Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!Σε κανένα από αυτά π αναφέρουμε εδώ
Ολα παίρνουν 30 για μίση ώρα
Αγγελίες μασάζ θα βρεις
αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!Σε κανένα από αυτά π αναφέρουμε εδώ
Ολα παίρνουν 30 για μίση ώρα
Αγγελίες μασάζ θα βρεις
Πανε massage inn k αminus για ωραιο μασαζαγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!!
animus στην τουμπα ;Πανε massage inn k αminus για ωραιο μασαζ
Η Μαρια στο Relief δεν κανει μονο μασαζ οποτε δεν παω....θελω αποκλειστικα μασαζ -αυτη στα τρωει αν δειξεις λιγο ενδιαφερον.Animus Day Spa | Spa Μασάζ Θεσσαλονίκη — Animus Massage
Μασάζ Θεσσαλονίκη, στο Animus Day Spa θα βρείτε προσφορές για μασάζ , υδρομασάζ , στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δωροκάρτας animus για μασάζ Θεσσαλονίκη.animusmassage.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Relief Massage Center | Thessaloníki
Relief Massage Center, Θεσσαλονίκη. Αρέσει σε 2.119 · 3 μιλούν γι' αυτή τη Σελίδα · 32 ήταν εδώ. Ευεξία, θεραπεία, χαλάρωση. Το Relief Massage Center έχει ως σκοπό να γίνει το μέσο ανακούφισης του πwww.facebook.com
Δείξε αδιαφορία κ εσύΗ Μαρια στο Relief δεν κανει μονο μασαζ οποτε δεν παω....θελω αποκλειστικα μασαζ -αυτη στα τρωει αν δειξεις λιγο ενδιαφερον.
Ανιμους στα Λαδάδικα..animus στην τουμπα ;
Melispa φίλε στο κέντρο!αγγελιες μασαζ βρισκω ναι -το θεμα ειναι να κανουν αξιολογο μασαζ !!
στα λαδαδικα πουλανε ποτα και φαγητο !Ανιμους στα Λαδάδικα..
(Σημειωτέον ότι στο ανιμους χρησιμοποιούν πολύ καλό λάδι - αγορασμενο από κει κοντά, από τα Λαδάδικα..)
Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταραΠερασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
Οχι δε νομιζω να την λεγανε Αννα και σιγουρα δεν ηταν 50αρα.. καμια 25-30 το πολυ.. θα μου πεις Ονομα δε θυμασαι ρε μυστη; Ε ημουν σε μια φαση να μεινω η να φυγω και δεν επεξεργαστηκα πως μου συστηθηκε..Την Άννα πήρες κ Εσυ Ε; Αδύνατη πενηνταρα
Κοιτα εγω δεν ειμαι ο καλυτερος αρμοδιος, εχει καμια 10ετια που ελλειπα απο θεσσαλονικη και επεστρεψα και ηδη τα πραγματα εχουν αλλαξει απο τοτε που εκανα τις βολτες μου στα καθεκαστα.. Υπαρχουν ανθρωποι εδω που ειναι πολυ περπατημενοι και μπασμενοι στο αθλημα και απ οσο εχω αντιληφθει απο τα λεγομενα τους τα πραγματα θα μπορουσαν να ειναι σαφως καλυτερα..θυμάμαι προ 25ετίας περίπου όταν ήμουν πάνω...τί μουνάρες κυκλοφορούσαν και στην πόλη σας.....ειλικρινά ήταν χάρμα ιδέσθαι οι πιο πολλές εξ αυτών με πληθώρα επιλογών ακόμη και στην μοναστηρίου θυμάμαι σε έναν κάθετο λίγο μετά τον σταθμό των τραίνων....είχε μια ασιάτισσα η οποία ήταν τέτοιο μουνέτο που δεν το πίστευα.....και υπόψιν εγώ με τις ασιάτισσες γενικά δεν μπαίνω....και τώρα και εκεί βλέπω από σας που γράφετε το χάλι τους το μαύρο....
Και εσυ ρε φιλε γιατι την διαλεξες.....δεν ειχε αλλες η μονο αυτη ηταν?Περασμα προσφατα απο dames ετσι για να εχω κι εγω γνωμη. Ειχα ακουσει πολλους να το κραζουν και καποιους να το παινευουν.. Εγω τεινω προς το να κραξω.. Η κοπελα που προτιμηθηκε με τα ρουχα πανω της ειχε κατι το προστυχο τυπου ξεπατωσε με εδω και τωρα! Χωρις τα ρουχα αδυνατη στα ορια ανορεξιας, ντεκαβλε εντελως για εμενα. Ειμαι θερμος υποστηρικτης του "οταν στις δινω θελω να ακουγεται πλαφ πλαφ οχι κρακ κρακ". Τα μασαζοκρεβατα φουλ αβολα για σεξ. Για σκετο μασαζ αντε πες ενταξει, για οσους θελουν και σεξ θα μπορουσε να εχει εστω και ενα μονο κρεβατι με φυσιολογικο υψος και πλατος.. Χωρος αδιαφορος, περιεργα χωρισμενος με τα δωματια να επικοινωνουν με κατι πορτες οτι ναναι.. Δεν τ αξιζε και θαρρω πως δεν θα ξαναπροτιμηθει..
Για ποιο λόγο την ψάχνουμεΜια ρενια σπο κρυσταλ ξέρει κανείς που βρίσκεται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια ρενια σπο κρυσταλ ξέρει κανείς που βρίσκεται
Μου αρέσειΓια ποιο λόγο την ψάχνουμε