Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι συμβαίνει μύστη μου;;; Θα πέσει στριμωξίδι στα αποδυτήρια του attilas gym επειδή πολλοί βλέπω να ενδιαφέρονται σε άλλο νήμα!!!την πορνοκαυλημερα μου σε ολα τα δροσερα αγορια!!!
οποιος γουστερνει να βλεπει λαγνους φοιληδονους μυωνες να παλλονται ηδονικα υπο τον ρυθμο της σιδερικης ηδονης ΕΓΡΑΦΗ ATTILAS GYM
μπειτε να χυσετεεεεεεεεεε μυστες μου το εχουμε πελωρια αναγκη!!!
εχουμε πελωρια αναγκη απελευθερωμενο πορνοκοινο πορνε μου!!!Τι συμβαίνει μύστη μου;;; Θα πέσει στριμωξίδι στα αποδυτήρια του attilas gym επειδή πολλοί βλέπω να ενδιαφέρονται σε άλλο νήμα!!!
Βάλε και σάουνα στην υπόγα!!!![]()
Πίνω καφέ και μπαίνω νταής σε πρόγραμμα full body 5x5!!!εχουμε πελωρια αναγκη απελευθερωμενο πορνοκοινο πορνε μου!!!
δροσερο κοινο,μεταλαγμενο κοινο,πορνους χυστες...αναγκαρα cultila!!!
οι κ.α (κανονικοι ανθρωποι) δε μπορουν να μας ακολουθησουν στο λαγνο πορνοταξιδι μας!!
οι κλισε πυρφοροι δεν ειναι ακομα ετοιμοι για τοσο καλτιλα και πορνικοτητα!!!
δε ξερω αν καταλαβαινεις την ορολογια επειδη εισαι νεος χυστης....οτι δεν καταλαβαινεις μπορω να στο πορνοεξηγησω χωρις ενδοιασμους !χαχα!
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!Πίνω καφέ και μπαίνω νταής σε πρόγραμμα full body 5x5!!!
5 ασκήσεις ( back squats, deadlifts, πιέσεις πάγκου, έλξεις τροχαλίας και soldier presses) 5 επαναλήψεις η κάθε μία χωρίς ενδιάμεσο διάλειμμα x 5 set!!!! Διάλειμμα 30" στο πρώτο, 1' στο δεύτερο, 1,5 στο τρίτο και 2' στο τέταρτο.
Που στο Καραϊσκάκη;Ακριβώς πολύς κόσμος αλλά από πράξη πολύ λίγα .Καλύτερα Καραϊσκάκη όποτε έχω περάσει τουλάχιστον μια πίπα την έδωσα
το παμε?τρέλανε μας
θελω και εγω, εμαθεσ σημειο?Που στο Καραϊσκάκη;
Καλησπερα, ειναι στην οδό Σουλτανη, σε ενα στενο στο πλαι σχεδον του σταδίου.το παμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θελω και εγω, εμαθεσ σημειο?
Πέρασα χθες δεν είχε κανέναν εκειΚαλησπερα, ειναι στην οδό Σουλτανη, σε ενα στενο στο πλαι σχεδον του σταδίου.
Ψήνεσαι για καμιά ωραία φάση και deepthroat έξω?
Δεν έχει καλό καιρό ρε φίλεΚατά τις 10 σήμερα το βράδυ στο Χαϊδάρι θέλω να με πάρουν παρτουζα
Αλλιώς η δροσούλα θα βοηθαγε πολύΤο βλέπω φίλε μου