You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ποια είναι; γνωστή;Να ενημερωσω οτι στο Ρωμαιο εχει τραβεστου μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια![]()
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
Χαλαρή κονσομασιόν. Από τα μαγαζιά που μ αρέουν, που μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με τα "κεράσει πουτό;" Μακάρι να είχε κι άλλα τέτοια η πόληΚαλησπερα παιδια, εχουμε καμια προσφατη ενημερωση απο Lido Μαρτιου? Περνουσα απο μπροστα χθες πρωι για δουλειες και ειδα με σερβιτορα τουμπανο και πολυ ελαφρυα ντυμενη.
Χαλαρή κονσομασιόν. Από τα μαγαζιά που μ αρέουν, που μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με τα "κεράσει πουτό;" Μακάρι να είχε κι άλλα τέτοια η πόλη
Offside στην Τούμπα πρέπει να είναι τέτοια φάση
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 376
5 ευρώ η μεγάλη βαρελίσιαΤι τιμες εχει? Αξιζει να πας να πιεις καμια μπυρα χαλαρα?
Φίλε ωραία είναι αυτή τι ηλικία?Ρε φίλε στο μαγαζί μέσα και στο σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν. Ο φίλος μου έφαγε φρίκη ξαφνικά όταν η άλλη έβγαλε ένα πετραδάκι το έσπασε και το ρούφηξε. Μέσα στο σπίτι του όλα αυτά. Μάλιστα του έλεγε κάτι μαλακίες μετά του τύπου να δοκιμάσουν μαζί και να βάλουν και πάνω στο πουλί του και να τη γαμήσει έτσι με την κόκα πάνω στο πουλί του για να πάει και στο Μουνί της…
Σχεδόν γυμνή την έβγαλε από το σπίτι του ο φίλος μου. Του δίνω 1000 δίκια γιατί ήταν μέσα στο σπίτι του. Αν πάθαινε κάτι αυτή από την κόκα θα τραβούσαν κι αυτόν. Εντωμεταξύ με την τύπισσα μία φορά που είχα μιλήσει στο παλιό το μαγαζί που δούλευε μου το έπαιζε καταπιεσμένη από το γκόμενο ιδιοκτήτη
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.233
- Πόντοι
- 3.796
Έχουμε ενημερώσει λίγες σελίδες πιο πίσω .Καλησπέρα οποίος μπορεί ας ενημερώσει για σταυρουπολη Απεναντυ από το δημαρχείο τι παίζει
Jonny λέγεται το μαγαζί .
Μέτρια πράγματα έχει παιχνίδι τιμές σε κανονικά πλαίσια
Εκεί παλιότερα τουλάχιστον πηδούσες επι τόπου, αν φυσικά ήθελες γιατί μ`αυτές που είχε δεν ήθελε κανένας!Έχουμε ενημερώσει λίγες σελίδες πιο πίσω .
Jonny λέγεται το μαγαζί .
Μέτρια πράγματα έχει παιχνίδι τιμές σε κανονικά πλαίσια
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.233
- Πόντοι
- 3.796
Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .Εκεί παλιότερα τουλάχιστον πηδούσες επι τόπου, αν φυσικά ήθελες γιατί μ`αυτές που είχε δεν ήθελε κανένας!
Διαγραμμένο μέλος 224328
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.522
- Πόντοι
- 446
Οπως τα λες ειναι ακομα ντιου. Οχι και τοσο τακτικος στο εν λογω σπορ. Αλλα ρε μαγκες θυμαται κανενας ή εχει περασει απο ενα μαγαζι ονόματι μουρατι; ηταν αγιου δημητριου αμεναντι απο το μικελ. Υπαρχει ακομα; ειμαι εκτος πολης γι αυτο ρωταω.Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.233
- Πόντοι
- 3.796
Κάτι μου θυμίζει φίλε .ήταν απέναντι από το μικελ μετα το υπουργείο;Οπως τα λες ειναι ακομα ντιου. Οχι και τοσο τακτικος στο εν λογω σπορ. Αλλα ρε μαγκες θυμαται κανενας ή εχει περασει απο ενα μαγαζι ονόματι μουρατι; ηταν αγιου δημητριου αμεναντι απο το μικελ. Υπαρχει ακομα; ειμαι εκτος πολης γι αυτο ρωταω.
Διαγραμμένο μέλος 224328
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.522
- Πόντοι
- 446
Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.Κάτι μου θυμίζει φίλε .ήταν απέναντι από το μικελ μετα το υπουργείο;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.233
- Πόντοι
- 3.796
Έχω και εγώ πολλά χρόνια να πάω .δεν είχε τίποτα περίεργο εκεί .καθαρά για ποτάκι και συζήτηση ,ωραία κορίτσια αλλά δεν ήταν τόσο τύπου κωλομπαρο.Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.
Ήταν λάιτ κατάσταση ,για να κάνεις παιχνιδι με καμάκι .
Αν θυμάμαι καλά όπως τα περισσότερα αλβανοστεκι λόγο περιοχής αφού είχε αρκετούς πελάτες
έχει μία 19χρονη ξανθιά.Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.
μέσα από το μπαρ.
κοπέλες πλέον δεν έχει εκτόις.
Muratti Muratti
Muratti Muratti.1235 харесвания · 3 говорят за това.Създател на цифрово съдържание
έχει 5 γυναίκες άνω των 45 και μία μαυρούλα.Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .
για στοματικό ζητάνε πενήντα ευρώ.
για πήδημα η κάθε μία έχει δική της ταρίφα.
π.χ. η ντιάνα ζητάει 100 για πήδημα στην καβάτζα.
δεν αξίζει.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 20.233
- Πόντοι
- 3.796
Το ξέρω φίλε , ευχαριστούμε που τα έδωσες πιο αναλυτικά .έχει 5 γυναίκες άνω των 45 και μία μαυρούλα.
για στοματικό ζητάνε πενήντα ευρώ.
για πήδημα η κάθε μία έχει δική της ταρίφα.
π.χ. η ντιάνα ζητάει 100 για πήδημα στην καβάτζα.
δεν αξίζει.
Εννοείται πως δεν αξίζει ..100 για να χώσεις στην καβατζα με τίποτα .
Έχει πεθάνει το σπορ αλλά και αυτές δεν προσπαθούν να το ζωντανέψουν ,κοιτάνε μόνο να τα αρπάξουν σε μια νύχτα .