ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.090
- Πόντοι
- 3.656
τος επόμενους που θα ζητήσουν το τηλέφωνό της σε πμΤι εννοεις?γινε λιγο πιο σαφες...
τος επόμενους που θα ζητήσουν το τηλέφωνό της σε πμΤι εννοεις?γινε λιγο πιο σαφες...
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια πάντως μία που ήταν πέρυσι εκεί είναι στα ΔΕΝ.Καλησπέρα συναγωνιστές. Τώρα τελευταία τις βραδινές ώρες βλέπω ένα μελαχρινό στην αρχή της Πέτρου Ράλλη λίγο πιο πέρα από το γήπεδο του Ρουφ με κατεύθυνση προς νίκαια, αιγάλεω κτλπ. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ
Έχουμε κανένα νέο ;Πήγα χθες Σάββατο στις δεκα στο βραδυ, παρκαρα λιγο πιο πισω απεντατι απο το λαστιχάδικο, επεξα τα φώτα και σε 5 λεπτα ηρθαν 2 γυφτισες εμφανησημες θα ελεγα, ζητουσαν 30 ευρω να διαλεξω αλλα οταν ρωτησα ηλικια η μια ειναι 17 και η αλλη 23 ,κόμπλαρα για λιγο και μετα έφυγα για μεταξουργείο
Για το γνωστό σημείο Πέτρου Ράλλη και Θηβών, πέρασμα πριν μια ώρα, ο καταυλισμούς άφαντος έφυγαν από εκεί όλοι.Έχουμε κανένα νέο ;
Δεν ξέρω 3 φορές που πήγα μαζί της ήταν αρκετά καλή στον αγώνα σε σχέση με τις άλλες που δεν μπορούν να σε καυλωσουν και είναι σαν πτώματα. Για μένα αξίζει αυτή και η Μαρία η ρουμανα που είναι το στάνταρακι μουΤι εννοεις?γινε λιγο πιο σαφες...
Είναι από τις 10 μέχρι 5 το αργότερο.Εχει δει κανενας τωρα τελευταια αντζελα αλβανιδοκολαρα?οτι πιο τιμιο κυκλοφορει εκει
Ψάξε στο νήμα και θα προσανατολιστείς. Χοντρικά πλ. Λαυρίου, Καποδιστρίου, Χαλκοκονδύλη, τέρμα Αριστοτέλους, αυτά τα στενά.Ποια σημεία είναι η πιάτσα εδώ Αθήνα?? Κάπου κοντά στο Μεταξουργείο
Το τμήμα;;; Για το τμήμα της Ομόνοιας λες;;;Υπερβολές ίσως. Το τμήμα είναι 2 μέτρα δίπλα δε νομίζω να ήθελε να κάνει τέτοια μαλακία.
Το συγκεκριμένο τμήμα είναι στα Δεν. Επίσης αν είσαι ο τύπος που θα τον κάνεις μπαούλο στα χαστούκια και θα τον πας με τις κλωτσιές στο τμήμα δεν θα την πέσει σε εσέναΑδερφέ είναι 2 μέτρα δίπλα. Θα τον κάνεις μπαούλο στα χαστούκια. Αν παιρνάς απλά εννοείται θα τον γαμήσουν.
Αν είσαι παρασιτικός και γαμάς σαύρες και γενικά περίεργος τύπος μπορεί να μπλέξεις κι εσύ, οπότε έχεις ένα δίκιο εν μέρει.
Που ακριβώς ήταν αυτή ;Πριν λίγο πάρκο Φιξ τιμήθηκε Βίβιαν ψηλή λεπτή πίπα με τσιμπουκοχειλα όμορφο πρόσωπο σε σχέση με τις άλλες στα δέκα ευρώ. Στην πιάτσα Σκαραμαγκά απόγευμα στις εφτά η χαπινες με βυζάρες στο σημείο Παλάσκα, και πίσω απτά στενά στο γλάρο, δυο άσχημες που δεν βλεπονται