Όντως, επιτέλους, μπήκε κι από μένα στα υπόψιν μετά την επιστροφή από τις διακοπές.Βάλατε και viber! Έξοχα!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όντως, επιτέλους, μπήκε κι από μένα στα υπόψιν μετά την επιστροφή από τις διακοπές.Βάλατε και viber! Έξοχα!
Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολύ ομωςΤο κορίτσι μου πρόσφερε ένα πολύ όμορφο ραντεβούδακι χτες το απόγευμα,ωραία και φρέσκια παρουσία,όμορφο κορμί,τρομερό στήθος ,για μένα το απόλυτο amateur αυτή τη στιγμή, πεντακάθαρη και γευστικοτατη να μην θέλεις να σταματήσεις..πολύ ερωτική , παίζει με τα προστυχολογα που σου ψιθυρίζει και σε κάνει τούρμπο, ωραίος χαρακτήρας,,ευγενική,πολύ ευχάριστη παρέα μπορείς και να μιλήσεις και να βγάλεις και τα μάτια σου...λίγο ευγένεια χρειάζεται και καλή διάθεση να έχεις και νομίζω ότι το κορίτσι ξεκλειδώνει και σου προσφέρει πολύ όμορφες στιγμές,εγώ πάντως το εισέπραξα ,πέρασα πολύ όμορφα και το σίγουρο είναι ότι θα την ξαναδώ.Κοριτσαρα μου καλές διακοπές,πέρασα σούπερ , ανυπομονώ να τα ξαναπουμε...σε ευχαριστώ για όλα ..Καλημέρα σε όλους!
και απο εμενα το ιδιο ισχυει....μολις επιστρεψει θα ανοιξω ultra instict για να τη συναντησωΣε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολύ ομως
Ευχομαι να περνάς ομορφα! Καλημέρα και καλο υπολοιποτα ξαναλεμε οποτε θελεις
![]()

...ρε μαγκες, ποτε προλαβατε ολοι σας κ εγω εμεινα στην απ'εξω?!?!?!?Να επιβεβαιώσω και εγώ .
Άψογο το κορίτσι , καλές υπηρεσίες και για 100€/h σίγουρα vfm .
Ελληνίδα , με άποψη , που αν την ξεκλειδώσεις καυλώνει άγρια και θα πάρεις τα μέγιστα .
Τώρα όσον αφορά το θέμα της επικοινωνίας , με 200 μυνήματα του τύπου " ιάσο κόκλα" και λοιπές μαλακίες , παζάρια και fake ραντεβού λογικό να ξενερώνει .
Λίγο σοβαρότητα .![]()

Να μετακομίσετε Αθήνα αγαπητέ...ρε μαγκες, ποτε προλαβατε ολοι σας κ εγω εμεινα στην απ'εξω?!?!?!?![]()

.Τύπε πάλι καλά που προλάβανε οι άνθρωποι και το χαρήκαν το κορίτσι, πριν το περιλάβεις εσύ και θα κάναμε κανένα μήνα να το ξαναδούμε ώσπου να συνέλθει....ρε μαγκες, ποτε προλαβατε ολοι σας κ εγω εμεινα στην απ'εξω?!?!?!?![]()

Είμαστε σίγουροι ότι το θέλουμε αυτό;Να μετακομίσετε Αθήνα αγαπητέ.
Αυτά κλείνονται τσακ μπαμ
καλα ειναι εκει που ειναι και ερχεται μια στο τοσο......ειμαστε τωρα να τρεχουμε για μεγενθυσεις και τετοια...????Να μετακομίσετε Αθήνα αγαπητέ.
Αυτά κλείνονται τσακ μπαμ
Το ότι γράφουν κριτικές τα κορίτσια στα νήματα τους για το μέγεθος και τις επιδόσεις του, που το πας;;;καλα ειναι εκει που ειναι και ερχεται μια στο τοσο......ειμαστε τωρα να τρεχουμε για μεγενθυσεις και τετοια...????
κοντευει να γινει θρυλος.....Το ότι γράφουν κριτικές τα κορίτσια στα νήματα τους για το μέγεθος και τις επιδόσεις του, που το πας;;;
![]()
Σε διπλανό νήμα η @Sexyjoanna τον θέλει αντί για αράπη, για να γυρίσει τσόντα μαζί του! Τι να λέμε τώρα, αλλοίμονο σε εμάςκοντευει να γινει θρυλος.....
Ρε συ τπτ δεν σου ξεφεύγει, ραντάρ του έβαλες;!!χαχαχα!!Σε διπλανό νήμα η @Sexyjoanna τον θέλει αντί για αράπη, για να γυρίσει τσόντα μαζί του! Τι να λέμε τώρα, αλλοίμονο σε εμάς![]()
Και να θέλει να κρυφτεί, ΔΕΝ μπορεί!Ρε συ τπτ δεν σου ξεφεύγει, ραντάρ του έβαλες;!!χαχαχα!!
Και να θέλει να κρυφτεί, ΔΕΝ μπορεί!![]()
Δεν ξέρω τύπε μου, αλλά όπως γράφουν τα κορίτσια στα νήματα τους μάλλον τους κάνει εντύπωση και το εκθειάζουν!Τόσο μεγάλη την έχει;![]()
Είπα καί γω ήταν δυνατόν να σού ξεφύγειΝα επιβεβαιώσω και εγώ .
Άψογο το κορίτσι , καλές υπηρεσίες και για 100€/h σίγουρα vfm .
Ελληνίδα , με άποψη , που αν την ξεκλειδώσεις καυλώνει άγρια και θα πάρεις τα μέγιστα .
Τώρα όσον αφορά το θέμα της επικοινωνίας , με 200 μυνήματα του τύπου " ιάσο κόκλα" και λοιπές μαλακίες , παζάρια και fake ραντεβού λογικό να ξενερώνει .
Λίγο σοβαρότητα .![]()
ΠμΕίπα καί γω ήταν δυνατόν να σού ξεφύγει![]()