Γυναικάρα Απίστευτη!Έτοιμοι εκεί στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη?
Σχετική ενημέρωση λοιπόν..
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα κάνω δώρο 1 ώρα
session γενεθλίων
σε 2 άτομα .
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει εδώ πληροφορίες.
Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
2 άτομα λοιπόν , θα έχουν δώρο session στην Θεσσαλονίκη για το
Σάββατο 20 Μαΐου .
Καλημέρα σε όλους
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 6.727
Αυτό ακριβώς παίχτη...Η κυρία Ίσιδα γουστάρει αυτό π κάνει και είναι πολύ βασικό...Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς γιατί όλο και περισσσότεροι τραβάμε κόλλημα με την Κυρία Isida... Εκτός από κουκλάρα, είναι και Αφέντρα που γουστάρει άπειρα αυτό που κάνει- και το κάνει και φανταστικά. Λες και είναι στο μυαλό του κάθε υποτακτικού.. Απίστευτη Αφέντρα- Γυναίκα - Τυπάκι!
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Η αλήθεια είναι πως καποιες με κατηγορούν πως δεν είμαι επαγγελματίας διότι κάνω αρκετές φορές session χωρίς λεφτά.... δεν μετράει "το χαρτί" όταν η ευχαρίστηση, η ηδονή και η χαρά που θα δώσει και θα πάρει μια Αφέντρα είναι αληθινή.....Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με την κυρία Isida. Ο λόγος είναι ότι είμαι κάπως σφιγμένος οικονομικά αλλά μόλις έρθω στα ίσα μου θα κανονίσω ενα session μαζί της
* Όταν μου μιλούν με ειλικρίνεια κατανοώ απόλυτα κάθε κατάσταση, σέβομαι τους ανθρώπους και δεν τους βλέπω ευρώ με πόδια.
Το ψέμα, Η εκμετάλλευση και η αδικία όμως θα με κάνουν πραγματικο εχθρό σου.
Καλημέρα μας.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, εκτιμώ αφιερώσατε χρόνο να γράψετε τον τρόπο σκέψης σαςΗ αλήθεια είναι πως καποιες με κατηγορούν πως δεν είμαι επαγγελματίας διότι κάνω αρκετές φορές session χωρίς λεφτά.... δεν μετράει "το χαρτί" όταν η ευχαρίστηση, η ηδονή και η χαρά που θα δώσει και θα πάρει μια Αφέντρα είναι αληθινή.....
* Όταν μου μιλούν με ειλικρίνεια κατανοώ απόλυτα κάθε κατάσταση, σέβομαι τους ανθρώπους και δεν τους βλέπω ευρώ με πόδια.
Το ψέμα, Η εκμετάλλευση και η αδικία όμως θα με κάνουν πραγματικο εχθρό σου.
Καλημέρα μας.
Έτοιμοι εκεί στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη?
Σχετική ενημέρωση λοιπόν..
Το Σάββατο 20 Μαΐου θα κάνω δώρο 1 ώρα
session γενεθλίων
σε 2 άτομα .
Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει εδώ πληροφορίες.
Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
2 άτομα λοιπόν , θα έχουν δώρο session στην Θεσσαλονίκη για το
Σάββατο 20 Μαΐου .
Καλημέρα σε όλους
![]()
Είναι δυνατόν ποτέ κάποιος να είναι έτοιμος για μια συνάντηση μαζί Σας;;;;;
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Όχι λές , ε?Είναι δυνατόν ποτέ κάποιος να είναι έτοιμος για μια συνάντηση μαζί Σας;;;;;
Όχι λές , ε?
Κρίνοντας από την δικιά μου εμπειρία λέω κατηγορηματικά όχι.
Δεν ξέρεις τι να περιμένεις και από που θα σου ρθει!!!
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Φαντασία να έχεις και όλα καλά....Κρίνοντας από την δικιά μου εμπειρία λέω κατηγορηματικά όχι.
Δεν ξέρεις τι να περιμένεις και από που θα σου ρθει!!!
Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Όταν λέτε απαραίτητα τι εννοείται; Να είναι μέσα στη λίστα των φετίχ του sub?Απαραίτητα
1. Strapon
2. Spanking
3. Golden shower
4. Humiliation
5. Cbt / CT
6. Spitting
7. Slapping
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Ναι. Ότι αυτά τα παιχνίδια είναι αυτά που πρέπει να ενδιαφέρουν και τα άτομα που θα θέλουν να περάσουμε καλά την ημέρα εκείνη ...Όταν λέτε απαραίτητα τι εννοείται; Να είναι μέσα στη λίστα των φετίχ του sub?
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Eαν είναι όλα μέσα στην λίστα σίγουρα θα προτιμηθεί.Όταν λέτε απαραίτητα τι εννοείται; Να είναι μέσα στη λίστα των φετίχ του sub?
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Όταν ρωτάω στο τηλέφωνο ακριβώς τα ενδιαφέροντα που έχει ο καθένας, είναι πολύ απλά γιατί ούτε εμένα μου αρέσει να χάνω τον χρόνο μου με ανούσια πράγματα στη ζωή μου...
Καλό μας βράδυ...
Καλό μας βράδυ...
KabamaruIgano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.011
- Πόντοι
- 6.727
Ακριβώς αυτό.. Πρέπει ο καθένας να λέει ποια είναι τα ενδιαφέροντα τουΌταν ρωτάω στο τηλέφωνο ακριβώς τα ενδιαφέροντα που έχει ο καθένας, είναι πολύ απλά γιατί ούτε εμένα μου αρέσει να χάνω τον χρόνο μου με ανούσια πράγματα στη ζωή μου...
Καλό μας βράδυ...
Domina Isida Karra
Mistress
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 8.268
Είναι πολύ δύσκολο να συνεννοηθούμε μόνο με μηνύματα.Κάποιοι προτιμούν να γράψουν τα ενδιαφέροντα τους παρά να τα πουν
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
Συνάντηση με την Κυρία Ίσιδα σήμερα!! Έχει ανέβει Θεσσαλονίκη με πολύ άγριες kinky διαθέσεις... Πολύ όμορφη, ανανεωμένη, με τρομερή όρεξη και... φουλ εξοπλισμό!! Ο χώρος της ένα μικρό Dungeon! Πεντακάθαρος!Υποδοχή με πολύ σέξυ ντύσιμο, σαδιστικό χαμόγελο, κρατώντας δονητή και μαστίγιο... Είχε φουλ ενέργεια, φαντασία και έλεγχο του παιγνιδιού καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το σέσσιον τελείωσε όταν κατάλαβε ότι πραγματικά τερμάτισα... Ούτε ώρα κοιτούσε, ούτε τίποτα. Η γυναίκα πραγματικά το ζεί και το ξέρει το BDSM. Κάθε φορά που την συναντώ δημιουργεί και διαφορετικό role play σενάριο. Για άλλη μια φορά Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Καλησπέρα σας!
Κάποτε υπήρχαν 2-3 κοπέλες ανεξάρτητες που της έπαιρνα τηλ, πήγαινα στο διαμερισματάκι τους, έτρωγα 2-3 σφαλιάρες και φτύσιμο, τις έγλειφα τα πόδια και τον έπαιζα. κρατούσε μισή με μία ώρα και έσκαγα 50-60 ευρώ. Εδώ και καιρώ δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη κατάσταση. Ξέρεις κάνείς κάποια που να προσφέρει τέτοια υπηρεσία?
Ευχαριστώ.
Κάποτε υπήρχαν 2-3 κοπέλες ανεξάρτητες που της έπαιρνα τηλ, πήγαινα στο διαμερισματάκι τους, έτρωγα 2-3 σφαλιάρες και φτύσιμο, τις έγλειφα τα πόδια και τον έπαιζα. κρατούσε μισή με μία ώρα και έσκαγα 50-60 ευρώ. Εδώ και καιρώ δεν μπορώ να βρω αντίστοιχη κατάσταση. Ξέρεις κάνείς κάποια που να προσφέρει τέτοια υπηρεσία?
Ευχαριστώ.
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.135
- Πόντοι
- 3.066
Έχει ανέβει μαζί με Νέμεσις? Δεν έχω δει κανένα σχόλιο για Νέμεσις - ξέρει κάποιος κάτι? (εκτός από τον φίλο LB)Συνάντηση με την Κυρία Ίσιδα σήμερα!! Έχει ανέβει Θεσσαλονίκη με πολύ άγριες kinky διαθέσεις... Πολύ όμορφη, ανανεωμένη, με τρομερή όρεξη και... φουλ εξοπλισμό!! Ο χώρος της ένα μικρό Dungeon! Πεντακάθαρος!Υποδοχή με πολύ σέξυ ντύσιμο, σαδιστικό χαμόγελο, κρατώντας δονητή και μαστίγιο... Είχε φουλ ενέργεια, φαντασία και έλεγχο του παιγνιδιού καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το σέσσιον τελείωσε όταν κατάλαβε ότι πραγματικά τερμάτισα... Ούτε ώρα κοιτούσε, ούτε τίποτα. Η γυναίκα πραγματικά το ζεί και το ξέρει το BDSM. Κάθε φορά που την συναντώ δημιουργεί και διαφορετικό role play σενάριο. Για άλλη μια φορά Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η!!!
Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.688
- Πόντοι
- 6.495
Υποθέτω πως αν ανέβαινε με κάποια άλλη, θα είχε ανακοινώσει ντουέτα κλπ., οπότε για να μην υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις, μόνη της ανέβηκε. Ως εκ τούτου, η Νέμεσις παραμένει ΑθήναΈχει ανέβει μαζί με Νέμεσις? Δεν έχω δει κανένα σχόλιο για Νέμεσις - ξέρει κάποιος κάτι? (εκτός από τον φίλο LB)
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 188
- Εμφανίσεις
- 76K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις