Τι εννοεις επαφη;;Ειναι μητρομανης οντως οκ αλλα ειναι παντρεμενη-ερχονταν στο internet cafe που δουλευα το 1998 στο E-global για αρκετα χρονια και ψαρωνε απο το mirc ατομα .
Παντως ειναι και παντρεμενη και εχει και μεγαλο παιδι γυρω στα 15.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φιλε καλημερα-εχουμε επαφη απο acqua ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (10 μέλη και 28 επισκέπτες)
Ακομα υπαρχει αυτη..πριν καμια 10ετια ειχα φυγει τρεχοντας...περιεργα τα γουστα του κοσμου..παιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?
vevrier
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2009
- Like
- 829
- Πόντοι
- 81
Γριά είναι φίλε πάνω από 65 σίγουραπαιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?
Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων
Μερικα απ αυτα που διαβασα ειναι οντως τραβηγμενα.."γδαρσιμο ακουγεται"..με το γαντι..Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων

Δεν μας ενδιαφερει η προσωπικη ζωη της καθε μιας..
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
τηλεφωνο να παρω να κλεισω ραντεβου ?Τι εννοεις επαφη;;
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Αν σου πω ότι έχει τρίχες γύρω απο την ρόγα θα πας ;παιδες αυτη η Κορινα στην Β. Ολγας ειναι πολυ χαλια? για να φευγουν τα χοντρα τουλαχιστον κανει?
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Φίλε μόλις μου ανέβηκε ο καφές μετά από αυτό που έγραψες....μικρός εμετός....Αν σου πω ότι έχει τρίχες γύρω απο την ρόγα θα πας ;
Η κατινιά και το κουτσομπολιό δεν μόνο γυναικείες συνήθειεςΡε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.153
- Πόντοι
- 361
Τρελέ μου για πακέτα της acs σε κόβωτηλεφωνο να παρω να κλεισω ραντεβου ?
Any way : 2310867114 έδρα το κατάστημα
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 126, Θεσσαλονίκη
Εντάξει... Κατάλαβα... Αισχος...Αν σου πω ότι έχει τρίχες γύρω απο την ρόγα θα πας ;
Ρε μάγκες τι νόημα έχει όλα αυτό με την προσωπική ζωή της καθεμίας? ανούσιο κ κατινίστικο εντελώς. Εδώ νομίζω κρίνουμε τις υπηρεσίες που μας παρέχουν κ όχι την προσωπική τους ζωή. Για να προλάβω αρκετούς μαλάκες ούτε φίλη μου είναι η συγκεκριμένη, ούτε προμότορας είμαι , έχω πάει 2 φορές στο μαγαζί της κ δεν πρόκειται να ξαναπάω γιατί δεν σέβονται τον πελάτη από άποψη χρόνου κ διακριτικότητας. Δεν μου άρεσε η όλη φάση τέλος πάντων
Ε πως ρε τύπε, να μην ξέρουμε αν το λάδι που μας είναι δική της παραγωγής ή όχι;
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !Τρελέ μου για πακέτα της acs σε κόβω
Any way : 2310867114 έδρα το κατάστημα
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 126, Θεσσαλονίκη
Σε ευχαριστω παντως
Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..πακετας ε ; επεσες 100000% λαθος φιλε μου-Εχω δικη μου εταιρια -πακετας αν ημουν δεν θα μπορουσα να μοιραζω 50αρικα και 100αρικα στις κορασιδες με 2 παιδια απο πισω !
Σε ευχαριστω παντως
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
ναι μωρε απλα βαριεμαι να ψαχνω-εφοσον υπαρχει ομαδα εδω μεσα ας βοηθαμε-γιαυτο μπηκα εξαλλου.Προφανως εννοει οτι δεν ειναι κατι δυσκολο να βρει καποιος το τηλ του golden spa..ας ευθυμησουμε και λιγο..![]()
Πέρασμα με την Χριστίνα στο golden με φουλ πρόγραμμα. Ωραίο σώμα , καλό φυσικό στήθος, γυμνασμενος ποπός. Όλα καλά και όλα ωραία , το αρνητικό είναι ότι κάποια φάση πάει να σε βγάλει κάτι το επαγγελματικό, αν μιλάει λίγο λιγότερο θα είναι καλύτερα πιστεύω. Επίσης είναι ψηλή, φοράει και τακούνια, οπότε είναι "δύσκολη" στην μεταχείριση. Κόστος 100€
Διαγραμμένο μέλος 62606
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Που την βρίσκουμε αυτήν?Μαριάννα για μένα η καλύτερη επιλογή όλα αυτά τα χρόνια
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
H Ξενια έχει το δικό της κοινό φίλε!!!!Φίλος πήγε στο acqua και του πανε οτι τα πράγματα εχουν αλλαξει και οτι πλεον γαμας κιολας. Κανανε και κατι εργασιες μεσα μαστορια και επισης ειπε οτι ειχε καινουρια κοριτσια μεσα…
Να δω την ξενια να πηδιεται και τπτ αλλο (δυσκολο το κοβω)
Ο δικος μου επειδη δεν ειχε αλλα λεφτα πανω του με 80 εδωσε πιπα σε πολυ δυνατο και νεαρο μωρακι η οποια πηδιοτανε κιολας με περισσοτερα.