Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 527
- Πόντοι
- 81
Καυλαρος !!!!Μυστες καλημέρα
Καυλαρος !!!!Μυστες καλημέρα
Καλοκαίρι είναι όλα επιτρέπονται και στο πολύ σεξ έχει γαμηθει.....εσύ σε τι έχεις γαμηθει....μπριζόλες μπύρες ?? Μάτι???...Έχει γαμηθεί στα τζατζίκια, στις τυροκαυτερές και στα γαλακτομπούρεκα!
Στη μαλακία τύπεΚαλοκαίρι είναι όλα επιτρέπονται και στο πολύ σεξ έχει γαμηθει.....εσύ σε τι έχεις γαμηθει....μπριζόλες μπύρες ?? Μάτι???...
Και έτσι να γίνει ο κωλος της σε πολλούς σίγουρα θα αρέσει ..μην κολλάς άνοιξε τους ορίζοντες σου δες τον κόσμο σφαιρικά χαχαχα ....και δεν είναι η γυναίκα μου...ίσως η κουμπάρα ....ίσως η κουνιαδα !!!!!! ΧαχαχαΣτη μαλακία τύπε
![]()
Μαλάκα, θα κάνω εμετό τον μπακαλιάρο που έχω φάει...Και έτσι να γίνει ο κωλος της σε πολλούς σίγουρα θα αρέσει ..μην κολλάς άνοιξε τους ορίζοντες σου δες τον κόσμο σφαιρικά χαχαχα ....και δεν είναι η γυναίκα μου...ίσως η κουμπάρα ....ίσως η κουνιαδα !!!!!! Χαχαχα
Πολύ επιλεκτικός είσαι άσε που πολύ θα στην πουν ότι δεν γουσταρης τέτοιο κώλο ...σε αφήνω να βγάλεις τον μπακαλιάρο.....με την ησυχία σουΜαλάκα, θα κάνω εμετό τον μπακαλιάρο που έχω φάει...
Στα παπάρια μου τύπε τι θα πουν .Πολύ επιλεκτικός είσαι άσε που πολύ θα στην πουν ότι δεν γουσταρης τέτοιο κώλο ...σε αφήνω να βγάλεις τον μπακαλιάρο.....με την ησυχία σου
Και είσαι σίγουρος ότι επειδή βλέπεις ότι βλέπεις είναι το αντικειμενικό...η το κάνεις για να κάνεις ντόρο στο νήμα ....Στα παπάρια μου τύπε τι θα πουν .
Ας πουν ο,τι θέλουν.
Εγώ λέω ΤΙ ΒΛΕΠΩ .
Μπα, δεν αξίζει να ασχολούμαστε μαζί του...... έχει "ευαίσθητο" στομάχι και πεπτικά προβλήματα.Πολύ επιλεκτικός είσαι άσε που πολύ θα στην πουν ότι δεν γουσταρης τέτοιο κώλο ...σε αφήνω να βγάλεις τον μπακαλιάρο.....με την ησυχία σου
Δες τι έγραψα παραπάνωΚαι είσαι σίγουρος ότι επειδή βλέπεις ότι βλέπεις είναι το αντικειμενικό...η το κάνεις για να κάνεις ντόρο στο νήμα ....
Οκ μύστηΔες τι έγραψα παραπάνω
Καλώς τις αγαπημένες ΒΥΖΆΡΕΣ!!Γεια σας αλανια![]()
Μήτσο, δε φοβάσαι μήπως σε πάρουν χαμπάρι;Γεια σας αλανια![]()
Να φοβάται μήπως τον πάρει χαμπάρι η δικιά του; Που έχει ποζάρει πολλές φορές;Μήτσο, δε φοβάσαι μήπως σε πάρουν χαμπάρι;
Για ισπανικη ετσι οπως ειναιΓεια σας αλανια![]()
Καύλα η κυρία ,ξέρει πως να εξυψώσει το ηθικό των αντρών , συν του ότι την ηδονίζει να προκαλεί αν δεν κάνω λάθος .Γεια σας αλανια![]()