Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (10 μέλη και 28 επισκέπτες)

tzamelin

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
124
Πόντοι
0
Ειναι μητρομανης οντως οκ αλλα ειναι παντρεμενη-ερχονταν στο internet cafe που δουλευα το 1998 στο E-global για αρκετα χρονια και ψαρωνε απο το mirc ατομα .
Παντως ειναι και παντρεμενη και εχει και μεγαλο παιδι γυρω στα 15.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φιλε καλημερα-εχουμε επαφη απο acqua ?
Τι εννοεις επαφη;;

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
636
Πόντοι
81
παιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
παιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?
Ακομα υπαρχει αυτη..πριν καμια 10ετια ειχα φυγει τρεχοντας...περιεργα τα γουστα του κοσμου..:buck2:

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων
Μερικα απ αυτα που διαβασα ειναι οντως τραβηγμενα.."γδαρσιμο ακουγεται"..με το γαντι..:2funny:

Δεν μας ενδιαφερει η προσωπικη ζωη της καθε μιας..

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.821
Πόντοι
481

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

wasted

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
10.839
Πόντοι
2.241
Η κατινιά και το κουτσομπολιό δεν μόνο γυναικείες συνήθειες

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.339
Πόντοι
1.056

Ε πως ρε τύπε, να μην ξέρουμε αν το λάδι που μας είναι δική της παραγωγής ή όχι;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Τρελέ μου για πακέτα της acs σε κόβω :cheesy:
Any way : 2310867114 έδρα το κατάστημα
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 126, Θεσσαλονίκη
πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !

Σε ευχαριστω παντως

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !

Σε ευχαριστω παντως
Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..:cheesy:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..:cheesy:
ναι μωρε απλα βαριεμαι να ψαχνω-εφοσον υπαρχει ομαδα εδω μεσα ας βοηθαμε-γιαυτο μπηκα εξαλλου.

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
1.153
Πόντοι
361

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
445
Πόντοι
21
Πέρασμα με την Χριστίνα στο golden με φουλ πρόγραμμα. Ωραίο σώμα , καλό φυσικό στήθος, γυμνασμενος ποπός. Όλα καλά και όλα ωραία , το αρνητικό είναι ότι κάποια φάση πάει να σε βγάλει κάτι το επαγγελματικό, αν μιλάει λίγο λιγότερο θα είναι καλύτερα πιστεύω. Επίσης είναι ψηλή, φοράει και τακούνια, οπότε είναι "δύσκολη" στην μεταχείριση. Κόστος 100€

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Φίλος πήγε στο acqua και του πανε οτι τα πράγματα εχουν αλλαξει και οτι πλεον γαμας κιολας. Κανανε και κατι εργασιες μεσα μαστορια και επισης ειπε οτι ειχε καινουρια κοριτσια μεσα…

Να δω την ξενια να πηδιεται και τπτ αλλο (δυσκολο το κοβω)

Ο δικος μου επειδη δεν ειχε αλλα λεφτα πανω του με 80 εδωσε πιπα σε πολυ δυνατο και νεαρο μωρακι η οποια πηδιοτανε κιολας με περισσοτερα.
H Ξενια έχει το δικό της κοινό φίλε!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom