You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)
napolitanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2023
- Like
- 289
- Πόντοι
- 21
Πολύ καλή είναι ! Εγώ πέρασα πολύ καλά !! Με πήρα ένα τσιμπουκι ενώ ήμουν όρθιος άλλο πράγμα ! Με έκανε και παιχνίδι με γλωσσόφιλα και διαφορά αλλά πριν ξεκινήσουμε ! Είναι μιλφαρες για ξέσκισμα !Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει κάποιος για τη Λουνα από το παρανταις.μια Βραζιλιάνα μιλφ.περασε κάποιος μαζί της;;να πει εντυπώσεις;;η τσατσά μου την παινεψε πάρα πολύ,ότι χάνω που δεν τη ξέρω αλλά εγώ έφυγα
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.805
- Πόντοι
- 216
Καλύτερα να πήγαινες στο σούπερ μάρκετΠέρασμα χθες με χαιντι στο σούπερ παπαρανταης. Κάτω του μετρίου, μακριά.
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.355
- Πόντοι
- 1.346
αν καποιος περασει στο δωματιο και δωσει 29,99 να βγει να το γραψει.Ξέρει κανένας πόσα ζητάνε για τσιμπούκι μόνο;
Που κυμαίνονται οι τιμές γενικά.
Απο 30,00 ξεκινανε ολες και ολα
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
Να το πω?Καυλιαρηδες καλησπερα, σημερα λεω να κανω την υπερβαση και να παω στην μιλφαρα την Ναταλι,ξερει κανενας αν δουλευει.??
Στο αλλο σαιτ μετρημενα τα κουκια βλεπω...
Δεν ξερω αν δουλευει η Ναταλι, δουλευει ομως η Λαρα.
Να πας και μη ρωτάςΚαυλιαρηδες καλησπερα, σημερα λεω να κανω την υπερβαση και να παω στην μιλφαρα την Ναταλι,ξερει κανενας αν δουλευει.??
Στο αλλο σαιτ μετρημενα τα κουκια βλεπω...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 12.815
Να το πω?
Δεν ξερω αν δουλευει η Ναταλι, δουλευει ομως η Λαρα.
4 η ωρα σχολαει ρε τυπε, που παει για υπνο.??? ....ανετα πηγαινα στο πορνιδιο, εχω καιρο να το πληρωσω...
Να πας και μη ρωτάς
Τελικα πηγα εγω για υπνο....

Το βραδυ θα βγω με την δροσιαααα, τωρα που θα παω.???
Αννια.??? Δουλευει.???
Νατασα στο ξυλινο.???
Βλεπω κριτικη blastbeat, pse κατασταση με Καταλινα, μαυρη.??? και ψινομαι...

παρανταιζ βλεπω μια Ναταλι, μηπως ειναι η κυπρια μουναρα.???
θα παω να δω και την περιβοητη Ειρηνη που εγραψε ο alfie ποιο πισω... δεν την εχω δει ποτε....
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.373
- Πόντοι
- 8.296
Μεσημεριανή βόλτα στην περιοχή. Η κατάσταση απελπιστική, πολλά σπιτάκια κλειστά και όσα ήταν ανοιχτά τα "δυνατά χαρτιά" έλειπαν.
Las Vegas στο πρώτο δεξιά -> Ρόζα ωραίο μελαμψό μωρό άλλα πάντα σοβαρή στο σαλόνι αποτρέποντας με να περάσω. Αν κάποιος έχει εικόνα για την συγκεκριμένη ας ενημερώσει.
Las Vegas στο αριστερά -> Φρίντα στην οποία έγινε και η κατάθεση. Ξανθιά μιλφάρα με τέραστια βυζιά.
Belarus -> Ένα αδύνατο αδιάφορο γυφτάκι το οποίο κοιμόταν όταν μπήκα και το ξύπνησε η τσατσά για να βγει στο σαλόνι.
Red Light -> Λυδία κοντούλα Ελληνίδα όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Golden Lips -> Κίρα έκανε ντουζ την ώρα που μπήκα οπότε έφυγα χωρίς να την δω.
Red Night -> Alice Ρουμάνα μίλφ, τίποτα το ιδιαίτερο, δούλευε μόνη της χωρίς τσατσά και ήταν αρκετά πιεστική στο να περάσω, NOT!
Inside -> Μια μίνιον λατίνα, βγήκε στο σαλόνι χωρίς να πει κουβέντα.
Sex And The City -> Ίνα ξανθιά Ουκρανή.
Paradise μεσαίο -> Εμμανουέλα ξανθιά μιλφάρα, βγήκε ολόγυμνη με τις βυζάρες και την μουνάρα στο σαλόνι.
Paradise αριστερά -> Adriana όχι κάτι το ιδιαίτερο.
Paradise δεξιά -> Luna ωραία Βραζιλιάνα μίλφ αρκετά κεφάτη στο σαλόνι με βλέμμα πολλά υποσχόμενο.
Las Vegas στο πρώτο δεξιά -> Ρόζα ωραίο μελαμψό μωρό άλλα πάντα σοβαρή στο σαλόνι αποτρέποντας με να περάσω. Αν κάποιος έχει εικόνα για την συγκεκριμένη ας ενημερώσει.
Las Vegas στο αριστερά -> Φρίντα στην οποία έγινε και η κατάθεση. Ξανθιά μιλφάρα με τέραστια βυζιά.
Belarus -> Ένα αδύνατο αδιάφορο γυφτάκι το οποίο κοιμόταν όταν μπήκα και το ξύπνησε η τσατσά για να βγει στο σαλόνι.

Red Night -> Alice Ρουμάνα μίλφ, τίποτα το ιδιαίτερο, δούλευε μόνη της χωρίς τσατσά και ήταν αρκετά πιεστική στο να περάσω, NOT!
Paradise μεσαίο -> Εμμανουέλα ξανθιά μιλφάρα, βγήκε ολόγυμνη με τις βυζάρες και την μουνάρα στο σαλόνι.
Paradise δεξιά -> Luna ωραία Βραζιλιάνα μίλφ αρκετά κεφάτη στο σαλόνι με βλέμμα πολλά υποσχόμενο.
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 22.373
- Πόντοι
- 8.296
Καταλίνα είναι όντως pse, άγριες καταστάσεις. Φεύγω συνέχεια με πιπιλιές και σημάδια σε λαιμό και σώμα, μου είχε ματώσει και τα χείλη μια φορά η λυσσάρα από τις πολλές δαγκωματιές. Δεν ενδείκνυται για παντρεμένους και δεσμευμένους. Οπότε προσοχή!4 η ωρα σχολαει ρε τυπε, που παει για υπνο.??? ....ανετα πηγαινα στο πορνιδιο, εχω καιρο να το πληρωσω...
Τελικα πηγα εγω για υπνο....
Το βραδυ θα βγω με την δροσιαααα, τωρα που θα παω.???
Αννια.??? Δουλευει.???
Νατασα στο ξυλινο.???
Βλεπω κριτικη blastbeat, pse κατασταση με Καταλινα, μαυρη.??? και ψινομαι...
παρανταιζ βλεπω μια Ναταλι, μηπως ειναι η κυπρια μουναρα.???
θα παω να δω και την περιβοητη Ειρηνη που εγραψε ο alfie ποιο πισω... δεν την εχω δει ποτε....
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Με έχει κάνει και εμένα πιπιλια μια Ρωσίδα πιτσιρικα ,δεν θυμάμαι όνομα και χαζογελουσε .Καταλίνα είναι όντως pse, άγριες καταστάσεις. Φεύγω συνέχεια με πιπιλιές και σημάδια σε λαιμό και σώμα, μου είχε ματώσει και τα χείλη μια φορά η λυσσάρα από τις πολλές δαγκωματιές. Δεν ενδείκνυται για παντρεμένους και δεσμευμένους. Οπότε προσοχή!
Δεν ξέρω τι το αστείο βρίσκουν .
Επίσης σε μια άλλη που είχα πάει είχε κάνει μπάνιο με την κολώνια και δεν μπορούσα να ξεβρωμισω μετά .
Αυτά καλό είναι να μην γίνονται ,πολλοί ήμαστε δεσμευμένοι,παντρεμένοι η οτιδήποτε.
k8oulou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2008
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Πέρασμα πριν λίγη ώρα με Αλεξάνδρα στο Bad Girls. Πρώτη δοκιμή. Μοσχοβολιστή,καυλιάρα με μεγάλο ατού την κωλάρα-πέτρα και αρκετά καλές βυζάρες. Εκτος αυτών καλή στο social. Αδελφέ mpouxo ευχαριστώ που με ώθησες στη σωστή επιλογή. Γι αυτό χρειάζονται οι κριτικές άλλωστε...
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.355
- Πόντοι
- 1.346
μεγαλο λαικ που χρησιμοποιεις παραγραφους και χρωματα,καποιοι γραφουν απλα ενα καεβατο και δεν βγαζεις ακρηΜεσημεριανή βόλτα στην περιοχή. Η κατάσταση απελπιστική, πολλά σπιτάκια κλειστά και όσα ήταν ανοιχτά τα "δυνατά χαρτιά" έλειπαν.
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.355
- Πόντοι
- 1.346
Στο Inside μαλλον ειναι η Χουανιτα που δουλευε την ανοιξη στο Ποιζον.Εγω περνουσα καλα μαζι τηςΜεσημεριανή βόλτα στην περιοχή. Η κατάσταση απελπιστική, πολλά σπιτάκια κλειστά και όσα ήταν ανοιχτά τα "δυνατά χαρτιά" έλειπαν.
dokimazo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.255
- Πόντοι
- 6.255
Ωραία, μελαχρινή όντως, την πλασάρουν σαν Ισπανίδα αλλά είναι τόσο Ισπανίδα όσο εγώ Αργεντίνος.Las Vegas στο πρώτο δεξιά -> Ρόζα ωραίο μελαμψό μωρό άλλα πάντα σοβαρή στο σαλόνι αποτρέποντας με να περάσω. Αν κάποιος έχει εικόνα για την συγκεκριμένη ας ενημερώσει.
Από εκεί και πέρα, μη το ένα, μη το άλλο, το στήθος το ακουμπούσα μόνο και τίποτα άλλο, πρόσεχε μη χαλάσει το μαλλί... Ε άσε μας κοπέλα μου. Πάνε γίνε νυχου ή κομμώτρια...
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 604
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα,υπάρχει κάποια ενημέρωση για Νάταλι στο god diva?πέρασα τώρα κ το μαγαζί ήταν κλειστό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις