Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Σε κανένα από αυτά π αναφέρουμε εδώ
Ολα παίρνουν 30 για μίση ώρα
Αγγελίες μασάζ θα βρεις
αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!

thesp1974

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
640
Πόντοι
81
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Η Μαρια στο Relief δεν κανει μονο μασαζ οποτε δεν παω....θελω αποκλειστικα μασαζ -αυτη στα τρωει αν δειξεις λιγο ενδιαφερον.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Mία Βάσια, Μαρία, κάπου στη Μοναστηρίου, ξέρει κανένας κάτι?

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.278
Πόντοι
3.556

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταρα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.270
Πόντοι
6.286
θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταρα
Οχι δε νομιζω να την λεγανε Αννα και σιγουρα δεν ηταν 50αρα.. καμια 25-30 το πολυ.. θα μου πεις Ονομα δε θυμασαι ρε μυστη; Ε ημουν σε μια φαση να μεινω η να φυγω και δεν επεξεργαστηκα πως μου συστηθηκε..

Diff

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
42
Πόντοι
0
θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....
Κοιτα εγω δεν ειμαι ο καλυτερος αρμοδιος, εχει καμια 10ετια που ελλειπα απο θεσσαλονικη και επεστρεψα και ηδη τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε που εκανα τις βολτες μου στα καθεκαστα.. Υπαρχουν ανθρωποι εδω που ειναι πολυ περπατημενοι και μπασμενοι στο αθλημα και απ οσο εχω αντιληφθει απο τα λεγομενα τους τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι σαφως καλυτερα..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
πριν 20 χρονια ολες οι τανες ειτε βαρδαρη ειτε σε σπιτια ηταν μουναρες !!
πανε οι καλες εποχες ! Για να μην μιλησω πριν 30 χρονια που ειχαν ερθει οι Ρωσιδες ......κολαση ντε !

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Και εσυ ρε φιλε γιατι την διαλεξες.....δεν ειχε αλλες η μονο αυτη ηταν?

Satore

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2022
Like
86
Πόντοι
0
Μια ρενια σπο κρυσταλ ξέρει κανείς που βρίσκεται;

Μια ρενια σπο κρυσταλ ξέρει κανείς που βρίσκεται

Humax