Sandra_cross
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 292
- Πόντοι
- 21
μαστιγωμα απο αραπη δεχεσαι?Παιδιά στείλτε για σήμερα. Γουστάρω τρελά να με κυκλοφορούν με λουράκι στα τσοντάδικα και να με κάνουν αληθινό ξεφτιλάκι. Άντε να κανονίσουμε κάτι καλό για σήμερα!!!
Έτσι καυλιαρα που είσαι ενημέρωσε εδώ ότι θα πας και θα έρθουμε σίγουρα να σε σκίσουμεΤι ώρα θα μπορούσα να πάω για να πετύχω καυλιαριδες ενεργητικους όχι πολύ μεγάλους σε ηλικία για safe πάντα παιχνίδι? Με εξιτάρει η ιδέα του σινεμά. Είμαι θηλυκό κροσακι 29.![]()
Ποιοι. ;Εκεί θα είμαστε απόψε ! Ελάτε για γαμήσι !!
Ανάλογα τι ψάχνετε!Για ζευγάρι σαν πρώτη εμπειρία αξίζει ή θα ξενερώσουμε?
Όπως αναφέρει και ο jonnyharis εξαρτάται τι ψάχνετε. Πάντως σαν χώρος για το είδος του είναι ο καλύτερος που υπάρχει στην Αθήνα.Για ζευγάρι σαν πρώτη εμπειρία αξίζει ή θα ξενερώσουμ
Όταν ξανά πας ενημέρωσε μας!!!Παιδιά στείλτε για σήμερα. Γουστάρω τρελά να με κυκλοφορούν με λουράκι στα τσοντάδικα και να με κάνουν αληθινό ξεφτιλάκι. Άντε να κανονίσουμε κάτι καλό για σήμερα!!!
Δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα...Όταν ξανά πας ενημέρωσε μας!!!
Ανάλογα τι ψάχνεις, αν είστε straight θα ξενερωσετε από τους gay, Trans και τα ζόμπι. Αν είστε bi θα είστε πιο ευέλικτοι...Για ζευγάρι σαν πρώτη εμπειρία αξίζει ή θα ξενερώσουμε?
Τι φαση παιχτηκε μυστη μου?τελικά χθες τι έγινε με την γεματούλα την μελαχροινη? εχουμε την αγγελία που ανέβασε μύστες μου? Την πήρανε τελικά όλοι? οποιος εχει την αγγελία ας μου την στειλει η εδω η inbox. ευχαριστώ !
Παρτούζα μύστη μου παρτούζα ! Αλλά μάλλον το ειχαν κανονισμενο γιατι την συνοδευαν 5-6 και την φερανε μεσα ! μάλλον ηταν κανονισμενο να ξεφτιλιστει, Τελικά δεν ξέρω τι εγινε, τα κατεβασε και στηθηκε στη μεγαλη αιθουσα, την πηρε ο εναςκαι μετα ρχισε τις πιπες... επρεπε να φυγω και δεν εχω συνέχεια !!Τι φαση παιχτηκε μυστη μου?
Καλησπέρα στην παρέα τελικά τί έγινε με την παρτουζα:Παρτούζα μύστη μου παρτούζα ! Αλλά μάλλον το ειχαν κανονισμενο γιατι την συνοδευαν 5-6 και την φερανε μεσα ! μάλλον ηταν κανονισμενο να ξεφτιλιστει, Τελικά δεν ξέρω τι εγινε, τα κατεβασε και στηθηκε στη μεγαλη αιθουσα, την πηρε ο εναςκαι μετα ρχισε τις πιπες... επρεπε να φυγω και δεν εχω συνέχεια !!
We need you![]()
Υπάρχει καμια πρόθυμη τωρα;