1234qwer1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα, υπάρχει άποψη?
Για ποιο λόγο να ασχολειθεις με μια αγγελία που δεν έχει καν φωτό η τηλ;αυτά γίνονταν προ ίντερνετ όταν έκλεινες από ΧΕ..προτάσεις θέλει λέει οπότε κτλβς οτι είναι τρελή μουφα κ μακρυάΚαλησπέρα φίλοι μου γνωριζει κάποιος κάτι από δω;;;
Τι μου θυμησες τώρα.... Είχα κανονίσει συνάντηση σε χοτελ του κέντρου. Πριν καμια 4ετια + .Μόλις την ειδα την έδιωξα. Της έδωσα κάτι τις και την έστειλα στην ευχή του Θεου. Ζυμαρακι μπόλικο και το κυριότερο δόντια χάλια. Αλλα γεμάτα τερηδονα και άλλα να λείπουν. Που πας μωρη γαμω το κερατο μου; Πως έγινες από καθαρίστρια, call girl;Έχουμε ινφο Εδώ
![]()
Ποδολαγνεια φετιχ Μελινα - 6982144040
Όλα τα φετίχ μπορούμε να τα κάνουμε μαζί. Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα ή και σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας για να εκπληρώσω κάθε σου...kanesex.com
Την Άλεξ (αριστερή στη φωτό) την έχω πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν.αυτό είπα...η Ανναμπελ δεν λέει πολλά...η άλλη φαίνεται ωραίο καυλάκι!
Που μπορουμε να την βρουμε?Την Άλεξ (αριστερή στη φωτό) την έχω πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν.
Λεπτή πετίτ, με 1,5 στήθος, καθαρή και με πολύ καλή διάθεση.
Εμάς μας έβγαινε χημεία και κάναμε ωραίο σεξ.
Στο στοματικό χύνει συνέχεια. Άναλ δεν δίνει, ωραία πίπα και cim.
Πλέον έχει περισσότερα τατού.
Αυτά...
Που μπορουμε να την βρουμε?
το τηλ αυτο ειναι της αναμπελλ.Εγω λεω για την διπλα
Στείλε μήνυμα στην Άναμπελ να σου δώσει τον αριθμό της Άλεξτο τηλ αυτο ειναι της αναμπελλ.Εγω λεω για την διπλα
Αν πατησετε στο search το ονoμα θα βρειτε ενα σωρο posts....ενδιαφέρον φαίνεται
Εδω εισαι τυπε.
Έχουν γραφτεί τά πάντα λίγες σελίδες πίσω, ψάξε.
Κώλο δίνει ?Έχουν γραφτεί τά πάντα λίγες σελίδες πίσω, ψάξε.
Αν στείλεις μήνυμα την παρακάτω απάντηση θά λάβεις.
Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες
Από πότε ρε παιδιά??? Εγώ πριν κάνα μήνα μια χαρά τον πήραΕίσαι τρελός πάει καί τελείωσε![]()
Στις φωτό με το μαγιό το έχουμε 1000 φορές ότι είναι άλλη κοπέλα δεν είναι δικές της οι φωτό κ αν ξεστραβωνοσοσταν λίγο μαστοριά θα το βλέπατε για τα τατου...Τι μου θυμησες τώρα.... Είχα κανονίσει συνάντηση σε χοτελ του κέντρου. Πριν καμια 4ετια + .Μόλις την ειδα την έδιωξα. Της έδωσα κάτι τις και την έστειλα στην ευχή του Θεου. Ζυμαρακι μπόλικο και το κυριότερο δόντια χάλια. Αλλα γεμάτα τερηδονα και άλλα να λείπουν. Που πας μωρη γαμω το κερατο μου; Πως έγινες από καθαρίστρια, call girl;
Μερικές δεν έχουν καθόλου αυτογνωσία των προσοντων τους... Ή είναι τεμπέλες. Ή και τα δυο!
Στις φωτογραφίες με το μαγιό κράτα μικρό καλάθι επίσης. Εμένα μου είχε έρθει με + 15 κιλά, αλλά περασαν και 4 χρόνια.
Όχι εντάξει τύπε , κάτι δικά μας λέμε εμείςΑπό πότε ρε παιδιά??? Εγώ πριν κάνα μήνα μια χαρά τον πήρα