Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 43.857
- Πόντοι
- 9.931
Ποσο αλλο με το κοντοπουτανο!!ΧΥΣΤΕ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Ποσο αλλο με το κοντοπουτανο!!ΧΥΣΤΕ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΕΤΕΠοσο αλλο με το κοντοπουτανο!!
Κοίτα που εδώ συμφωνούμε!!ΧΥΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!!
Θέλω να τη πασαλειψω με σπερμα την καριολαΧΥΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!!
ΧΥΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!!
Θέλω να τη πασαλειψω με σπερμα την καριολα
Ποιά;...Επειδή λέμε μόνο για τον κωλο της είπε να μας τονίσει λίγο και τα βυζάκια της
Ο ξενοδόχος;Φοβερή γυναίκα, πολύ στα γούστα μου αλλά πιθανότατα όχι πολύ έξυπνη. Το ότι τη γαμούσε το χτικιό ο Πρίαμος λέει πολλά
Έτσι! Είσαι μεγάλη παικτούρα! Φαίνονται πολύ καλύτερα τα άψογα και καλλίγραμμα πόδια της Ελευθερίας! Καύλα!
Με τι να χύσεις εδώ με τα κόκκαλα ??? Ένα σκαλοπάτι λίγο πριν την κοκαλολαγνεια... Αν δεν έχει πιασίματα η γυναίκα τι την θέλεις την Ελευθερία και την καθε Ελευθερια, για να φτιάξεις σούπα για τον Χειμώνα ???ΧΥΣΤΕ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ!
Τύπε δεν ξέρεις...Με τι να χύσεις εδώ με τα κόκκαλα ??? Ένα σκαλοπάτι λίγο πριν την κοκαλολαγνεια... Αν δεν έχει πιασίματα η γυναίκα τι την θέλεις την Ελευθερία και την καθε Ελευθερια, για να φτιάξεις σούπα για τον Χειμώνα ???
Σούπα με κόκκαλα ναι φιλαράκι, να την φας να αναστεναξει η ψυχή σου... Αλλά σούπα από Αγελαδιτσα, να έχει λίγο παχύ επάνω του. Σαν το σουβλάκι, το καλύτερο κομμάτι είναι στο λίπος, εκεί είναι όλη η γεύση...Τύπε δεν ξέρεις...
Σούπα με κόκκαλα...
Απίστευτος πουτσομεζές,να την πάρεις με κάθε πιθανό τρόπο....
![]()