Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τουμπανοΚαιρό είχα...
![]()
Γεια σου καινουρια... ειμαι μεσα για σινεμα/παρτουζα....Καλημερα ειμαι κρος και ψαχνω γνωριμιες με αντες η κρος, οποιος εμδθαφερεται ινμποξ, ειμαι καινουργια εδω
Καλησπέρα ενδιαφέρομαιΚαλημερα ειμαι κρος και ψαχνω γνωριμιες με αντες η κρος, οποιος εμδθαφερεται ινμποξ, ειμαι καινουργια εδω
Glory hole πως το εννοείς, σπίτι σου έχεις τοίχο με τρύπα ή κάπου αλλού?Καλησπερα, διαβαζουμε αγγελελιουλα και στελνουμε μνμ πριβε
![]()
Απολυτα παθητικη κρος
Ποιοτικα ραντεβου, για απολυτα αρσενικα 2 κατα προτιμηση για ηδονικες καταστασεις και οχι απλα πραγματα, ατομα με εμπειρια και μονο σοβαρες προτασεις! Στειλτε μου ολοσωμες γυμνες φωτογραφιες μονο εαν εχετε ωραιο σωματα και μεγαλα προσοντα !kanesex.com
σπιτι μουGlory hole πως το εννοείς, σπίτι σου έχεις τοίχο με τρύπα ή κάπου αλλού?
Καλησπέρα κάτι διάβασα απλά ήμουν διακοπές ..ελπίζω να τα πούμε σύντομα...Πάντως τέλος του μήνα θα επισκεφθώ adult με μια φίλη μου επίσης cross
Έχεις χώρο;ψήνεστε για ραντεβού; Κέντρο αθηνα![]()
Nai τωραΈχεις χώρο;
Έλα εγωΟποια cd ενδιαφερονται για παρτουζα ας μου στειλουν πμ
Και λίγο ...εμπρόσθια όψη.![]()
ΕνδιαφέρομαιΚαλημερα ειμαι κρος και ψαχνω γνωριμιες με αντες η κρος, οποιος εμδθαφερεται ινμποξ, ειμαι καινουργια εδω
τι κανεις ομορφηΚαλησπερα και από μενα
Πάντα ήθελα να δοκιμάσω πάντως με 2 αντρες η γενικά να πάρω μέρος σε ένα μεγαλύτερο σχήμα
Είμαι open σε προτάσεις από Αθήνα !