίζει κάποια από αυτές εκτός από τη χοντρή φυσικά;
Εγώ θυμάμαι μια Χριστίνα από εκεί ωραία γκόμενα αλλά κάπως βιαστική
Συναγωνιστή στο δικό μου μέτρημα βγαίνουν λιγότερες. 3 Φλοίσβο, 3 Συμμαχικό, μια Μαρμαρίδης, Αβένσις, Κρεολή και μια στο Ασκληπιείο. Ποιες οι 2 που μου διαφεύγουν;Καλά ρε μυωπία έχετε όλοι ή δεν ξέρετε γεωγραφία?
Κάθε βράδυ όλες και οι 12 έξω είναι όπως όλους τους μήνες
Τι δημοτικές και παπαριες λετε
Σημειωτέον παίρνουν πιπες και γαμιουνται και μάλιστα κατά κόρον δεν βαράνε μύγες για να τις βλέπετε ολες με ένα περάσμα το μήνα σε μια στιγμη
Η ξανθιά, στο αμάξι τουλάχιστον, δίνει πόνο και είναι δεκτική στις όποιες ταρζανιές απαιτεί το άθλημα εντός αυτοκινήτου. Παλαιότερα έπαιζε και μια άλλη ξανθιά στο τρίγωνο, ακόμα πιο συμπαθητική, αλλά έχει καιρό να εμφανιστεί.Εχει παρει κςνεις αυτα τα δυο που παιζουν τωρα στο τριγωνο?
Στο Ασκληπιείο είναι 2Συναγωνιστή στο δικό μου μέτρημα βγαίνουν λιγότερες. 3 Φλοίσβο, 3 Συμμαχικό, μια Μαρμαρίδης, Αβένσις, Κρεολή και μια στο Ασκληπιείο. Ποιες οι 2 που μου διαφεύγουν;