Antonis78
Προμότορας
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2018
- Like
- 4.859
δεν έχω ιδέαΚαλό για να είναι αληθινό;
πάντως δεν φαίνονται φωτοσοπαρισμένες οι φωτογραφίες
δεν έχω ιδέαΚαλό για να είναι αληθινό;
Αντελίνα?έχω την εντύπωση ότι η αντελίνα ξαναγύρισε.
θα επιβεβαιώσω...
Μη μου πεις; Με Μαρινα;έχω την εντύπωση ότι η αντελίνα ξαναγύρισε.
θα επιβεβαιώσω...
Αντελίνα?
Προφανώς δεν εννοείς την γνωστή Ουκρανέζα που όλοι αγαπήσαμε..
ναι αλλά λάθος...Μη μου πεις; Με Μαρινα;
Κρίμα.. Ποιος ξέρει τι να απέγιναν..ναι αλλά λάθος...
όντωςΚρίμα.. Ποιος ξέρει τι να απέγιναν..
πιστευω οτι αχουμε αλλη μια περιπτωση τυπου Αριαδνη......παρα πολλα ραντεβου κολλητα μεταξυ τους και δυστυχως αδυναμια τηρησης του ραντεβου.....δυο φορες προσπαθησα με ολεθρια αποτελεσματα...την πρωτη ξαφνικα το προηγουμενο ραντεβου εγινε τριωρο και ενημερωθηκα αφου της εστειλα τον αριθμο δωματιου......σημερα εγινε η δευτερη προσπαθεια......ραντεβου ειχαμε στις δεκα........εχω στειλει αρκετα μηνυματα απο τις 5 το απογευμα προσπαθωντας να επιβεβαιωσω το ραντεβου αλλα ακομη δεν τα εχει διαβασει στο γουατσαπ.........ας κανει κι αυτη το ξεπεταγμα της κι οταν θα αρχισει να ξεμενει το συζηταμε.....Για αυτή τι είπαμε τελικά ρε παιδιά; Μου απάντησε αμέσως στο Viber
Καλα εγραψα οτι την καψαμε και αυτηνπιστευω οτι αχουμε αλλη μια περιπτωση τυπου Αριαδνη......παρα πολλα ραντεβου κολλητα μεταξυ τους και δυστυχως αδυναμια τηρησης του ραντεβου.....δυο φορες προσπαθησα με ολεθρια αποτελεσματα...την πρωτη ξαφνικα το προηγουμενο ραντεβου εγινε τριωρο και ενημερωθηκα αφου της εστειλα τον αριθμο δωματιου......σημερα εγινε η δευτερη προσπαθεια......ραντεβου ειχαμε στις δεκα........εχω στειλει αρκετα μηνυματα απο τις 5 το απογευμα προσπαθωντας να επιβεβαιωσω το ραντεβου αλλα ακομη δεν τα εχει διαβασει στο γουατσαπ.........ας κανει κι αυτη το ξεπεταγμα της κι οταν θα αρχισει να ξεμενει το συζηταμε.....
εγω της εχω στειλει μηνυμα απο χθες αλλα δεν απαντησε ακομαΤην πήρε κανένας την Liliana να μας πει αν είναι το ίδιο καλή με παλιά?
Μιλήστε ρε παίδες δώστε καμία πληροφορία τσάμπα είναι
![]()
Liliana Πολωνέζα δυνατό προγραμμα και με Anal !
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
δεν τη καψαμε εεμεις ....μονη της καηκε......δεν αντιλαμβανονται τις εννοιες του χωροχρονου.....δε μπορεις να εισαι στο μπιλ στις 9 για διωρο ραντεβου και να κλεινει μοσχατο στις 11.......πρεπει να εισαι εγκεφαλικα προβληματικη τουλαχιστον.....εχει παει 10 και 20 και δεν εχει στειλει ουτε ενα μηνυμα.....δωσε μου ενα λογο να σεβαστω εναν τετοιο ανθρωπο.......?Καλα εγραψα οτι την καψαμε και αυτην
σου μιλαει εμπειρια χρονων
ενημέρωσέ μας γιατί εγώ έχω κλείσει για αύριο στις 10... να ξέρω τι ώρα να πάω χοτελ τουλάχιστονδεν τη καψαμε εεμεις ....μονη της καηκε......δεν αντιλαμβανονται τις εννοιες του χωροχρονου.....δε μπορεις να εισαι στο μπιλ στις 9 για διωρο ραντεβου και να κλεινει μοσχατο στις 11.......πρεπει να εισαι εγκεφαλικα προβληματικη τουλαχιστον.....εχει παει 10 και 20 και δεν εχει στειλει ουτε ενα μηνυμα.....δωσε μου ενα λογο να σεβαστω εναν τετοιο ανθρωπο.......
Δεν τα ειχα διαβασει τα παραπάνω και άρχισα να έχω δεύτερες σκέψεις μιας και εχω κλεισει ραντεβου πρωινο όμως αύριο.ενημέρωσέ μας γιατί εγώ έχω κλείσει για αύριο στις 10... να ξέρω τι ώρα να πάω χοτελ τουλάχιστον![]()
καλο δηλαδη??120 με κωλο γλωσσοφιλα κλπ οι φωτο ειναι πραγματικες αν δεν γουσταρετε τατου ζωγραφιες κλπ μακρια , αυτα.Θα την καψουμε και αυτην μαγκες γαμησετα.
τελεια! η φιλη της η βικτωρια??![]()
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
Ρε επέστρεψε η Λιλιάνα εμφανώς αδυνατισμένη και μάλιστα με σούπερ τιμές και δεν μιλάτε???
τελεια! η φιλη της η βικτωρια??
![]()
Ρε επέστρεψε η Λιλιάνα εμφανώς αδυνατισμένη και μάλιστα με σούπερ τιμές και δεν μιλάτε???
μαλλον ειπα λαθος ονομα, αλλα δεν ειχε μια φιλη ουκρανεζα αυτη ή λεω αρλουμπες?Ποια είναι η Βικτώρια;
δεν τη καψαμε εεμεις ....μονη της καηκε......δεν αντιλαμβανονται τις εννοιες του χωροχρονου.....δε μπορεις να εισαι στο μπιλ στις 9 για διωρο ραντεβου και να κλεινει μοσχατο στις 11.......πρεπει να εισαι εγκεφαλικα προβληματικη τουλαχιστον.....εχει παει 10 και 20 και δεν εχει στειλει ουτε ενα μηνυμα.....δωσε μου ενα λογο να σεβαστω εναν τετοιο ανθρωπο.......?