thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.137
- Πόντοι
- 376
Για κάρφωμα; Εκεί μέσα μόνο στον παίζουν ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΦΩΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ.......
Για κάρφωμα; Εκεί μέσα μόνο στον παίζουν ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΦΩΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ.......
Δε ξέρω, ρωτάω.....Για κάρφωμα; Εκεί μέσα μόνο στον παίζουν ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα
έχει κάπου κάρφωμα σε αυτά?Προχθες παιρνω τηλφωνο massagio λεω εχω πολλους μηνες να παω ας παω να φυγουν τα χοντρα. Παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει η αννυ μονο απο το ποσο αποτομα μιλαει στο τηλεφωνο παιρνει ακυρο. Λουξουρι εχουν μεινει 5 κοπελες ολο και ολο εφυγε η λυδια. Ελπιζω να γινει καποια καλη προσθηκη σχετικα γρηγορα
Οχιέχει κάπου κάρφωμα σε αυτά?
Έχω και γω περιέργεια να μάθω …Για το παλιό venus στην Καραμανλή δεν αναφέρει κανείς και τίποτα. Τί γίνεται άραγε με αυτό;
Πολλά κιλάΜε Αντριάνα δεν έχω περάσει ποτέ !! Καλή περίπτωση είναι ;;
Μεσοβδομαδα περασα ειχε 5 στο goldenλογικα δεν εχουν κοπελες φιλε....ψαχνουν βλεπω στις αγγελιες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχουνε φυγει ολα τα τσουλια Μυκονο,εχει κονομα 500-1000 την ημερα εκει κατω.
Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον αυτοΚαλημέρα παίχτες, για την Νικόλ από το ελεγκανς πείτε καμιά πληροφορία, φιλιά δίνει γλυψιματα στις μπάλες??
Το ελεγκανς υπάρχει αδελφέ, ρωτάω αν έχει πάει κανείς με την Νικολ να δώσει τα φώτα του. Επίσης ξέρω ότι η Νικόλ δεν είναι στο ελεγκανς , και είναι σε κάποιο αλλο . Όποιος ξέρει και θέλει ας πει. Ευχαριστώ.Δεν νομιζω να υπαρχει πλεον αυτο
Πιθανως ..σε αλλη τοποθεσια..στη γνωστη δεν ..οσες φορες κι αν προσπαθησα..Το ελεγκανς υπάρχει αδελφέ, ρωτάω αν έχει πάει κανείς με την Νικολ να δώσει τα φώτα του. Επίσης ξέρω ότι η Νικόλ δεν είναι στο ελεγκανς , και είναι σε κάποιο αλλο . Όποιος ξέρει και θέλει ας πει. Ευχαριστώ.
Είναι αγενέστατη και οποίος την ρωτάει αν η Αθήνα είναι εκεί βγάζει σπυριά .Προχθες παιρνω τηλφωνο massagio λεω εχω πολλους μηνες να παω ας παω να φυγουν τα χοντρα. Παιρνω τηλεφωνο το σηκωνει η αννυ μονο απο το ποσο αποτομα μιλαει στο τηλεφωνο παιρνει ακυρο. Λουξουρι εχουν μεινει 5 κοπελες ολο και ολο εφυγε η λυδια. Ελπιζω να γινει καποια καλη προσθηκη σχετικα γρηγορα
Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.από το να είναι κακή επιλογή μέχρι να ξεκατινιάζει ο άλλος έχει διαφορά βέβαια
Μια χαρα στο λαρυγγι μπαινει ακομα..τα χρονια κι αν περασαν η τεχνη δεν ξεχνιεται.Μια χαρά είναι και σε αυτούς που κόβει το μάτι της ότι είναι ο.κ είναι μια χαρά.
Έχουν και ωραία υπηηρεσια με μασάζ με πόδια από Νικολ που και κούκλα είναι και κάνει πρωτοποριακό μασάζ για αυτούς που γουστάρουν την αίσθηση των ποδιών.
Τι εννοείς όταν λες μασάζ με τα πόδια ;;Μια χαρα στο λαρυγγι μπαινει ακομα..τα χρονια κι αν περασαν η τεχνη δεν ξεχνιεται.
Αν θες αδύνατη πάρε Κατερίνα η Νάνσυ. Λίγο πιο γεμάτες είναι Δόμνα - Ελίνα κ ΝικόλΞερει κανενας συναγωνιστής ροστερ απο βανα και αν αξιζει τιποτα; ή ακομα η πιο αδυνατη τρωει 2 σαντουιτς απο τον ζυγο στην καθισια;