Για ποια μιλάμε εδώ στο πρώτο που δούλευε η Έλενα ;Ναι μέχρι 7! Και συνήθως είναι στο μέσα δεξιά. Αν πας και δεν ανοίγει περνά πιο μετα, καμία φορά δουλεύει χωρίς τσατσα
Υπάρχει καινούργια πλέον;
Για ποια μιλάμε εδώ στο πρώτο που δούλευε η Έλενα ;Ναι μέχρι 7! Και συνήθως είναι στο μέσα δεξιά. Αν πας και δεν ανοίγει περνά πιο μετα, καμία φορά δουλεύει χωρίς τσατσα
Την Σαντρα με τον ωραίο κωλο την είχα πάρει εγώ 2 φορές στην Πέτρου ερημίτη πριν 4 με 5 χρόνια αν φυσικά μιλάμε για την ιδια. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό εμένα μου άρεσε. Κάνε μια δοκιμή. Όταν λες " το τελευταίο αριστερά στη Ρωξανης " πως λεγεται; Πρωινή η βράδυ;Πέρασα να δω την Καρμεν στο Las Vegas, ωραία κοπελίτσα αλλά όχι η μουναρα που περιέγραψαν κάποιοι. Παραδόξως πολύ κόσμο είχε μόνιμα το τελευταίο αριστερά στη Ρωξανης, είχε μια Σαντρα που δεν κατάφερα να τη δω, καμία περιγραφή από κανεναν;
Όντως, η ίδια είναι.Την Σαντρα με τον ωραίο κωλο την είχα πάρει εγώ 2 φορές στην Πέτρου ερημίτη πριν 4 με 5 χρόνια αν φυσικά μιλάμε για την ιδια. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό εμένα μου άρεσε. Κάνε μια δοκιμή. Όταν λες " το τελευταίο αριστερά στη Ρωξανης " πως λεγεται; Πρωινή η βράδυ;
Βασικά έχω να τη δω χρόνια. Σε ποιο μαγαζί δουλεύει ξερεις; ΠρωινήΌντως, η ίδια είναι.
Έκανε διάλειμμα την περίοδο του COVID και επέστρεψε, αλλά ενώ είχε γίνει στανταρακι παλιά, κάτι με χάλασε μετά. Δεν ξέρω τι, νομίζω ότι έχει ξενερώσει λίγο.
Καντο λιγο λιανα. Δεν μπορεσες να την χυσεις μεσα στην μουναρα της....τι εννοεις...Στο 70αρι για 69, παντως που την πληρωνω συνηθως, προχτες ηταν Φωτια, κανενα παραπονο, αλλα μετα κοπον και βασανων.!!!!! ...δεν μπορεσα να την χυσω μεσα στην μουναρα της, κουραστηκα, οποτε τα πεταξα, βυζια, μπουτια κοιλια... Εξωτερικα την ειδα ανανεωμενη, ειχε ποιασμενα τα μαλια πλεξουδες/τσουρεκια.!!??? και την ομορφηναν, σαν να πηρε και κανα 1-2 κιλα και σαν να ηταν ποιο θυληκη.... Οι ρωγες της με παραξενεψαν,σαν να ηταν πολυ νερουλες.??? και οχι τοσο σκληρες, λες και τις πειραξε.??? Βαζουν σιλικονη και στις ρωγες.??? Συνολο εκατσα μεσα 40 λεπτα.
Απλά βαρέθηκε. Το παρατήρησα κ γω τότεΌντως, η ίδια είναι.
Έκανε διάλειμμα την περίοδο του COVID και επέστρεψε, αλλά ενώ είχε γίνει στανταρακι παλιά, κάτι με χάλασε μετά. Δεν ξέρω τι, νομίζω ότι έχει ξενερώσει λίγο.
Μηπως ξερεις ωρες και σε ποιο απ τα τρια Βεγκας ειναι η Καρμεν,εχω παει κανα δυο φορες κατα τισ 4 το βραδυ και δεν την βρηκαΗ Κάρμεν είναι μουνάρα σε σχέση με οτι κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό. Ενα πολύ ωραίο μελαχρινό μωρό αν προτιμάς! Η Σάντρα είναι ενα μελαχρινό επίσης κοντό μωρό με έκφυλη φατσούλα,πορνογυαλιά,μικρό στήθος και δυνατό πίσω σύστημα. Δεν έχω δοκιμάσει...
Καντο λιγο λιανα. Δεν μπορεσες να την χυσεις μεσα στην μουναρα της....τι εννοεις...
Κακός του απάντησες για τα αυτονόητα αλλά τέλος πάντων ..Εννοω γαμοντας την, παντα με καποτα, οποτε αφου δεν θα τελειωνα, εβγαλα καποτα και τις τα πεταξα....
Στο μέσα δεξιά ήταν βραδινή.Μηπως ξερεις ωρες και σε ποιο απ τα τρια Βεγκας ειναι η Καρμεν,εχω παει κανα δυο φορες κατα τισ 4 το βραδυ και δεν την βρηκα
τα αυτονοητα ρε μπουφο ειναι οτι χυνεις παντα μεσα στο μουνι της αλλης φορωντας καποτα. βλαξ.Κακός του απάντησες για τα αυτονόητα αλλά τέλος πάντων ..
Όλοι κατάλαβαν τι εννοούσες στην ερώτηση που έκανες .αν έχυσε μουνι χωρίς καποτα.τα αυτονοητα ρε μπουφο ειναι οτι χυνεις παντα μεσα στο μουνι της αλλης φορωντας καποτα. βλαξ.
ρε αγαπουλη της Ριτας.Όλοι κατάλαβαν τι εννοούσες στην ερώτηση που έκανες .αν έχυσε μουνι χωρίς καποτα.
Αυτό λέμε ότι είναι αυτονόητο αυτό ,αλλά που να το ξέρεις εσύ που έχεις να πας σε στούντιο 1,5 χρόνο και μόνο κάνεις τον έξυπνο εδώ μέσα .
Δεν θα μαλώνω σαν παιδάκι μαζί σου γιατί τα στατιστικά φαίνονται εδώ ποιος πάει και ποιος δεν πάει .ρε αγαπουλη της Ριτας.
ουτε η 1η θα ειναι ουτε η τελευταια πουτανα που κανει ακαποτα αν κανει.
Οσο για το εχω να παω σε στουντιο 1.5 χρονο, εσυ που το ξερεις?
και μαθε ρε μπουφο χωριατη να γραφεις σωστα ελληνικα. "Αυτο λεμε οτι ειναι αυτονοητο αυτο". τι παραληρημα εγραψες παλι. Συνελθε "εξυπνε" που μου πηγες 1-2 φορες σε στουντιο και μ εγινες εξπερ.
Ακριβως φιλε μου. 83 - 9 ειναι το σκορ. Φιλακια.Δεν θα μαλώνω σαν παιδάκι μαζί σου γιατί τα στατιστικά φαίνονται εδώ ποιος πάει και ποιος δεν πάει .
Την έχει το άλλο σάιτ την Λούση...και εγώ πήγα μαζί της. Απλά καλή θα έλεγα δεν βγάζει και φωτιεςΕπική επίσκεψη στο red night σήμερα το πρωί. Πήγαινα για την Ρωξανα και μπέρδεψα τα μπου. Αντι για red diamond πήγα εκεί.
Έπεσα πάνω σε μια αδιάφορη κοπέλα αλλά σε μια καβλιαρα Τσατσα. Τη λουση! Κάποιοι ίσως την ξέρατε κάποιοι σαν εμένα όχι. Δουλεύει που και που και σαν πουτανα είπε. Αμέσως τη λιγουρεύτηκα και της πρότεινα να παμε μέσα. «Εμένα θες;! Αχ δεν το πιστεύω και γελάκια!» Καβλωσα αμέσως οπως καταλαβαίνετε.
«Περίμενε να πάω να ρωτήσω» πωπωωωω Ποσο καβλα ένιωσα στο feeling αυτό, δεν περιγράφεται.
«Εντάξει μ λέει πάμε, με 40 όμως» λέει
«Πάρε 50 και πάμε χαλαρά» απαντώ
Μπήκε μέσα την ξεγύμνωσα και το γλωσσόφιλα τι χουφτώματα τι αγκαλιές! Όνειρο!
Δηλωσε 50αρα από Μολδαβια.
Μέτρια πιπα που απ την καβλα ούτε θυμάμαι πως ήταν, την ξάπλωσα απευθείας σχεδόν και τη γαμουσα κάνα δεκάλεπτο ασταμάτητα.
Σήμερα είχα ακραίες καβλες και δε ξέρω το γιατί!
Βγαλσιμο καποτας και χυσιμο σε κοιλιά, μουνι έξω φυσικά, βυζια! Μούρλια!
Πολύ τίμια επίσκεψη, καλύτερα απο αν πήγαινα στην Ρωξανα!
Τσέκαρετε ποτε δουλεύει κανονικά γιατί αξίζει! Πάντως εγώ με το μυαλό που έσω καβλωσα παραπάνω για λόγους «επίτευξης γαμησιου με Τσατσα»!
Κι όσοι κακοπροαίρετοι δεν πιστέψετε στα αρχιδια μου σας γράφω!
Άμα κάθομαι να γράφω και εγώ ψεύτικες κριτικές στα εσκορτ ..και λίγο είσαι ακόμα .Ακριβως φιλε μου. 83 - 9 ειναι το σκορ. Φιλακια.