Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Coco1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Αδερφέ θυμάσαι κοπέλες; Βλέπονται ;
Αυτή που πήρες πως την έλεγαν ;
Μήπως έπεσες στην περίπτωση;
Θυμάμαι κοπέλες ναι. Καλύτερα να μην πω ονόματα. Διαλέξα το καλύτερο που υπήρχε πίστεψέ με. Αυτή που έκανε φουλ ήταν χάλι. Το θέμα είναι ότι το 35' είναι πολύ λίγο γιατί στην πραγματικότητα είναι κοντά στο 25'. Η πίπα κρατάει 2-3' γιατί θέλει να ξεμπερδευει. Κοίτα αν φτάσεις τα70 και θέλει οκ δώσε της+10 δεν χάλασε ο κόσμος απλά συνολικά ένιωσα μεγάλη εκμετάλλευση και το μετάνιωσα.

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.361
Πόντοι
736
Έχει δοκιμάσει κανείς Εύα ή Μάγια από Massage Royal;
Ενδιαφέρομαι για επίσκεψη στο χοτελ.
Body to body και τα σχετικά για συνέχεια...

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Μάγκες έχεις κάνεις ιδέα αν κλείσανε κανένα μασατζιδικο; Η να μπουζουριασανε καμία από τις λαδοκορες;

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Διαβάζω για μια καινούργια Μόνικα στη Βάνα. Αν είναι αυτή που δούλευε πριν από δύο χρόνια στο Ελίτ (Κων. Καραμανλή), την προτείνω ενθέρμως. Ας μάς ενημερώσει κάποιος, αν ξέρει.
όχι δυστυχώς δεν είναι και εγώ αυτό ήλπιζα

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
391
Πόντοι
21
Μαλακίες ανεβάζει η Τόκυο αδερφέ.Στην Αθήνα έδινε τον κώλο την για 120€ και εδώ το παίζει κυρία.Χθεσινες πουτανες σημερινές κυρίες.Μας το παίζει acab και τέτοια και σε προσωπική συνομιλια έλεγε έχω θείο στη δίωξη Η.Ε και θα σε κάνω αυτό και το άλλο.Μην ακουμπάτε τα λεφτά σας Θεσσαλονίκη.Αν μπορείτε φύγετε Αθήνα και θα με θυμηθείτε.Πας στη Βάνα πλέον και όλες είναι over 80.5 σε κιλά.Μακρια από Θεσσαλονίκη πελον

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Θυμάμαι κοπέλες ναι. Καλύτερα να μην πω ονόματα. Διαλέξα το καλύτερο που υπήρχε πίστεψέ με. Αυτή που έκανε φουλ ήταν χάλι. Το θέμα είναι ότι το 35' είναι πολύ λίγο γιατί στην πραγματικότητα είναι κοντά στο 25'. Η πίπα κρατάει 2-3' γιατί θέλει να ξεμπερδευει. Κοίτα αν φτάσεις τα70 και θέλει οκ δώσε της+10 δεν χάλασε ο κόσμος απλά συνολικά ένιωσα μεγάλη εκμετάλλευση και το μετάνιωσα.
Γιατί να μην πεις ονόματα; θα τις κόψεις το προξενιό; Γιατί έγραψες τοτε;
Να κάνεις δυσφήμηση το μαγαζί η να προφυλάξεις όλους εμάς από κακες υπηρεσίες;

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Μαλακίες ανεβάζει η Τόκυο αδερφέ.Στην Αθήνα έδινε τον κώλο την για 120€ και εδώ το παίζει κυρία.Χθεσινες πουτανες σημερινές κυρίες.Μας το παίζει acab και τέτοια και σε προσωπική συνομιλια έλεγε έχω θείο στη δίωξη Η.Ε και θα σε κάνω αυτό και το άλλο.Μην ακουμπάτε τα λεφτά σας Θεσσαλονίκη.Αν μπορείτε φύγετε Αθήνα και θα με θυμηθείτε.Πας στη Βάνα πλέον και όλες είναι over 80.5 σε κιλά.Μακρια από Θεσσαλονίκη πελον
στην βάνα η Κατερίνα η νανση και μια ακόμα δεν θυμάμαι όνομα είναι μανεκέν και σου προσφέρουν μεγάλες καύλες

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
391
Πόντοι
21
στην βάνα η Κατερίνα η νανση και μια ακόμα δεν θυμάμαι όνομα είναι μανεκέν και σου προσφέρουν μεγάλες καύλες
Και οι άλλες 6 είναι over 80 κιλά.Να μιλήσουμε για πριν 3 χρόνια τι κομμάτια είχε?Τι καύλες ρε φίλε σα να σε λένε χάρη σε κάνω που στον παίζω.Απλα εδώ μέσα κρυβόμαστε και φοβόμαστε μην μας κόψουν και την μαλάκια.Μεζρι πριν 3 χρόνια άφηνα στην κυριολεξία πάνω από 500 το μήνα.Πλεον μόνο Αθήνα.Ολες έχουν περίοδο και όλες είναι με ψηλά την μύτη

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201

Makis_Tsetseroglou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Μετά από προβληματισμό αν θα πάω στο κρυσταλ για το σύνηθες πακέτο των 50 € ή για κάτι παραπάνω με την κυρία της αγγελίας , αποφάσισα χθες το απόγευμα , επηρεαζόμενος και από τις τελευταίες κριτικές , να επιλέξω incall με την Ξένια ( επηρεαζόμενος πάλι από παλαιότερες κριτικές και ευχαριστώ αυτούς που τις δημοσίευσαν ) . Η κυρία είναι το απόλυτο vfm , για την διάθεση και την ατμόσφαιρα άνεσης και οικειότητας στην συνεύρεση , αρκεί να μην είσαι πιπινολάτρης του λεπτού κι αδύνατου κορμιού. Για λάτρεις της καμπύλης και της τεχνικής είναι ιδανική. Για να μην παρεξηγηθώ η κυρία δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και δεν είναι υπέρβαρη. Ο ορισμός του αισθησιακού μασάζ με πολλά παραπάνω από happy ending .
Αν και περυσινή η δική μου εμπειρία, καταθέτω τώρα την άποψη μου και ελπίζω να βοηθήσει και να μην έχει μπαγιατεψει!
Το λοιπόν, έπειτα από 2-3 τηλεφωνήματα στο πολύ ευχάριστο για να συνεννοηθούμε που θα βρεθούμε (σπίτι μου ή ξενοδοχείο) καταλήγουμε Αφροδίτη στο Ρύσιο. Νομίζω ότι μου έδωσε 1-2 επιλογές σε ιδρύματα, αλλά προτίμησα το Ρύσιο λόγω ανατολικής προέλευσης...Καμια καθυστερηση στο ραντεβού, όταν μπαίνει μέσα είναι εντυπωσιακότερη από τις φωτό.
πολύ παικτική στο κρεβάτι, ακόμα και πριν καν πέσεις στο ψαχνό, υπομονή στο πρόγραμμα της και φουλ τελείωμα. Κόστος 70 αν θυμάμαι καλά και 25 το δωμάτιο.

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
390
Πόντοι
21
Και οι άλλες 6 είναι over 80 κιλά.Να μιλήσουμε για πριν 3 χρόνια τι κομμάτια είχε?Τι καύλες ρε φίλε σα να σε λένε χάρη σε κάνω που στον παίζω.Απλα εδώ μέσα κρυβόμαστε και φοβόμαστε μην μας κόψουν και την μαλάκια.Μεζρι πριν 3 χρόνια άφηνα στην κυριολεξία πάνω από 500 το μήνα.Πλεον μόνο Αθήνα.Ολες έχουν περίοδο και όλες είναι με ψηλά την μύτη
εγώ πάντως καλά περνάω με κάποιες από εκεί μέσα και με καλές υπηρεσίες

Coco1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Γιατί να μην πεις ονόματα; θα τις κόψεις το προξενιό; Γιατί έγραψες τοτε;
Να κάνεις δυσφήμηση το μαγαζί η να προφυλάξεις όλους εμάς από κακες υπηρεσίες;
Περιεγραψα τη πραγματικότητα που έζησα, δεν αρκεί;,που την είδες τη δυσφήμιση; αν κάποιος αμφισβητεί κάτι από αυτά ας μας πει. Επίσης για τα ονόματα αν το αναφέρω θα κάνω δυσφήμιση ναι, θα το διαβάσει η ίδια, οι άλλες και το αφεντικό τους.

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
391
Πόντοι
21
εγώ πάντως καλά περνάω με κάποιες από εκεί μέσα και με καλές υπηρεσίες
Ελίνα κυτταρίτιδα μέχρι και στην κοιλια.Νικολ κυτταρίτιδα μέχρι το γόνατο.Θεωνη μέχρι και στα μάγουλα.Ναταλια 1 κώλο μισό στρέμμα.Βερονικα κυτταρίτιδα μέχρι και στο λαιμό.Παλια είχες υπερησιες και κορμιά.Ινα Μαγγι Εύα Βερόνικα Ελισάβετ.Και να μην μιλήσουμε για υπηρεσίες.Πας στο κρυσταλ και η Μπέλα πρώην Νατάσσα έχει 50.Παλια στο Βένους 70 για να στα βγάλει όλα επειδή ήταν μόνη στο μαγαζί.70€ για να στον παίξει και να σου γδυθεί αδερφέ.Και πίστεψε με μια από αυτές τις παλιές την έχω πάρει σπίτι μου.Το θέμα είναι ότι πέσαμε σαν υπηρεσίες πλέον.Η ομορφιά είναι υποκειμενική

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
58
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Ξέρει κανείς αν το κορίτσια-κορίτσι που έχει η Εύα στο jumbo δίνει υπηρεσίες......?
Από φραπέ μέχρι οτιδήποτε?
Όποιος γνωρίζει αν δεν θέλει εδώ ας στείλει pm.

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
καποια κοπελα με αυτο το σωμα εχει βρει καποιος ; ξανθια εννοειται

Συνημμένα

• 362529089_121695104320080_1783247951754436850_n.jpg
    362529089_121695104320080_1783247951754436850_n.jpg
    66,3 KB · Εμφανίσεις: 106

Stories