Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726
Αν εγώ βγω και πω πως "πήγα σε μια μαγαζαρα και η κοπελα έκανε Παππάδες και την πήρα και μετά έξω σπίτι μου κτλ", αλλά δεν αναφέρω το όνομα του μαγαζιου ή δεν περιγράψω την κοπέλα, δεν θα είμαι μαλάκας και θα φάω κράξιμο και θα μου αξίζει;
Θέλω να πω, αφού δεν θα πείτε όνομα (και έτσι πρέπει), για ποιον λόγο να το γράψετε εδώ μέσα πως φορτοσατε μια γκόμενα κτλ;

ειπα ποιο μαγαζι ειναι....
ο σκοπος ηταν να ταρακουνησω μερικους που τους μαδανε για να πιασουνε λιγο βυζι...
προφανως και δε θα δωσω ακομη το ονομα....γιατι σαν καλα λιγουρια θα πεσουνε ολοι πανω της και ισως χαθει αυτο το προνομιο...
οποτε υπομονη και την χολη-κακια σας να την βαλετε στην αποληξη του παχεως εντερου σας...

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
ειπα ποιο μαγαζι ειναι....
ο σκοπος ηταν να ταρακουνησω μερικους που τους μαδανε για να πιασουνε λιγο βυζι...
προφανως και δε θα δωσω ακομη το ονομα....γιατι σαν καλα λιγουρια θα πεσουνε ολοι πανω της και ισως χαθει αυτο το προνομιο...
οποτε υπομονη και την χολη-κακια σας να την βαλετε στην αποληξη του παχεως εντερου σας...
Εφόσον δε λες το όνομα της κοπέλας κάνει μπαμ ότι λες ψέματα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
3.000
Πόντοι
726

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
992
Πόντοι
86
Sorry αλλά θεωρώ ότι να δώσεις 300€ και να χάσεις 4-5 ώρες δεν είναι και καμιά τρελή επιτυχία
Καμία αντίρρηση. Σίγουρα δεν είναι "τρελή" επιτυχία. Αλλά είναι όλο αυτό το "κλικ" στο γαμημένο μας μυαλό που μας φτιάχνει τη διάθεση με τέτοιες φάσεις. Κι ας ξέρουμε πως εν τέλει χαμένοι θα βγούμε. Η όλη διαδικασία είναι που μας εξιτάρει. Κι εννοώ τους άνω των 35, όχι τα 20χρονα.

Kwstas19968

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
23
Πόντοι
0
Καλησπερα.. πηρα τηλ στο angel spa ευα το σηλωσε η ιδια και ρωταω για ανδρικο μασαζ και μου ειπε πως δεν προσφερουν τετοιες υπηρεσιες.. ειναι πριβε η φαση ;; καποιος να βοηθησει γιατι εχω διαβασει απο παρα πολλους οτι εχουν επισκεφτει!!

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Καλησπερα.. πηρα τηλ στο angel spa ευα το σηλωσε η ιδια και ρωταω για ανδρικο μασαζ και μου ειπε πως δεν προσφερουν τετοιες υπηρεσιες.. ειναι πριβε η φαση ;; καποιος να βοηθησει γιατι εχω διαβασει απο παρα πολλους οτι εχουν επισκεφτει!!
Πας κανεις ενα μασαζακι..γνωριζεσαι..πετας και κανα υπονοουμενο..αν δεν κατσει με την πρωτη στη δευτερη θα τον χασεις στο λαρυγγι της..
Εχει ακομα μια η Ευα εκει..

Kwstas19968

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
23
Πόντοι
0
Πας κανεις ενα μασαζακι..γνωριζεσαι..πετας και κανα υπονοουμενο..αν δεν κατσει με την πρωτη στη δευτερη θα τον χασεις στο λαρυγγι της..
Εχει ακομα μια η Ευα εκει..
Μου ειπε δεν κανει μασαζ.. πως παω ;;

Gpapis

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
206
Πόντοι
1
Μετά από πολλές επισκέψεις στο Krystal συνήθως με την ίδια κοπέλα την τελευταία φορά αφού τελείωσε η συνέδρια (πόλη καλη) μου πέταξε Ότο έχει 2 μήνες να πηδηχτει (μου έριξε σύνθημα και δε πήρα χαμπαρι ή κουβέντα να γινεται ?)
Τι πρατουμε ?

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.721
Πόντοι
456
Μετά από πολλές επισκέψεις στο Krystal συνήθως με την ίδια κοπέλα την τελευταία φορά αφού τελείωσε η συνέδρια (πόλη καλη) μου πέταξε Ότο έχει 2 μήνες να πηδηχτει (μου έριξε σύνθημα και δε πήρα χαμπαρι ή κουβέντα να γινεται ?)
Τι πρατουμε ?
παρτης σοσιαλ μιντια να κανονίσετε να βγείτε

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
992
Πόντοι
86
Τι πρατουμε ?
Και κάπου εδώ έρχεται η ερώτηση, "ποια σου είπε αυτό ρε θηρίο;".
Τα γνωστά, αν είναι μυστικό, αν συμβαίνουν αυτά, γιατί δεν το μοιράζεσαι το όνομα κτλ κτλ

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Και κάπου εδώ έρχεται η ερώτηση, "ποια σου είπε αυτό ρε θηρίο;".
Τα γνωστά, αν είναι μυστικό, αν συμβαίνουν αυτά, γιατί δεν το μοιράζεσαι το όνομα κτλ κτλ
Ισχύει ένα ακόμη ψεμμα

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
392
Πόντοι
21
Κοίτα να δεις που "ξαφνικά" και "εντελώς τυχαία" σκάνε ιστορίες για υπονοούμενα για πιθανά φορτώματα στο Crystal.
Και δες τι σύμπτωση, να συμβαίνει ακριβώς εκείνη την περίοδο που "πέφτει" η δουλειά τους, και δεν μαθαίνεις ποτέ ονόματα, μην τυχόν και τις εκθέσεις!

Ώρες ώρες οι τύποι αυτοί μου θυμίζουν τον Ασλαμά. :jerking:

Ρε αν δεν θέλετε να την εκθέσετε την κοπέλα, μην αναφέρεστε στο ίδρυμα.
Αφού το κάθε ίδρυμα κάθεται και παρακολουθεί το νήμα.
Ακόμη και να σας συνέβη, η εκάστοτε μασατζομάνατζερ, θα αρχίσει τις ανακρίσεις στα κορίτσια και θα πάρει πόδι
όποια το έκανε.
Επίσης, μιάς και τα δωμάτια παρακολουθούνται για λόγους ασφαλείας στα περισσότερα ιδρύματα, αν τα κατάφερες
και την έπεισες με δωράκι τον ήπιε η κοπέλα.

Άρα ή είστε ψεύτες, ή αυτό το καλό που καταφέρατε το γαμήσατε και εκθέσατε και το κορίτσι. αυτά.....

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Και δες τι σύμπτωση, να συμβαίνει ακριβώς εκείνη την περίοδο που "πέφτει" η δουλειά τους, και δεν μαθαίνεις ποτέ ονόματα, μην τυχόν και τις εκθέσεις!

Ώρες ώρες οι τύποι αυτοί μου θυμίζουν τον Ασλαμά. :jerking:

Ρε αν δεν θέλετε να την εκθέσετε την κοπέλα, μην αναφέρεστε στο ίδρυμα.
Αφού το κάθε ίδρυμα κάθεται και παρακολουθεί το νήμα.
Ακόμη και να σας συνέβη, η εκάστοτε μασατζομάνατζερ, θα αρχίσει τις ανακρίσεις στα κορίτσια και θα πάρει πόδι
όποια το έκανε.
Επίσης, μιάς και τα δωμάτια παρακολουθούνται για λόγους ασφαλείας στα περισσότερα ιδρύματα, αν τα κατάφερες
και την έπεισες με δωράκι τον ήπιε η κοπέλα.

Άρα ή είστε ψεύτες, ή αυτό το καλό που καταφέρατε το γαμήσατε και εκθέσατε και το κορίτσι. αυτά.....
Μην γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι, σε κανένα μασαζομαγαζο δεν υπάρχουν κάμερες μέσα στα δωμάτια.
Αντιθέτως στην είσοδο και στον χώρο υποδοχής όλα έχουν.

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Μην γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι, σε κανένα μασαζομαγαζο δεν υπάρχουν κάμερες μέσα στα δωμάτια.
Αντιθέτως στην είσοδο και στον χώρο υποδοχής όλα έχουν.
Έχουν κάποια και μάλιστα έχουν και μικρόφωνα για την συνομιλία

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.654
Πόντοι
736
Έχουν κάποια και μάλιστα έχουν και μικρόφωνα για την συνομιλία
Εγώ επιμένω πως όχι γιατί τα πρόστιμα είναι πολύ μεγάλα για να μην μπω σε λεπτομέρειες.
Εσύ πως είσαι σίγουρος ότι έχουν , είσαι παθως η ένας φίλος φίλου φίλου μου είπε κλπ κλπ;

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Εγώ επιμένω πως όχι γιατί τα πρόστιμα είναι πολύ μεγάλα για να μην μπω σε λεπτομέρειες.
Εσύ πως είσαι σίγουρος ότι έχουν , είσαι παθως η ένας φίλος φίλου φίλου μου είπε κλπ κλπ;
Εσύ τι είσαι πρωμοτορας η νταβαντζης καρδινάλιε

Masazofilos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
392
Πόντοι
21
Κάμερες και μικρόφωνα έχουν 9/10 μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που απασχολούν από 2+ υπαλλήλους (μέχρι και τα ψιλικατζίδικα και οι φούρνοι έχουν).
Αν δεν το έχετε ξανακούσει, λυπάμαι που σας σοκάρω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Ναι, τα πρόστιμα είναι τεράστια. Αλλά άμα έχεις μασατζίδικο και αρμέγεις το παπάρι κάθε Θεσσαλονικιού, δεν
νομίζω να σε νοιάζει η νομοθεσία περί μικροφώνων.

Η χρήση τους είναι κατά κύριο λόγο για έλεγχο των υπαλλήλων στις περισσότερες επιχειρήσεις (αν και παράνομη και κατακριτέα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom