mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 450
- Πόντοι
- 26
Έκανε κάποιος εγγραφή;
Έκανε κάποιος εγγραφή;
Εαν δεν ειναι απατη, πριν καψει καποιος το 100ρικο για την εγγραφη, μη περιμενει κατω απο 500ρικο την ωρα. Μη πω παραπανωΈκανε κάποιος εγγραφή;
Καντήλια η Κατερίνα?? Μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις. Ποίο ευγενικό κορίτσι δεν έχω γνωρίσει έως σήμερα.
Συγνωμη αλλα δεν μπορω να το πιστέψω...!!!Ίσως να αναθεωρήσεις. Κι εγώ είχα μια άσχημη αντιμετώπιση, όχι καντήλια, αλλά πολύ απότομη. Οπότε ενώ ήταν στις επιλογές μου, όχι τοπ, αλλά ψηλά, πλέον έφαγε μαύρο!!
Δυστυχώς δεν έχω χρόνο και χρήμα για πέταμα ή για δεύτερες ευκαιρίες...
Βαθια φιλια δεν εδινε ποτε φιλε μου σε αντιθεση με την (σχεδον) βαθύ τσιμπ.Αναγκάζομαι να γράψω τη δικιά μου μικρή πρόσφατη εμπειρία από την Κατερίνα mamba και κρίνετε.
Μετά από προτάσεις συναδέλφων της έστειλα sms χωρίς καμία σύσταση.
Μου απάντησε άμεσα και κανονίστηκε συνάντηση άμεσα.
Αν είχε καρτέλα η βαθμολογία που θα έβαζα στην επικοινωνία θα ήταν 10.
Στην εμφάνιση 9 γιατί είναι υποκειμενικό τι σου αρέσει σε κάθε κορίτσι.
Και στην συμμετοχή 8 μόνο γιατί με εμένα την πρώτη φορά δεν έδινε βαθιά φιλιά.
Αν το έκανε κι αυτό θα της έβαζα 10 και στη συμμετοχή.
Σε όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει προσαύξηση λόγω της εξαιρετικής τιμής για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Δεν μπήκα σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γιατί δεν έχει καρτέλα.Βαθια φιλια δεν εδινε ποτε φιλε μου σε αντιθεση με την (σχεδον) βαθύ τσιμπ.
Ξεχασες να πεις για το πως σπαει την μεσουλα της.
Ειναι σαν οδοντογλυφίδα που φοβασαι μην σπασει
μια χαρα βαθιά γλωσσόφιλα δίνει...Βαθια φιλια δεν εδινε ποτε φιλε μου σε αντιθεση με την (σχεδον) βαθύ τσιμπ.
Ξεχασες να πεις για το πως σπαει την μεσουλα της.
Ειναι σαν οδοντογλυφίδα που φοβασαι μην σπασει
Δεν κάνω καθόλου λάθος, δυστυχώς καί για εμένα μακάρι να έκανα λάθος.Καντήλια η Κατερίνα?? Μάλλον κάποιο λάθος θα κάνεις. Ποίο ευγενικό κορίτσι δεν έχω γνωρίσει έως σήμερα.
Ε ναι σε προμοτορες ίσως κάνει εξαιρέσεις αν κ αμφιβάλω για την συγκεκριμένη. Μπράβο τυπε είσαι τυχερόςμια χαρα βαθιά γλωσσόφιλα δίνει...
Τι να πω ρε τυπε. Η χάλασε και αυτή η είσαι η εξαίρεση.Δεν κάνω καθόλου λάθος, δυστυχώς καί για εμένα μακάρι να έκανα λάθος.
Όπως έχω πει μπορεί να έτυχε, μπορεί νά τής έπεσαν τίποτα μαλακές καί άρχισαν την καυλαντα από το τηλέφωνο καί την πλήρωσα εγώ.Τι να πω ρε τυπε. Η χάλασε και αυτή η είσαι η εξαίρεση.
Όπως έχω πει μπορεί να έτυχε, μπορεί νά τής έπεσαν τίποτα μαλακές καί άρχισαν την καυλαντα από το τηλέφωνο καί την πλήρωσα εγώ.
Πολλά μπορεί αλλά όπως και νά έχει ότι καί νά έχει γίνει δεν δικαιολογείται τέτοια στάση από μέρους της.
Μαύρο λόγο συμπεριφοράς τής καί πάμε για άλλα καί όλα καλά.
Τύπε πιάνεις πάτο σε όλα τα θέματα/νήματα τελικά...Ε ναι σε προμοτορες ίσως κάνει εξαιρέσεις αν κ αμφιβάλω για την συγκεκριμένη. Μπράβο τυπε είσαι τυχερός
Εχουμε καποιο λινκ για το κατερινιο?
Edit: οκ ειναι το προφιλ που ειιχα δει και πιο παλια, δεν απαντουσε στο μαμπα ουτε εδινε κινητο..τοτε τουλαχιστον που δοκιμασα.
καλημέρες στειλέ και σε μας πβ το νούμεροΛοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Γνωρίζω Κολομβιανό πιπίνι στο Tinder. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε τέλος πάντων και επειδή θα έμενε λίγες μέρες, μου γνωρίζει και φίλες της. Επίσης Κολομβιανές. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει.
Ξαναλέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το μοιράζομαι γιατί μου ζητήθηκε. Κάνετε κονέ μόνοι σας.
Εχει προφιλ στο μαμπα. Αν τη γκουγκλαρεις το βγαζει πρωτο. Το αν θα σου απαντησει στο μαμπα ειναι αλλο θεμα.την ίδια απορία έχω κι εγώ. Πως την βρίσκουμε;
Aναγκαζομαι τυπε οταν μιλαω μονο μαζι σου.Τύπε πιάνεις πάτο σε όλα τα θέματα/νήματα τελικά...
Είσαι φυσικό ταλέντο![]()
Μην προσπαθείς άλλο.Aναγκαζομαι τυπε οταν μιλαω μονο μαζι σου.