Nemo 38
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 42.167
- Πόντοι
- 5.906
Δε θα διαφωνήσω καθόλου σε αυτά που λες,με τα αφεντικά που δε βρίσκουν υπαλλήλους και που μόνο πουλημένοι πάνε σε τέτοιους ανθρώπους και μένουν για καιρό ,με εξαίρεση ότι ότι πάνε για ένα διάστημα και άνθρωποι με αξιοπρέπεια που έχουν πραγματική ανάγκη για λεφτά και δεν βρίσκουν κάτι άλλο.Ο τύπος δεν αυτοεξευτελιζεται τα ΑΜΕΑ τις πόρνες και τους τεμπέληδες ξευτιλιζει μάλιστα υπήρχαν φορές που κάποιος πήγε να του κάνει ότι κάνει αυτός στα ΑΜΕΑ και θύμωσε πήγε να πλακωθεί δλδ είναι ο αφεντικος εκεί μέσα και το ξεκαθαρίζει ......αυτό που λες για το θα ξεφουσκώσει κάποια στιγμή πλέον κλείνει δέκα χρόνια από τότε που παράτησε την κανονική του δουλειά και στριμαρει που σημαίνει πως τη βγάζει οικονομικά απόδειξη το γεγονός πως ένα μήνα έκανε διακοπές στα νησιά κάτι που ο μέσος ελληνακος δεν μπορεί να κάνει .....αν δεν είχε κέρδος αυτό που κάνει δεν θα ανεχόταν πρεζόνια πόρνες ΑΜΕΑ κλπ 24/24 μες στα πόδια του θα είχαν πάρει μπούλο από το σπίτι του αλλά είναι η πηγή των εσόδων του ....τώρα όσο για αυτό που λες για την ντροπή δεν φαίνεται να τον πολυαπασχολει κάθε άλλο είναι πλέον ανθυποσελεπριτι και το απολαμβάνει .....ο τύπος έχει μαζέψει και μαζεύει χρήμα αεριτζιδικα αυτή είναι η αλήθεια ....έχει βάλει και τους δικούς του σε κάποιο άλλο καλύτερο σπίτι ( όχι σε αυτό με τις κατσαρίδες ,την υγρασία και το κρύο ) έχει πάρει και αμάξι και σίγουρα έχει και λεφτά στην άκρη ........όλα αυτά περί τιμιότητας κουτελου κλπ είναι σχετικά .....και στις κανονικές δουλειές τα αφεντικά προϊστάμενοι πελάτες κλπ πολλές φορές συμπεριφέρονται άθλια .....και σε αυτές τις δουλειές έχει κακομεταχείριση προσβολές και εξευτελιστική συμπεριφορά
Ώμος σου θέτω το εξής ερωτημα(αν δεν είμαι προσβλητικός και αν δεν έχεις αντίρρηση).
Θα έπεφτες στο βούρκο με τα σκατα να ανέβεις εκεί που είναι αυτός για να έχεις για δέκα χρόνια(ίσως και παραπάνω,17 λέω το πολύ)μια ζωή καλή για σένα και τους δικούς σου( οι οποίοι υπόψιν θα σε έχουν αν όχι για εισητηριο για καλύτερη ζωή, σίγουρα για κουμπαρά) ΧΩΡΊΣ να μαζεύεις ένσημα;
Γιατί καλά τα ψέματα ένα ένσημο εσύ και εγώ θα το μαζέψουμε, εκείνος;
Εγώ αδελφέ όχι και αν είχα την επιλογή να γίνω τέτοιος στρημερ η να ληστεψω τράπεζα με κίνδυνο να φάω 15 χρόνια φυλάκα,θα προτιμούσα να ληστεψω τράπεζα η και πλούσιο συγγενή παρά να γίνω ο ανθυποσελεμπριτι που κάνει τσίρκο τη ζωή και το στρημ του για μια άνεση που δεν έχουμε εσύ κι εγώ και ο μέσος Έλληνας γενικά.