Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 44
- Like
- 47.135
- Πόντοι
- 11.146
...nopeΑποστολάκη με πίνω κι εγώ! Τυχαίο?
...nopeΑποστολάκη με πίνω κι εγώ! Τυχαίο?
Βασικά για τον Οdin γίνεται η φασαρίαΓινεται μια φασαρια για τα ματια σου @Anna24 και δεν σε λενε και Μαρια
Τύπε ευτυχώς που καμμιά εικοσαριά πόστ παραπίσω, μας είπες ήδη δύο-τρείς φορές ότι σταματάς και δεν δίνεις συνέχεια,!και για εμενα μιλανε τα τοσα χρονια που ειμαι εδω χωρις να εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα και οι απειρες φορες που εχω υπερασπιστει κοριτσια που τις λενε χοντρες, το να , το αλλλο και παει λεγοντας.
Σου αρεσει να βαζεις φυτιλιαΚαι πολύ σωστά τα λέτε!
Ένας ακόμη θαμώνας του εν λόγω μαγαζιού που μου είναι εξαιρετικά συμπαθής και χαίρει του σεβασμού μου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αποστολάκη με πίνω κι εγώ! Τυχαίο?
Τύπε ευτυχώς που καμμιά εικοσαριά πόστ παραπίσω, μας είπες ήδη δύο-τρείς φορές ότι σταματάς και δεν δίνεις συνέχεια,!![]()
Μάλιστα! Τώρα αρχίζεις και προσβάλλεις και τους υπολοίπους μας! Εντάξει καταλάβαμε τύπε!Τυπε μετα από αυτό μου μίλησε η Αννα και απάντησα. Δεν αναφέρω πουθενά το όνομα του bromance σου οποτε κουλαρε και άσε τις εξυπνάδες και τι υποδείξεις.
Όταν με κάνουν παραθέσεις θα απαντάω.
Τυπε μετα από αυτό μου μίλησε η Αννα και απάντησα. Δεν αναφέρω πουθενά το όνομα του bromance σου οποτε κουλαρε και άσε τις εξυπνάδες και τι υποδείξεις.
Όταν με κάνουν παραθέσεις θα απαντάω.
Alex δε σε προσβαλλει. Σου εξηγει γιατι απανταει και το bromance ειναι non-sexual φιλια μεταξυ ανδρωνΜάλιστα! Τώρα αρχίζεις και προσβάλλεις και τους υπολοίπους μας! Εντάξει καταλάβαμε τύπε!
Διαφωνουμε καθετα. Εθιμοτυπικο στο μπου είναι να κραζουν κάποιοι όλες τις νέες κοπέλες, όχι αυτό που λες. Τα έθιμα δημιουργούνται σε βάθος χρόνου, όχι μεσα σε ένα χρόνο. Αν θέλετε κάτι σε πμ παίδες να μπορώ να απαντήσω ελεύθερα, οι παραθέσεις εδώ απλά spamαρουν το νήμα.Αγαπητε @dem θα σου πω μια ιστορια
Οταν ημουνα φανταρος στον Εβρο, με εβαλε ο λοχαγος μου να κουρευτω γουλι μια μερα και την επομενη με εβγαλε στην αναφορα και λεει " Το βλεπετε θα κουρευτειτε ολοι σαν το Flashdance "
Αν η κοπελλα ειχε crash με τον Οντιν θα του το ελεγε ιδιωτικα. Το ειπε δημοσια για να στειλει ενα μηνυμα προς τους υπολοιπους πως θελει να της φερονται.
Επισης η μια διαβαζει την αλλη , οποτε εχει αρχισει και γινεται κατι σαν εθιμοτυπκο να αποδιδουν τα ευσημα στο παλλικαρι
Κατι σαν τα μοντελα στα καλλιστεια που απαντανε " World Peace " η τον εκαστοτε πρωτοεκλεγμενο ελληνα πρωθυπουργο , που το πρωτο ταξιδι που κανει ειναι στην Κυπρον
Ασε μας ρε φίλε που σε προσεβαλα κιόλας. Όσο με κάνεις παραθέσεις θα απαντάω είναι απλό. Κατάλαβα και εγώ μην φοβάσαι!Μάλιστα! Τώρα αρχίζεις και προσβάλλεις και τους υπολοίπους μας! Εντάξει καταλάβαμε τύπε!
Ενταξει ασ το πουμε μιμιτισμο για να μη σκαλωνουμεΔιαφωνουμε καθετα. Εθιμοτυπικο στο μπου είναι να κραζουν κάποιοι όλες τις νέες κοπέλες, όχι αυτό που λες. Τα έθιμα δημιουργούνται σε βάθος χρόνου, όχι μεσα σε ένα χρόνο. Αν θέλετε κάτι σε πμ παίδες να μπορώ να απαντήσω ελεύθερα, οι παραθέσεις εδώ απλά spamαρουν το νήμα.
Διαφωνουμε καθετα. Εθιμοτυπικο στο μπου είναι να κραζουν κάποιοι όλες τις νέες κοπέλες, όχι αυτό που λες. Τα έθιμα δημιουργούνται σε βάθος χρόνου, όχι μεσα σε ένα χρόνο. Αν θέλετε κάτι σε πμ παίδες να μπορώ να απαντήσω ελεύθερα, οι παραθέσεις εδώ απλά spamαρουν το νήμα.
Έχω φύγει αγάπη μουΚαλημέρα Άννα. πότε φεύγεις διακοπές;
Μειωτικό κ για μένα θα πω εγώ!Επαναλαμβάνω.
Αυτό που καταγγέλλετε, είναι ιδιαιτέρως μειωτικό για τον κ. @Odin_ . Αν έχετε κάποιες απτές αποδείξεις και δεν πετάτε απλώς λάσπη με την ελπίδα πως όλο και κάτι θα μείνει, ευχαρίστως να σας φιλοξενήσουμε στο "Φύλλο Μηδέν" προκειμένου να μας τις παρουσιάσετε δημοσία.
Επιστροφή; περίπου;Έχω φύγει αγάπη μου
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι εγώ με το prλικι δεν το χω πολύΕνταξει ασ το πουμε μιμιτισμο για να μη σκαλωνουμε
Το θεμα ειναι ( χωρις hopeless romantism ) να καταλαβεις οτι η καθε κοπελλα ( εκτος απο μια ) οτι γραφει στο μπου , το κανει για να υποστηριξει τη δουλεια της και καλα κανει