Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.897
.. και όχι μόνο κεφάλια..Καφάλια μέσα σε αυτά τα βυζάκια;;; Πολύ ευχαρίστως!!
.. και όχι μόνο κεφάλια..Καφάλια μέσα σε αυτά τα βυζάκια;;; Πολύ ευχαρίστως!!
Αφροδίσιο μου κορμάκι!!!Άραγε...τι γλύφω εδω..
(Βιντεοσκοπει ο 3ος της παρέας.. )
![]()
Κουκλάκι μου,ολα καλα?!Αφροδίσιο μου κορμάκι!!!![]()
Μια χαρά μωράκι μου τα γνωστάΚουκλάκι μου,ολα καλα?!![]()
Ολα καλα, περαν μιας μικρής κούρασης,λογικο όταν η μερα είναι φουλ απο δουλειές!Μια χαρά μωράκι μου τα γνωστά
Εσύ πως είσαι?![]()
Να είσαι πάντα καλά να απολαμβάνεις τις μέρες σου!Ολα καλα, περαν μιας μικρής κούρασης,λογικο όταν η μερα είναι φουλ απο δουλειές!
Να είσαι γερή πάνταΟλα καλα, περαν μιας μικρής κούρασης,λογικο όταν η μερα είναι φουλ απο δουλειές!
Ευχαριστώ πολύ ...δόξα το Θεό απο υγεία και αντοχές εχω στο φουλ!!!!Να είσαι γερή πάντα
Σ ευχαριστώ...μου αρέσει το σεξ πολύ ρε αγορι..δινω το 100% της καυλας μου ,αρκεί ο εκάστοτε κύριος να έχει κάποια στοιχεία που θεωρώ ότι μου ταιριάζουν και δεν μιλω για εμφάνιση,αλλα για συμπεριφορά (περαν υγείας & καθαριότητας που δεν διαπραγματευομαι!)Sex machine η κοπέλα
ΚαβλΑ Τζοάνα
Τυχερός ο συναγωνιστής....Άραγε...τι γλύφω εδω..
![]()
...όταν ο εκάστοτε κύριος,εχει κωλαρακι στην πένα και γουστάρει φυσικά γλύψιμο...τον κάνω μουσκεμα με γλώσσα μου..κάποιες φορές καυλώνω τοσο πολύ την ωρα που το κάνω, που παίζω παράλληλα το μουνάκι μου..!!Τυχερός ο συναγωνιστής....
Καλημέρες στην γυναικάρα μας!!!!Καλημέρα με καυλες..!
Μόλις γύρισα απο δερματολόγο_αισθητικό (να κοιτάξουμε και το προσωπάκι να είναι φρέσκο..αλλα σήμερα δεν θα τ ακουμπάτε πολυ..)
Διαθέσιμη σε καμία ώρα περίπου
![]()
Καλημέρα ομορφο αγορι μου!!Καλημέρες στην γυναικάρα μας!!!!
Άραγε...τι γλύφω εδω..
Τα ξαναείπαμε , αλλά μάλλον θέλεις να το ακούς συνέχεια........Άραγε...τι γλύφω εδω..
![]()
...ναι ναι,τι να κάνω οι αδυναμίες μου στο σεξ δεν κρύβονται χαχαχαχα!!Τα ξαναείπαμε , αλλά μάλλον θέλεις να το ακούς συνέχεια........
Κάθε μέρα και σε εκτιμάμε πιο πολύ !!!!![]()
Δεν έχεις κακό προφίλ εσύ...καλησπέρα ...με καυλες φυσικά..αλλιώς δουλειά δεν γίνεται ..
Έβαλα το καλό προφιλ μου
![]()