krait
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 73
- Πόντοι
- 0
Ακριβώς αυτό, καμια σχέση με ΕλένηΗ Ζήνα [...] μου φάνηκε ψυχρή κ απόμακρη
Ακριβώς αυτό, καμια σχέση με ΕλένηΗ Ζήνα [...] μου φάνηκε ψυχρή κ απόμακρη
Για ποιά αναφέρεσαι συναγωνιστή ;Καλησπέρα σε όλους, η κοπέλα από το Galaxy massage από τη φωτογραφία βέβαια δείχνει εξαιρετική. Ξέρετε από ποια χώρα είναι?
Σωστά, δεν το έγραψα , ΖήναΓια ποιά αναφέρεσαι συναγωνιστή ;
Πράγματι , ενδιαφέρουσα παρουσία … αλλά οι υπηρεσίες μετρούν εδώ . Φίλος έγραψε με τάσεις ξενέρωτεςΣωστά, δεν το έγραψα , Ζήνα
Σύντομη περιγραφή για Κατερίνα, ψηλή 1.75+ κανονικό σώμα, με μεγάλο στήθος , μελαμψή και πολύ μακρυά μαλλιά ( η Ελένη έχει κόκκινα και κοντά ) πολύ όμορφο πρόσωπο. Είναι απτις δυνατές προσθήκες και νέα στον χώρο . Μην την κάψετε . Είναι ιδιαίτερη περίπτωση και θέλει ηρεμίαΗ Κατερίνα έχει ακριβώς την ίδια περιγραφή με την Ελένη.. πόσο πιο νέα είναι; Άλλη περιγραφή;
Όταν θα επισκεφθείς έναν τέτοιο χώρο, θα δεις κ θα σχηματίσεις προσωπική άποψη..Ρε μύστες επειδή δεν έχω πάει ποτέ όντας 21 . Σεντόνια τέτοια αλλάζουν; η όλοι στο ίδιο; δεν ξέρω καν πως είναι βασικά
Καλημέρα, φωτογραφία της Κατερίνας από galaxy υπάρχει κάπου?
Νομίζω ότι φωτογραφία από την κάθε κοπέλα (τουλάχιστον σαν σωματότυπο) , θα ήταν χρήσιμη στο τι θα δούμε από κοντά.Όχι (ακόμα), έχουν δοθεί ωστόσο πάμπολες φορές περιγραφές της από συναγωνιστές, ακριβώς δύο ποστ παραπάνω είναι η τελευταία..
όλοι έχουμε εικόνα για το πως είναι εμφανισιακά..
θα έλεγα πως η φωτογραφία της πλέον περιττεύει..
Σε έναν χώρο ευεξίας προκρίνονται οι υπηρεσίες που λαμβάνουμε, αυτές έχουν προτεραιότητα, φυσικά η λαδοκόρη παίζει το δικό της ρόλο, προκειμένου να μας απογειώσει..Νομίζω ότι φωτογραφία από την κάθε κοπέλα (τουλάχιστον σαν σωματότυπο) , θα ήταν χρήσιμη στο τι θα δούμε από κοντά.
Ε δεν είναι το ίδιο.....η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο περισσότερο σε μια μασεζ παρά σε μια οδοντίατροΣε έναν χώρο ευεξίας προκρίνονται οι υπηρεσίες που λαμβάνουμε, αυτές έχουν προτεραιότητα, φυσικά η λαδοκόρη παίζει το δικό της ρόλο, προκειμένου να μας απογειώσει..
Από τη στιγμή όμως που έχω αναλυτική περιγραφή της, δε καίγομαι προσωπικά να τη δω κ σε φωτογραφία..
Όταν κλείσεις ραντεβού με μια καινούρια οδοντίατρο, ζητάς προηγουμένως τη φωτογραφία της ??![]()
![]()
Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο μας ξεδοντιάζουν πάντως ,κοντά είναι !Ε δεν είναι το ίδιο.....η εμφάνιση σίγουρα παίζει ρόλο περισσότερο σε μια μασεζ παρά σε μια οδοντίατρο