Διαγραμμένο μέλος 152175
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2014
- Like
- 539
- Πόντοι
- 81
Συμφωνώ απόλυτα!![]()
εμενα παλι με καυλωσε αυτο οτι κοντευει να βγει το μουνακι απ εξω
Συμφωνώ απόλυτα!![]()
εμενα παλι με καυλωσε αυτο οτι κοντευει να βγει το μουνακι απ εξω
Αφού κουβαλάς,και βγάζεις φωτογραφίες σε παραλίες με αυτό το θηρίο μπράβο ρε μάγκα (αν και διαφωνώ κάθετα με τις φωτογραφίες ανυποψίαστων ανθρώπων και δημοσίευσή τους)Nikon D850
Ανοίγεις μεγάλο θέμα. Όμως εκτιμώ ότι στο νήμα αυτό όλοι έχουμε βρει ισορροπία μεταξύ της δημοσίευσης φωτογραφιών και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.Αφού κουβαλάς,και βγάζεις φωτογραφίες σε παραλίες με αυτό το θηρίο μπράβο ρε μάγκα (αν και διαφωνώ κάθετα με τις φωτογραφίες ανυποψίαστων ανθρώπων και δημοσίευσή τους)
Εγώ έχω μια D6 αλλά σε παραλία 2 φορές την πήρα για να βγάλω βασικά τη φίλη μου κάποιες φωτογραφίες και δεν μπήκα καν στη θάλασσα,με το φόβο κλοπής της!
4000€ την πήρα μαζί με κάτι "συμπράκαλα" μια τσάντα lowepro,κάρτες μνήμης,τζαμάκια προστασίας κλπ, από μαγαζί που έκλεινε στον Καναδά!Είχε 2 κομμάτια σφραγισμένα από ακυρωμένες παραγγελίες φωτορεπόρτερ,και μπήκα να πάρω μια κάρτα μνήμης για την D500 που είχα,τώρα την έχει ο αδερφός μου,και από περιέργεια ρώτησα πόσο κάνει,να δω διαφορά στις τιμές και όταν μου είπε ότι θέλει να τις ξεφορτωθεί διότι κλείνει την επιχείρηση,δεν το σκέφτηκα καθόλου!Την πήρα!Ανοίγεις μεγάλο θέμα. Όμως εκτιμώ ότι στο νήμα αυτό όλοι έχουμε βρει ισορροπία μεταξύ της δημοσίευσης φωτογραφιών και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Ωραία η D6(Βέβαια άλλο η δική μου που κάνει κοντά στα 2.000€ και άλλο η D6 που δεν την βρίσκεις με κάτω από 7)
ρε φιλε εχεις ανεβασει ολο το BIKINI BEACH GREECE και το beach walk... κουραστηκα να τις βλεπω απο 2 φορες ...χ αχχααχχα
Το μεροκάματο είναι μεροκάματο (κι αν κατάλαβες καλώς)ρε φιλε εχεις ανεβασει ολο το BIKINI BEACH GREECE και το beach walk... κουραστηκα να τις βλεπω απο 2 φορες ...χ αχχααχχα
Στα 4 θα δίνει πόνο!
Γενικά από περιέργεια ρωτάω, πολλοί ποσταρετε κάποια μακρινή φωτό και λέτε, Βουλγαράκι, Ιταλακι, Ρουμανακι κτλ. Πώς καταλαβαίνετε έτσι εύκολα από που είναι;;Ρουμανακι![]()
Την ίδια απορία έχω και εγώ.....Γενικά από περιέργεια ρωτάω, πολλοί ποσταρετε κάποια μακρινή φωτό και λέτε, Βουλγαράκι, Ιταλακι, Ρουμανακι κτλ. Πώς καταλαβαίνετε έτσι εύκολα από που είναι;;