Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Relief Massage Center

τι λεει ρε παιδια παιζει τπτ καλο ?

Είμαι κοντά και εχω αρκετο ελεύθερο χρόνο για σήμερα .
να το τολμήσω η θα φαω πετσέτα ?
και αν ναι με ποια ?
δεκτά και pm :grin::grin::grin::grin:
παιζει Η Μαρια αλλα θελει 100+ για φουλ και μονο οταν λειπει ο Δημητρης-αλλιως δυσκολα φοβαται μην την κανει μαυρη

Tezass

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Επίσης παιδιά να ρωτήσω και για Ντάμες αν πήγε κάποιος πρόσφατα στην Β.Όλγας αν παίζει τίποτα καλό γιατί πήγα πριν 5-6 μήνες και είχε μια ξανθιά θείτσα σίγουρα πάνω απο 50-55 και μια ακόμα μαυρομάλλα πολύ μέτρια εμφάνιση γύρω στα 30-35 και σηκώθηκα έφυγα.

Coco1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες, το Γκόλντεν σπα έκλεισε; δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας..

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Δε ξέρω αν λειτουργεί ή αν άλλαξε χώρο γιατί έχω να πάω σίγουρα πάνω από 1 χρόνο γιαυτό ρώτησα κι εγώ.
Όποτε πήγα και έλειπε η Λάουρα οι άλλες ήταν μέτριες.
Αλλο καταστημα ειναι τωρα εκει

• Like
Αντιδράσεις: Tezass

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
παιζει Η Μαρια αλλα θελει 100+ για φουλ και μονο οταν λειπει ο Δημητρης-αλλιως δυσκολα φοβαται μην την κανει μαυρη
Ο Δημήτρης πρέπει να είναι ο μοναδικός στη Θεσσαλονίκη που δεν το ξέρει..

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.567
Πόντοι
496
Παιδια στο Dreamland Massage στο κεντρο Ιωνος Δραγούμη εχει παει κανείς, φαντζαομαι ειναι μονο μασαζ αλλά ξερει κανεις γενικα πως ειναι

nouboulis1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
90
Πόντοι
0
...
Από μασαζ μόνο, όχι.
Από καμία πιπουλα όμως...
Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα...

Tezass

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που κόλλησε παράσημο από ελεύθερο στοματικό σε μασατζίδικο ή από κοπέλα της πόλης;; Από περιέργεια ρωτάω...αφού είμαστε τόσοι εδώ μέσα πιστεύω έχουμε καλό στατιστικό δείγμα...

Οι περισσότερες που έχω πετύχει εγώ κάνουν καθαρισμό μετά τις πίπες με στοματικό διαλύμα και άλλα τέτοια πράγματα. Δεν γνωρίζω κανέναν να έχει κολλήσει κάτι αλλά έχω ακούσει για κοπέλες που κόλλησαν μικρόβια/μύκητες ή κατι παρόμοιο και είχαν τρεχάματα, ευτυχώς όχι σοβαρά.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Εμένα είχε γίνει πράσινος, είχε βγάλει πάνω μανιτάρι και όταν τον πλησίαζες πιτσιλούσε αβέρτα. Όσο για μυρωδιά γάμησέ τα, συνδυασμός ΤΕΖΑ και χλωρίνης.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Δε ξέρω αν λειτουργεί ή αν άλλαξε χώρο γιατί έχω να πάω σίγουρα πάνω από 1 χρόνο γιαυτό ρώτησα κι εγώ.
Όποτε πήγα και έλειπε η Λάουρα οι άλλες ήταν μέτριες.
Τελευταία ήταν στην αγίων πάντων πήγαινέ μία βόλτα κ έλα να μας πεις κ εμάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom