ALEX Bruno
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 443
- Πόντοι
- 290
αρκετά καλό ωραίο
Αν είσαι οκ με τα περιττά κιλά και με θέματα στην οδοντοστοιχία προχωρά..η κοπέλα στο στύλο είναι άλλη όχι η Μελίνα..παρατηρήστε λίγο καλύτερα αλάνια...άλλου έχει τατού άλλου δεν έχει...παίζει διπλό στα 180 τελευταία φορά που ρώτησα με τα πάντα όλα..άλλοι πέρασαν καλά κ άλλοι ακόμα τρέχουν...όπως κ να έχει όμως μετά από ραντεβού καλό πλύσιμο με bethadin κ κάνε κ καμιά εξέταση για κάνα παράσημοΈχουμε ινφο Εδώ
![]()
Ποδολαγνεια φετιχ Μελινα - 6982144040
Όλα τα φετίχ μπορούμε να τα κάνουμε μαζί. Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα ή και σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας για να εκπληρώσω κάθε σου...kanesex.com
Καθρεπτακι1ον όπως σίγουρα ούτε εγώ ή κάποιος άλλος την δικιά σου
Το ίδιο δεν αλλάζει κάτι.2ον ξαναδιάβασε το άλλη μια
3ον οταν λέω κάτι δημόσια πάντα είμαι ανοιχτός στα σχόλια και την κριτική.
Όχι4ον μηπως γνωρίζεις εάν εγώ με τον άνθρωπο είχαμε να χωρίσουμε κάτι ή αν τα έχουμε βρει ή αν είμαστε Οκ ματαξυ μας;
5ον μηπως σκέφτηκες ότι ίσως τον υποτιμάς σαν οντότητα, λες και δεν μπορεί από μόνος του να μιλήσει για τον εαυτό του;
Καλημέρα, καλή συνέχεια
Και ας μην σπαμαρουμε άλλο το νήμα...
P.s.1 ότι άλλο χρειαστείς σε π.μ σε παρακαλώ
ΦυσικάP.s. 2 αν σε ενοχλώ υπάρχει και το μπλοκ.
Μάγκες, έτυχε μήπως να δοκιμάσει την παρακάτω εχθές ή σήμερα στην Ξάνθη;
![]()
Μοναδική εμπειρία
Ξανθό καυλιαρικο μωρό Ελληνίδα...είμαι μια διεστραμμένη ύπαρξη που με διεγείρουν οι αμαρτίες.Μαγικο πρόσωπο και καυτό κορμί με ένα τηλεφώνημα. Οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές και δεν έχουν επεξεργαστεί 6971694469kanesex.com
Μερσί για το σωστό thread!εχει αλλο τοπικ για ξανθη
Call-girls στην Ξάνθη - bourdela.com forum
Γεια σασ πεδια. και εγο ειμαι ενασ απο τα καινουριγια σεχ μανιακ στο φορουμ :2funny: ιθελα να ροτισο αν χερει καπιοσ τηλ απο CALL GIRL στην Χανθη να μου στηλει pm επειδη θα παο και εγο 10-15 Αυgousto στην Χανθη για δουλιες και να κανουμε και εμεις λιγο διακοπες :headbang3: :headbang3: :headbang3:www.bourdela.com
Καλησπερα σε ολους! Εχει δοκιμασει κανεις τις παρακατω η χωριστα;
Μια ερώτησηΚαλησπερα σε ολους! Εχει δοκιμασει κανεις τις παρακατω η χωριστα;
Νομίζω η μία αλλά καλύτερα να ρωτήσεις. Έχουνε και φίλη για οποίον ψάχνει γκρουπακιΜια ερώτηση
200 είναι η μια ή και οι δύο...?
250 η μια μου είχαν πει όλα με Καποτά και η πίπα μαζί.για τη δεξιά είχα διαβάσει άσχημα εδώ μέσα και γενικά είχαν ύφακι και τουπε που σπάνε μπάλες..θεωρώ πεταμένα λεφτά αλλά αυτό είναι δική μου αποψηΚαλησπερα σε ολους! Εχει δοκιμασει κανεις τις παρακατω η χωριστα;
εχουν γραφτει για την δεξια την ζουμπουρλουδικη καποια πραγματα, ψαξε για analbelle
την αριστερά την αδύνατη...δεν την λες και άτυχη!!Επίσης η ανναμπελ είναι η δεξια στην φωτό .Έχει αναφερθεί παλιότερα διάβασε εκεί που σου είπα .Εσυ θα αποφασίσεις στο τέλος .
αυτό είπα...η Ανναμπελ δεν λέει πολλά...η άλλη φαίνεται ωραίο καυλάκι!Δεν είναι η αριστερή φίλε τζειμς η δεξιά είναι η ανναμπελ .Να είσαι καλά .
Ποοοοοοολλα ναρκωτικά αδερφεαυτό είπα...η Ανναμπελ δεν λέει πολλά...η άλλη φαίνεται ωραίο καυλάκι!
φαίνεται...Ποοοοοοολλα ναρκωτικά αδερφε