Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Αυτη η Νικολ που ειπαμε ειναι ;
Δεν με ενθουσιάζει και πολύ η όλη φάση !Δύο τινά συμβαίνουν:
α) η κοπέλα πατάει επάνω σου με τα πόδια της και με ανάλογες κινήσεις σου μαλάζει την πλάτη. Αυτή η τέχνη είναι διαδεδομένη από την Ταϊλάνδη
β) η κοπέλα χρησιμοποιεί τις πατούσες της για να σου μαλάξει ένα πιο συγκεκριμένο μέλος του σώματος.
Ποσο παει αυτο μαστορα?Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.
Έχουν και ωραία υπηηρεσια με μασάζ με πόδια από Νικολ που και κούκλα είναι και κάνει πρωτοποριακό μασάζ για αυτούς που γουστάρουν την αίσθηση των ποδιών.
60Ποσο παει αυτο μαστορα?
Η Εβίτα έχει φύγει από Βούλγαρη και είναι στο Βένους Ποια Εβίτα; Η χοντρή, η αρχαία;
οχι. Άλλος Νίκος είναι εκεί. Ο Νίκος body free συνατξιοδοτηθηκεAqua spa Βασιλίσσης Όλγας 126 είναι ο Νίκος body free?
Χριστινα, ΝικολΤελικά στο Γκόλντεν έβγαλε κανένας άκρη ποιες προχωρανε και ποιες οχι
Για την Χριστίνα ναι. Προχθές πέρασα με Νικόλ, είναι Ρουμάνα 23-24 ετών, και εμένα μου είπαν μέχρι 80€. Ούτε δαχτυλακι δεν επέτρεψε. Ωραίο σώμα, καλό βυζάκι, αλλά η πίπα μέτρια. Δεν είχαμε χημεία. Δεν γίνεται να σε γλύφει ένα λεπτό και ένα λεπτό να σταματαει για ξεκούραση, γιατί είναι δύσκολο και πονάει το σαγόνι. Ακόμα και στο γλυφομούνι ούτε ένα αχ δεν εβγαλε. Εγώ προσωπικά δεν θα την επελεγα ξανά. Θα περιμένω καρτερικά την επιστροφή της Λίζας που ταιριάζουμε.Χριστινα, Νικολ
Φίλε Ρουμάνα αυτού του χώρου που να μην γαμιέται δεν υπάρχει!Για την Χριστίνα ναι. Προχθές πέρασα με Νικόλ, είναι Ρουμάνα 23-24 ετών, και εμένα μου είπαν μέχρι 80€. Ούτε δαχτυλακι δεν επέτρεψε. Ωραίο σώμα, καλό βυζάκι, αλλά η πίπα μέτρια. Δεν είχαμε χημεία. Δεν γίνεται να σε γλύφει ένα λεπτό και ένα λεπτό να σταματαει για ξεκούραση, γιατί είναι δύσκολο και πονάει το σαγόνι. Ακόμα και στο γλυφομούνι ούτε ένα αχ δεν εβγαλε. Εγώ προσωπικά δεν θα την επελεγα ξανά. Θα περιμένω καρτερικά την επιστροφή της Λίζας που ταιριάζουμε.
Ίσως έχεις δίκιο, αλλά για το ότι κάνει μέχρι 80€ μου το είπε ο Νίκος στο τηλέφωνο!Φίλε Ρουμάνα αυτού του χώρου που να μην γαμιέται δεν υπάρχει!
Δλδ δεν άφηνε δάχτυλα, αλλα άφηνε να την γλύψεις οπως ισχυρίστηκες.
Ισως δεν γούσταρε τη φαση, ισως η ζέστη κλπ κλπ
Περισσοτερα πμ
Είσαι σε λαθος νήμα αδελφέ αλλά γουστάρουμε Ειρήνη οπότε δε πειράζει.Καυτό περασμα από Νικ.Ουρανού 26 στην θρυλική Ειρήνη
Απλα λιτά και λακωνικά. Καβλα με συμμετοχή σε φαντασιώσεις και eye contact. Ώριμη πενηνταρα και vfm Ρουμάνα μελαχρινή σφιχτή κωλαρα δυο τριάρι βυζι στο ύψος του.
Προφανώς η περιγραφή για νέους που δε ξέρουν.
Πάντα πρωινή και ένας καλός και σίγουρος τρόπος για να περάσεις το πρωί-μεσημέρι σου.
Αν δεν κολλάς στην εμφάνιση περνάς Τελεια
Μπα δεν νομίζω....Είσαι σε λαθος νήμα αδελφέ αλλά γουστάρουμε Ειρήνη οπότε δε πειράζει.