Καλησπέρα είμαι νέος στο κομμάτι έχω δει μόνο όσες τρανς κάνουν πιάτσα στην Θεσσαλονίκη
2-3 με έχουν τραβήξει μια μικρή μελαχρινή που βγαίνει προς κτελ,μια ακόμα που είναι μαζί αυτές οι δύο και μια ξανθιά που βγαίνει εκεί που βγαίνουν και οι βουλγαρογυφτισες έχετε καμία πληροφορία αξίζουν?
Έψαξα και από αγγελιες καμία από αυτές δεν εχει
Για δύο που ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη η μία ήταν η priscila και η άλλη η Bianca Oliveira. Στο τηλέφωνο μου είπαν 70+cum=100 και στο μήνυμα 130.
Ενδιαφέρομαι για πρώτη φορά παθητικό με ενεργητική trans .... από τα τόσα που διάβασα η καλύτερη επιλογή είναι η Αμάντα?με ενδιαφέρει η κοπέλα να της αρέσει πολύ να είναι ενεργητική.... διάβασα κ μια αγγελία στο kanesex για κάποια Μαιρούλα (Μαίρη μπλου) η οποία δηλώνει κ αφέντρα κ εμένα μου αρέσουν τα σκληρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το έχει με το ενεργητικό κομμάτι.Καμια άποψη?το πήρα απόφαση κ θέλω να δοκιμάσω παθητικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενδιαφέρομαι για πρώτη φορά παθητικό με ενεργητική trans .... από τα τόσα που διάβασα η καλύτερη επιλογή είναι η Αμάντα?με ενδιαφέρει η κοπέλα να της αρέσει πολύ να είναι ενεργητική.... διάβασα κ μια αγγελία στο kanesex για κάποια Μαιρούλα (Μαίρη μπλου) η οποία δηλώνει κ αφέντρα κ εμένα μου αρέσουν τα σκληρά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το έχει με το ενεργητικό κομμάτι.Καμια άποψη?το πήρα απόφαση κ θέλω να δοκιμάσω παθητικό
Σημερα θα είμαι Θεσσαλονίκη σε δωμάτιο airbnb.συναντηση Διακριτικά πάντα.Αν θέλεις ένα καλό πουτανακι να σε ρουφιξει τον πουτσο και να σκισεις το στενό κώλαρακι του. Στείλε μήνυμα βαιπερ η πάρε τηλ. Για άμεση και διακριτική συνάντηση.