theots81
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.102
- Πόντοι
- 206
Κι εγώ την έχω χύσει την καριόλα...εχυσα μολις εστησε κωλο με μαγιο στρινγκ...στημενο μεν καυλα δε
Κι εγώ την έχω χύσει την καριόλα...εχυσα μολις εστησε κωλο με μαγιο στρινγκ...στημενο μεν καυλα δε
Δυνατό!Επί του πιεστηρίου
Δεν εχω λογιαΑγγελικάρα! <3
Τις γραφουμε στ αρχιδια μας τοσο Απλα.Πορνες!Το έγραψα και στο "μάτι παντού". Κυκλοφορεί στο Instagram ΠΡΟΣΟΧΉ.![]()
Γράφεις αυτή την μαλακια κ ποστάρεις φωτό από μια άγνωστη…. Ποσό χαζός μπορεί να είσαι ρε φίλε;Τις γραφουμε στ αρχιδια μας τοσο Απλα.Πορνες!
Τον χειμωνα μας ζάλιζαν τ απελε να μην περπατά ξοπισω κοπέλας κανεις αντρας ή πλυθηντικος,οποια κοπελα περπατάει μονη,σεβόμενος τον φοβο της π μπορει να νιωθει.
Καλοκαιριάτικα βρηκαν αυτη την μαλακια.
Αγαμητες που κυκλοφορούν προκαλώντας, θελοντας να παίξουν με τις εντυπώσεις πως αυτο π κανουν ειναι οκ,ενω ολοι οι αλλοι εχουν «θεματα»
![]()
Βρε καυλαρα!Γράφεις αυτή την μαλακια κ ποστάρεις φωτό από μια άγνωστη…. Ποσό χαζός μπορεί να είσαι ρε φίλε;![]()
Δεν μιλάμε για μένα. Αλλά όταν σε δει η γυναίκα να το κανείς… κ σε μηνύσει. Η οταν σε δει ο Άντρας της κ σε πλακώσει στα χαστούκια. Θα λες κ ευχαριστώ κ συγνώμη. Γτ απλά κανείς κάτι παράνομο. Δεν θέλει κ πολύ iq…..Βρε καυλαρα!
Εισαι σ ενα φορουμ bourdela.Com και ποστάρεις σ ενα νημα «ματι στις παραλιες» οτι τι;
Θίγεσαι π βλεπεις φωτογραφια μιας άγνωστης με τον κωλο της εξω;
Αντε τραβα γραψε σε καμμια lifo
Δλδ εσυ πιστευεις εδω π «τραβαμε» μουνοτρυπιδια,παμε απο πανω τους με την καμερα ανα χείρας κ «πυροβολούμε» ;Δεν μιλάμε για μένα. Αλλά όταν σε δει η γυναίκα να το κανείς… κ σε μηνύσει. Η οταν σε δει ο Άντρας της κ σε πλακώσει στα χαστούκια. Θα λες κ ευχαριστώ κ συγνώμη. Γτ απλά κανείς κάτι παράνομο. Δεν θέλει κ πολύ iq…..
κωλαρα για χυσιμο![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεκωλιαρικο![]()
Μην το παίρνεις προσωπικά. Εσυ δεν πίστευεις ότι υπάρχουν κ άμυαλοι εδώ μέσα π το κάνουν προκλητικά;Δλδ εσυ πιστευεις εδω π «τραβαμε» μουνοτρυπιδια,παμε απο πανω τους με την καμερα ανα χείρας κ «πυροβολούμε» ;
Μας δουλευεις;
Και αυτο γινεται επειδη υπαρχει αντιστοιχο νημα εδω,για γελιο κ σχολιασμό,Προσωπικα Οποτε ειμαι με ατομο διπλα μου,συγγενικό ή φιλο,ουτε καν σκεφτομαι να δωσω το δικαιωμα να φωτογραφίσω,αλλα κ οτι ανεβαζω εδω τα διαγράφω αμεσως μετα.
Πολύ καλή...![]()
![]()
![]()
![]()
Ξεκωλιαρικο![]()
Σιγα τους κωλους ρε ..Ωραίος ο μύστης
Κλασικοί κωλοι ελλεινιδων
Και εγω φιλε θιγομαι με ολες τις καριολες που κυκλοφορουν ημιγυμνες και προσβαλουν το γυναικειο σωμα!Το έγραψα και στο "μάτι παντού". Κυκλοφορεί στο Instagram ΠΡΟΣΟΧΉ.![]()
Πωπω!! Για χύσιμο είναι και οι 2.
Εεεε αυτό λέω κλασσικες ελλεινιδες αχλαδοκωλεςΣιγα τους κωλους ρε ..
Φιλε δεν το κατηγωρω το παλικαρι ισως να μην το καταλαβε καν..,(αν ισχυει κατι τετοιο) αλλα τοσο πατο δεν νομιζω να φτασουμε..Ευελπιστώ να μην πιάσαμε τοσο πατο ωστε να φωτογραφίζουμε ατομα με ιδιαιτερότητες για να καυλαντιζουμε![]()
Φιλε το σωμα αχλαδι δεν ειναι ασχημο ισα ισα εχει πολλα κοινα με αυτο που λεμε λεπτη μεση και κωλαρα..Εεεε αυτό λέω κλασσικες ελλεινιδες αχλαδοκωλες
Φώκιες είναιΦιλε το σωμα αχλαδι δεν ειναι ασχημο ισα ισα εχει πολλα κοινα με αυτο που λεμε λεπτη μεση και κωλαρα..
Αλλα οι συγκεκριμενες ειναι κατω του μετριου..