νομίζω εμιλυ φιλαράκιΚαλησπερα τυποι. Ερωτηση: Σημερα κατα τις 19:00 ποια κοπελα εργαζοταν στο Φιλιππιδου 11α; Ηταν αδυνατη με τεραστιο πεσμενο στηθος, μια ελιτσα στην πλατη με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο στο στηθος. Ξανθια με μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους. Ευχαριστω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Ναι, είχε κόψει το πρωκτικό ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι έπειτα από τη σύντομη μεταγραφή της σε στούντιο.Σταμάτησε να δίνει κωλο αν θυμάμαι καλά προς το τέλος ( μπουρδελο αναφέρομαι) η κανω λαθπς; Επισης τώρα είναι μόνο βίζιτα ; Έφυγε από το μπουρδελο;
Και πρόσφατα την είχα πετύχει στο Φωκαίας 13 ισόγειο, με ειρωνική έως υβριστική διάθεση.
Μαύρο από μένα!

την ειχα παρει και εγω κάποιες φορές απο κώλο οταν έδινε μετά το εκοψε έκανε και τελειωτικό στο στόμα..γενικά πολύ καλή επιλογή στο 20€ αν και με τις φωνές που έβγαζε ήταν κάπως η όλη φάση.Ναι, είχε κόψει το πρωκτικό ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι έπειτα από τη σύντομη μεταγραφή της σε στούντιο.
Και πρόσφατα την είχα πετύχει στο Φωκαίας 13 ισόγειο, με ειρωνική έως υβριστική διάθεση.
Μαύρο από μένα!![]()
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 8.109
- Πόντοι
- 1.056
Ή σε καμια καντιναΝα μην της παρεις καθολου να τα φας καλυτερα σε σουβλακια η στα kfc.

EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
κάποια φάση ήταν ΤΡΕΛΟ Value for Money! Κρίμα που δεν κρατάνε τα καλάΝαι, είχε κόψει το πρωκτικό ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι έπειτα από τη σύντομη μεταγραφή της σε στούντιο.
Μαύρο από μένα!![]()
έζησα τσόντες με αυτήν! κρίμα ήθελα και άλλο
Τζούναξ
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.567
- Πόντοι
- 4.646
Δυστυχώς κάηκε η κοπέλα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την άθλια συμπεριφορά της.κάποια φάση ήταν ΤΡΕΛΟ Value for Money! Κρίμα που δεν κρατάνε τα καλά
έζησα τσόντες με αυτήν! κρίμα ήθελα και άλλο
Ό,τι είχε να δώσει, μας το έδωσε

okotzak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.212
- Πόντοι
- 441
Έμιλυ Ρουμάνα.Καλησπερα τυποι. Ερωτηση: Σημερα κατα τις 19:00 ποια κοπελα εργαζοταν στο Φιλιππιδου 11α; Ηταν αδυνατη με τεραστιο πεσμενο στηθος, μια ελιτσα στην πλατη με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο στο στηθος. Ξανθια με μαλλι λιγο κατω απο τους ωμους. Ευχαριστω.
Δεν έχει καλές κριτικές.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.048
- Πόντοι
- 1.336
Δεν το βρίσκεις μάλλον επειδή εχει μια κουρτίνα για πορταΡε μάγκες, μπορεί να ακουστώ χαζός αλλά δεύτερη φορά πηγαίνω να βρω το Ιάσωνος 1γ και τζίφος. Δεν έχει νούμερα απέξω και εδώ στον χάρτη δεν φαίνεται ακριβώς. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος;
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Ή σε καμια καντινα
![]()
![]()
Ή σε καμια καντινα
![]()
![]()
Ή σε καμια καντινα
![]()
![]()
Ή σε καμια καντινα
![]()
![]()
Συνημμένα
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.041
- Πόντοι
- 2.356
Άλλη είναι αυτή που λες.Η Κορίνα δεν είναι η Ρουμάνα η ψηλή αδύνατη με τα κοτσιδάκια/ψευτοράστα ;
Αυτή που λέω εγώ είναι σαν
ζουμπουρλό σαλαμάκι αλλά ελαστική και κυρίως επαγγελματίας. Δηλαδή δεν τρως ξεπέτα ποτέ και προσαρμόζεται σε ότι θες. Έχει και μάγουλα σαν χάμστερ όταν χαμογελάει. Ωραίος αποθηκευτικός χώρος για πίπα. Κάνει καλό πρόγραμμα. Απλό δεν κάνει ποτέ. Πιστεύω ένα 6/10 της αξίζει δικαιωματικά. Σε όλα είναι λίγο πάνω από την βάση, κάτι αρκετά δύσκολο σήμερα. Βλέπεται άνετα κι έχει συμπαθητικές καμπύλες γυμνή. Τέλος δεν έχει ηλίθιο τουπέ και δεν σου σπάει τ αρχίδια. Ξέρει δηλαδή την δουλειά της καλά.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Φωκαίας 27 όροφος, στην απογευματινή βάρδια ήταν η γνωστή Εμμανουέλα και η Αννίτα.
Η Αννίτα είναι αδύνατη, άβυζη, με πεταχτό κωλαράκι, ξανθιά μακριά ράστα μαλλιά, από Αλβανία.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, τελείωμα στο σώμα, μέτριο πρόσωπο.
Συνοπτικά, έκανε από μόνη της προκαταρκτικά με φιλιά στο σώμα, ελεύθερο τσιμπούκι, και πέρασμα από αρχίδια.
Τον έφαγε σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Από εμφάνιση δεν τρελάθηκα, αλλά θα της δώσω ότι ήταν πολύ καλοδιάθετη και ακολούθησε στον αγώνα μια χαρά, χωρίς υπερβολές.
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα, το Ρουμάνικο πιπινάκι από Φυλής69 που είναι εδώ και μερικές μέρες στο Φ105 απογεύματα.
Είχε όρεξη για πάρλα η μικρή.
Κανονικό κορμί χωρίς καθόλου περιττά κιλά, με διάσπαρτα τατού στο σώμα, 2άρι βυζί στη θέση του.
Είναι 21 και είναι μαμά, όπως μου είπε.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69.
Το τσιμπούκι το πάει καλά η Αλεξάνδρα, αν και είναι πολυλογού!
Εγώ της έβγαλα το σουτιέν, εγώ την ξάπλωσα στο κρεββάτι και της τον έδωσα στο στόμα.
Αν δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μάλλον ακόμα εκεί θα ήμουν.
Το τσιμπούκι καλό όπως είπα, με χρήση σάλιου, χρήση γλώσσας και την πιέσα λίγο για deep χωρίς να πει τίποτα.
Αφού την έγλειψα και εγώ με τη σειρά μου, σεξ σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Είναι στενούλα και φώναζε. Καλή συμμετοχή, προς το τέλος μου έκανε το αυτί μούσκεμα από τα γλειψίματα.
Μέχρι τις 11 το βράδυ η Αλεξάνδρα, μετά κλείνανε ήμουν ο τελευταίος.
Θα ξαναδοκιμαστεί.
Αν είναι πολυλογού σε όλους, θέλει ειδικό χειρισμό και ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ώστε να βάλεις κάτι στο στόμα της και να σταματήσει.
Αν το καταφέρεις, πάει καλά μετά. Μπορεί η πολυλογία της να ήταν και τυχαία, επειδή ήθελε να πάει σε ένα Ρουμάνικο μαγαζί μετά να πιει ναργιλέ.
Αυτά παίδες, τα'παμε.
Η Αννίτα είναι αδύνατη, άβυζη, με πεταχτό κωλαράκι, ξανθιά μακριά ράστα μαλλιά, από Αλβανία.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, τελείωμα στο σώμα, μέτριο πρόσωπο.
Συνοπτικά, έκανε από μόνη της προκαταρκτικά με φιλιά στο σώμα, ελεύθερο τσιμπούκι, και πέρασμα από αρχίδια.
Τον έφαγε σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Από εμφάνιση δεν τρελάθηκα, αλλά θα της δώσω ότι ήταν πολύ καλοδιάθετη και ακολούθησε στον αγώνα μια χαρά, χωρίς υπερβολές.
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα, το Ρουμάνικο πιπινάκι από Φυλής69 που είναι εδώ και μερικές μέρες στο Φ105 απογεύματα.
Είχε όρεξη για πάρλα η μικρή.
Κανονικό κορμί χωρίς καθόλου περιττά κιλά, με διάσπαρτα τατού στο σώμα, 2άρι βυζί στη θέση του.
Είναι 21 και είναι μαμά, όπως μου είπε.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69.
Το τσιμπούκι το πάει καλά η Αλεξάνδρα, αν και είναι πολυλογού!
Εγώ της έβγαλα το σουτιέν, εγώ την ξάπλωσα στο κρεββάτι και της τον έδωσα στο στόμα.
Αν δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μάλλον ακόμα εκεί θα ήμουν.
Το τσιμπούκι καλό όπως είπα, με χρήση σάλιου, χρήση γλώσσας και την πιέσα λίγο για deep χωρίς να πει τίποτα.
Αφού την έγλειψα και εγώ με τη σειρά μου, σεξ σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Είναι στενούλα και φώναζε. Καλή συμμετοχή, προς το τέλος μου έκανε το αυτί μούσκεμα από τα γλειψίματα.
Μέχρι τις 11 το βράδυ η Αλεξάνδρα, μετά κλείνανε ήμουν ο τελευταίος.
Θα ξαναδοκιμαστεί.
Αν είναι πολυλογού σε όλους, θέλει ειδικό χειρισμό και ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ώστε να βάλεις κάτι στο στόμα της και να σταματήσει.
Αν το καταφέρεις, πάει καλά μετά. Μπορεί η πολυλογία της να ήταν και τυχαία, επειδή ήθελε να πάει σε ένα Ρουμάνικο μαγαζί μετά να πιει ναργιλέ.

Αυτά παίδες, τα'παμε.
Πέρασμα πριν λίγο στη Λιοσίων 73, το πάνω, ήταν η Γιάννα 24χρονο κορίτσι από Ρωσία.
Πολύ γλυκό κορίτσι, με τα παχακια της μεν, αλλά αρκετά θελκτική.
Μαλλι κόκκινο, ραστα, κωλος τσουπωτος, βυζια 3άρια, στρογγυλό πρόσωπο, σκουλαρίκι στη γλωσσα.
Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.
Το κορίτσι δεν βιάζεται καθόλου, ίσα ίσα, την γαμησα κανα 10λεπτο και κάναμε αγκαλίτσες για αλλο τόσο.
Στο σεξ έχει αντοχές.
Η πιπα της πολύ καλή.
Τα στησιματα ωραια.
Για όποιον δεν έχει πρόβλημα να είναι λίγο τσουπωτή η κοπέλα, είναι καλή περίπτωση.
Από μένα είναι ναι.
Σίγουρα θα ξαναπεράσω.
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, αγαπητέ Τony και Kaulis, τι βάρδια την βρήκατε την κοπέλα (2η-3η?) ευχαριστώ.Πέρασα την είδα, η κοπέλα είναι αστέρι. Για απόψε ψάχνω μια ξεπέτα και όχι σχέση
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα Μάγκες. Επέστρεψε η γνωστή Τζέσικα στα μπουρδέλα?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Ποια Τζέσικα λες; Δεν καταλαβαίνω.Καλησπέρα Μάγκες. Επέστρεψε η γνωστή Τζέσικα στα μπουρδέλα?
Μήπως την Τζέσικα ΠΙΠΑΡΕΣ;
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Καλα οκ κορόιδευε. Αυτό εξάλλου έκανες πάνταΠοια Τζέσικα λες; Δεν καταλαβαίνω.
Μήπως την Τζέσικα ΠΙΠΑΡΕΣ;
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.326
- Πόντοι
- 13.626
Δεν έχει γυρίσει.Καλα οκ κορόιδευε. Αυτό εξάλλου έκανες πάντα
Σειρά σου τώρα να ενημερώσεις.
Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Eγω ήξερα ότι είχε πάρει μεταγραφή σε Studio
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.041
- Πόντοι
- 2.356
Η πλαδαροκώλα στο 19 δουλεύει. Εκτός αν λες άλλη. Σε γενικές γραμμές πάντως καλή είναι για Φωκαίας. Δεν νομίζω να υπάρχει και καμιά να την απειλήσει σε απόδοση με τα ραμολιμέντα που έχουν μαζευτεί εκεί.Αυριο θα φαο σπανακι θα παο για καβαλημα Μαρινα απο Φωκαιας 17.
Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Πριν λιγο στο Βεργας 7 καθαρο δωματιο με αλλαγη σεντονιων και πετσετας αφου εκανα το μπανακι μου περιμενα την Σαμπινα μπηκε στο δωματιο με ναζι φοροντας ενα καυτο κολητο τζιν σορτσακι αρχησα να την χαιδευω και να της γλειφω το δερμα της ηταν καυτο και απαλο και εδειχνε να απολαυμβανει τι φαση.φωνες ακουστηκαν ηδονης και το ωραιο στενο νεανικο μουνακι ειχε παρει φωτια....
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο