El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 11.095
- Πόντοι
- 2.256
Υπέροχα χρόνια εκείνα!!Ναι οκ, εγώ θυμάμαι βυζιά παντού!!! Όχι μόνο σε παραλίες γυμνιστών, παντού, βυζιά!!!!
Υπέροχα χρόνια εκείνα!!Ναι οκ, εγώ θυμάμαι βυζιά παντού!!! Όχι μόνο σε παραλίες γυμνιστών, παντού, βυζιά!!!!
Πω πω καυλιάρα γυναίκαΓια μπανάκι με την γυναίκαρα Μου
Lars von Trier και μαλακίες ... Αυτό είναι...δαμάζοντας τα κύματα
Πισωωω μωρη αρκουδα που κανεις και τουρλες παναθεμα σεΠήρε θέση το τανκ!
Ήταν να μην βάλει καθόλουΜάλλον θα είχε πολύ ζέστη γιατί τα έβγαλε όλα....και να πάρει μαγιό με κορδονακια στο πλάι μην δένει έτσι το μαγιό της
Μάλλον θα είχε πολύ ζέστη γιατί τα έβγαλε όλα....και να πάρει μαγιό με κορδονακια στο πλάι μην δένει έτσι το μαγιό της
Έχει πολλά αυτό ήταν το αγαπημένο της αλλά δεν είχε δει ότι έχει ξεδιπλώσειΕίπε να δροσιστεί το κορίτσι μου
Έτσι μπράβο!!Ήταν να μην βάλει καθόλου
Έχει πολλά αυτό ήταν το αγαπημένο της αλλά δεν είχε δει ότι έχει ξεδιπλώσει
. Τελικά το εβγαλε
Όλες οι ψωλές της παραλίας όρθιες για την κυρία...Κωλαρα έχει η καυλα!
Ωραίο όμως το "τανκ"Πήρε θέση το τανκ!
Ναι γιατι παιζει ρολο και το αθλημα, ας πουμε οπως το βολευ..Οι γυναίκες surfers είναι και οι πιο σέξυ αθλήτριες…
Μια χαρά την δίνει ο Εισαγγελέας την άδεια μετά ή ακόμα και τηλεφωνικά και μετράει κανονικά σαν να την είχε δώσει πριν. Έχουν συλλάβει άτομο μπροστά μου στην Βουλιαγμένη νομίζω.Για να σε συλλαβουν δεν πρεπει να αποδειχθεί η πράξη; Αρα πρεπει πρωτα να σου ψάξουν το κινητο και να βρουν τις επίμαχες φωτο, αυτα που περιέχει ομως το κινητο (επαφες, μυνηματα, φωτο κ.α.) δεν ειναι ευαίσθητα προσωπικα δεδομενα;; Αρα δεν πρεπει πρωτα να προυν αδεια απο εισαγγελέα για να σου ανοιξουν το κινητο;;...![]()
Τι είναι τούτο???![]()
Έλα να ανεβαίνουμε λίγοοοοοοοοο
πυρηνικό του πούτινΤι είναι τούτο???
Η κολομπιανα του Άλεξ;![]()
Έλα να ανεβαίνουμε λίγοοοοοοοοο