Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επειδη βλέπω ότι ψάχνεις καθε ευκαιρία να την λες σε μένα και τις τελευταιες μέρες το επαναλαμβάνεις ..
Δεν ψάχνω καμιά ευκαιρία να την πω σε κανέναν...σου εξήγησα τον λόγο για τον οποίο δεν μπορείς να αποκαλείς προμοτορα ένα μέλος που ως τώρα είναι πιο χρήσιμο από σένα... είναι πολύ συγκεκριμένη η ένσταση μου,στο εξηγώ με επιχειρήματα και νομίζω μιλάω καλά ελληνικά.
Επίσης σου είπα ότι δεν γίνεται να απαντάς σε όλους και όλα, όλη μέρα στα θέματα της Θεσσαλονίκης με τεράστιες παραθέσεις γιατί είσαι κουραστικός πλέον.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Κάτσε δες τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Παίζει σε όλη τη τριλογία...κυνηγάει το my precious.. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε όρμα...
Προτιμώ Harry Potter. Για υπηρεσίες μιλάω. Τόσο χάλια πχια;

Τελευταία τροποποίηση:

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
Καλημερα στους συναγωνιστές διάβασα κάποια σχόλια περί λαρας έψαξα κάποιες σελίδες πίσω αλλά δεν έχω καταλάβει αν έχει έρθει στο δίπλα σάιτ τα σχόλια πήραν φωτιά στο Προγραμα δεν την έχει ! Υπάρχει καμία πληροφορία ευχαριστώ εκ τόνων προτέρων ! Καλά γαμησια!!

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
Καλημερα στους συναγωνιστές διάβασα κάποια σχόλια περί λαρας έψαξα κάποιες σελίδες πίσω αλλά δεν έχω καταλάβει αν έχει έρθει στο δίπλα σάιτ τα σχόλια πήραν φωτιά στο Προγραμα δεν την έχει ! Υπάρχει καμία πληροφορία ευχαριστώ εκ τόνων προτέρων ! Καλά γαμησια!!
η λάρα τρεις την ώρα έρχεται και φεύγει,κάτι άκουσα για 50€ αρχική ταρίφα,σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει θα πληρώνουμε στα μπουρδελα με δόσεις..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Κάτσε δες τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Παίζει σε όλη τη τριλογία...κυνηγάει το my precious

Προτιμώ Harry Potter. Για υπηρεσίες μιλάω. Τόσο χάλια πχια;
Μα για αυτό σου είπα όρμα... Υπηρεσίες 10αρι...απλα είναι γκολουμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέλος του μηνός με αρχές θα είναι εδώ...

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
701
Πόντοι
301
η λάρα τρεις την ώρα έρχεται και φεύγει,κάτι άκουσα για 50€ αρχική ταρίφα,σε λίγο καιρό έτσι όπως πάει θα πληρώνουμε στα μπουρδελα με δόσεις..
Καλημερα συνάδελφε εγώ ρώτησα αν ήρθε διότι δεν κατάλαβα από τα σχόλια τον άλλον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.298
Πόντοι
3.346
Να σου πω κάτι εσένα για μου Φαίνεσαι ο πιο λογικός.καλές κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη γιατι είναι η ποιο Δύσκολη πελάτες τζαμπατζήδες πελάτες που μετά από μία φορά σου λένε τι δώρο θα μου κάνεις και τη καλύτερη τιμή.και στους 2 ο ένας μέσα στη βρώμα του λες κανένα ένα μπανάκι να περάσεις καλύτερα και η απάντηση πολλά ζητάς μπάνιο δεν κάνω.όταν κανεις σωστά τη δουλειά και με σωστό τρόπο και ασφάλεια για να έχουμε όλοι μας το κεφάλι μας Ήσυχο.Μας κολλάνε τον τίτλο αποστειρωμένη ξεπέτα δεν της αρέσει αυτό που κάνει.όποτε στην εβδομάδα γεια σας η μια κοπέλα με την άλλη λέει μακριά από Θεσσαλονίκη.και κάποιοι λενε να φέρουν ωραίες κοπέλες έρχονται αλλά δεν θέλουν να ξανάρθουν και το λενε στης άλλες και η Θεσσαλονίκη εάν και μια όμορφη πόλη για δουλειά μπαίνει στην μπλακ λίστ.έχει και καλούς υπέροχους πελάτες σε όλα τους αλλα είναι μικρό το ποσοστό.

και έκανες λογαριασμό εδώ στο bou.com προχθές για να μας πεις ότι κάνεις αποστειρωμένο σεξ, είσαι κομοδινό-ξεπέτα και συμφωνείς με κάποιον που προτιμά το τυποποιημένο στουντιακό σεξ γιατί είναι μικροφοβικός? Οι πλειονότητα των πελατών πληρώνει για να εισπράττει καλές υπηρεσίες και όχι αποστειρωμένα προγράμματα. Στην τελική όποια δεν γουστάρει την πόλη τα κουβαδάκια και σ'άλλη παραλία. Όσες κοπέλες βγάζουν γούστα μέσα στο δωμάτιο είναι διαχρονικές παρουσίες στην μπουρδελοκατάσταση της πόλης και χαίρουν της εκτίμησης των πελατών.

Τελευταία τροποποίηση:

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
569
Πόντοι
301
Να σου πω κάτι εσένα για μου Φαίνεσαι ο πιο λογικός.καλές κοπέλες δεν έρχονται Θεσσαλονίκη γιατι είναι η ποιο Δύσκολη πελάτες τζαμπατζήδες πελάτες που μετά από μία φορά σου λένε τι δώρο θα μου κάνεις και τη καλύτερη τιμή.και στους 2 ο ένας μέσα στη βρώμα του λες κανένα ένα μπανάκι να περάσεις καλύτερα και η απάντηση πολλά ζητάς μπάνιο δεν κάνω.όταν κανεις σωστά τη δουλειά και με σωστό τρόπο και ασφάλεια για να έχουμε όλοι μας το κεφάλι μας Ήσυχο.Μας κολλάνε τον τίτλο αποστειρωμένη ξεπέτα δεν της αρέσει αυτό που κάνει.όποτε στην εβδομάδα γεια σας η μια κοπέλα με την άλλη λέει μακριά από Θεσσαλονίκη.και κάποιοι λενε να φέρουν ωραίες κοπέλες έρχονται αλλά δεν θέλουν να ξανάρθουν και το λενε στης άλλες και η Θεσσαλονίκη εάν και μια όμορφη πόλη για δουλειά μπαίνει στην μπλακ λίστ.έχει και καλούς υπέροχους πελάτες σε όλα τους αλλα είναι μικρό το ποσοστό.

Κανεις πολύ λάθος στον τρόπο σκέψης σου. Τα μπουρδελα της Θεσσαλονίκης τραβάνε κόσμο από τις γύρω περιοχές και γείτονες χωρες. Επίσης υπάρχει αρκετό χρήμα στην περιοχή και κόσμος που τα σκάει διότι δεν υπάρχουν καλές και πολλές εσκορτ. Όποτε η επιλογή των μεγάλων προγραμμάτων είναι πιο συχνή απ ότι στην Αθήνα. Οι κοπέλες που είναι καλές εδώ και δεν κοροϊδεύουν ο κόσμος τις προτιμά και τις ξανά προτιμά. Πχ από κορίτσια που ξέρω και από τις υπηρεσίες έχουν στάνταρ πελατεία και βασίζονται σε αυτήν. Δεν περιμένουν την περασιά για να δουλέψουν. Έχει τύχει σε ένα βράδυ που είχα πάει στην Βικτόρια βγήκε από πρόγραμμα μιας ώρας μπήκαμε μαζί σε 2 ώρα και μετά είχε κλεισμένο με έναν ο οποίος την παίρνει 2+1 ωρες. Αυτά μας κάνουν 750€. Δηλαδή τα μισά δικά της και σε μόνο ένα βράδυ και ούτε καν σε ολόκληρη την βάρδια της. Στο ίδιο μοτίβο δουλεύουν πολλές κοπέλες. Είναι πιο ξεκούραστο. Απλά το καλό ο κόσμος εδώ το πληρώνει. Το κακό το ανακυκλώνει. Κι επειδή δεν είναι Αθήνα να υπάρχει πολύς κόσμος οπότε όπως και να έχει όλες θα βγάλουν μεροκάματο εδώ μένουν ξεκρέμαστες.

mankaran12

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Πέρασμα τις προάλλες από Νικόλ στα τρίδυμα.. πολλη καλή εμπειρία για τους λάτρεις του μεγάλου βυζιου αλλά απαραιτήτως λάτρεις των ώριμων γυναικών.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.085
Πόντοι
1.436
Φίλε μου όντως είναι μεγάλες,όχι πάνω από 45 βέβαια αλλά έχει αποδειχθεί ότι στην πρωινή ζώνη ειδικά μόνο στα μιλφονια θα περάσεις καλά.δουλευουν με ζήλο για να έχουν πελατεία.
Οι νέες οπότε και να πας οι περισσότερες είναι βαριεστημενες και απλά σε ξεπετανε για να σου πάρουν τα φράγκα ,για αυτό δεν καθιερώνεται καμία και αλλάζουν κάθε 2 εβδομάδες .
Αν θες απλά να γαμας μπαίνεις σε όποια σου γυαλίσει για μια φορά .αν θες στανταρακια θα επιλέξεις μεγάλη .
Η Ναταλι είναι 48 για την ακρίβεια

GTOwizard

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Like
534
Πόντοι
81
Κανεις πολύ λάθος στον τρόπο σκέψης σου. Τα μπουρδελα της Θεσσαλονίκης τραβάνε κόσμο από τις γύρω περιοχές και γείτονες χωρες. Επίσης υπάρχει αρκετό χρήμα στην περιοχή και κόσμος που τα σκάει διότι δεν υπάρχουν καλές και πολλές εσκορτ. Όποτε η επιλογή των μεγάλων προγραμμάτων είναι πιο συχνή απ ότι στην Αθήνα. Οι κοπέλες που είναι καλές εδώ και δεν κοροϊδεύουν ο κόσμος τις προτιμά και τις ξανά προτιμά. Πχ από κορίτσια που ξέρω και από τις υπηρεσίες έχουν στάνταρ πελατεία και βασίζονται σε αυτήν. Δεν περιμένουν την περασιά για να δουλέψουν. Έχει τύχει σε ένα βράδυ που είχα πάει στην Βικτόρια βγήκε από πρόγραμμα μιας ώρας μπήκαμε μαζί σε 2 ώρα και μετά είχε κλεισμένο με έναν ο οποίος την παίρνει 2+1 ωρες. Αυτά μας κάνουν 750€. Δηλαδή τα μισά δικά της και σε μόνο ένα βράδυ και ούτε καν σε ολόκληρη την βάρδια της. Στο ίδιο μοτίβο δουλεύουν πολλές κοπέλες. Είναι πιο ξεκούραστο. Απλά το καλό ο κόσμος εδώ το πληρώνει. Το κακό το ανακυκλώνει. Κι επειδή δεν είναι Αθήνα να υπάρχει πολύς κόσμος οπότε όπως και να έχει όλες θα βγάλουν μεροκάματο εδώ μένουν ξεκρέμαστες.
μπορείς να γίνεις συγκεκριμένα ποιεσ είναι οι καλές σας? αν θες απάντησε μ με πμ!

Τελευταία τροποποίηση:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Καλησπερα συναδελφοι! κι αλλη πατατα σημερα, μες σε 10 μερες καταφερα να περασω σε δυο κομοδινα και να πεταξω 70 ευρω!
Λοιπον περασα πριν λιγο απο inside με την λατιν Συλβια! Απλα μακρια, παρ πολυ κομοδινο η μικρη, μην σας ξεγελαει η εμφανιση, μεγαλο κωλο και βυζια, μεσα ειναι τυπικοτατη και δεν αφηνει τιποτα. Θα γραψω κριτικη!
Στα αλλα που πηγα..
Μπελα ντονα. Μια νατασα..ωραια ψιλη κοπελα με σχετικα ομορφη φατσα, νομιζω και κοκκινα μαλλια ειχε.
Τα βενους κλειστα, διπλα το ξυλινο στην αρχη κλειστο μετα ειχε φωτα..αλλα δεν ειχε ερθει η νατασα, μπορει αν την πετυχαινα, να παιρνουσα σε αυτην και να γλυτωνα την πατατα.. αλλα αμα δεν σε θελει και λιγο η τυχη αυτα γινονται.
Περασα και απο το παρανταις..το αριστερο οπως μπαινουμε, ειχε μια φιονα, ωραιο κωλο ωραιο κορμι και φατσα..λιγο μελαμψη ..ειχα ομως κολλησει να παω στην συλβια και δεν περασα:confused:
Μπηκα και σε αυτο που εχει το μεγαλο χ στην εισοδο..και μετα ανεβαινεις σκαλια..εκει στη φριξου ειναι. Μεσα ειχε μια μιλφ με ωραια ματια μεγαλα πεσμενα βυζια και γενικα οχι κατι το φοβερο σαν παρουσια.. 30 απλο!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Βασικα πως την πατησα με Συλβια, νομιζα οτι ηταν η παλια που δουλεψε περυσι στο ποιζον και ειχα περασει καλα μαζι της.
Μοιαζουν αρκετα η εγω δεν θυμομουν καλα την περσινη, παντως δεν ειναι αυτη να ξερετε. Λεπτομερειες στην κριτικη, μακρια απο inside και συλβια, μ αρεσει που ξεκινανε και απο 40 ουτε για 5 ευρω δεν κανει.

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Τελικά σαν τις Ουκρανες κ Ρωσίδες, ανεξάρτητα αν ειναι κοντες, αδυνατες, ξανθιες η ότι άλλο σώματοτυπο δεν συγκρίνονται κ δεν συγκρινθηκαν ποτε με αυτές τις λατινες. Θα πω οι 8 αν όχι οι 9 στις 10 που έρχονται είναι vfm. Για μπουρδελα μιλάω κ για τα τελευταίο χρονικό διάστημα. Κριμα τα πεταμένα λεφτά συναδελφων. Αλλα από την στιγμή που δεν υπάρχει κριτική η ποστ θετικό για λατινες, είναι ένας λόγος που δεν περνάω κ ας γλυκοκοιτάζω την Ζαμανθα

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Δεν δίνει και η Ρουμανία υλικό πλέον δυστυχώς
Σπάνια μια ρουμανα εδώ στα μαγαζιά να κάνει καριέρα κ να έχει κόσμο. Μια Αλινα κ μια Ινα τώρα αν ξέχασα καποια σίγουρα κ μου διαφεύγει . Βουλγαρες... Αστα να πανε. Η μόνη που μου έκανε κ πήγαινα συχνά ήταν στο παρανταϊς η Ελισάβετ που την έχουν ακόμα φωτο αλλά εχει κανα 2 χρονια να εμφανιστεί. Α επίσης κ Αλινα από εριμητη και Βαλεντίνα Βεγκας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Καλησπερα συναδελφοι! κι αλλη πατατα σημερα, μες σε 10 μερες καταφερα να περασω σε δυο κομοδινα και να πεταξω 70 ευρω!
Λοιπον περασα πριν λιγο απο inside με την λατιν Συλβια! Απλα μακρια, παρ πολυ κομοδινο η μικρη, μην σας ξεγελαει η εμφανιση, μεγαλο κωλο και βυζια, μεσα ειναι τυπικοτατη και δεν αφηνει τιποτα. Θα γραψω κριτικη!
Στα αλλα που πηγα..
Μπελα ντονα. Μια νατασα..ωραια ψιλη κοπελα με σχετικα ομορφη φατσα, νομιζω και κοκκινα μαλλια ειχε.
Τα βενους κλειστα, διπλα το ξυλινο στην αρχη κλειστο μετα ειχε φωτα..αλλα δεν ειχε ερθει η νατασα, μπορει αν την πετυχαινα, να παιρνουσα σε αυτην και να γλυτωνα την πατατα.. αλλα αμα δεν σε θελει και λιγο η τυχη αυτα γινονται.
Περασα και απο το παρανταις..το αριστερο οπως μπαινουμε, ειχε μια φιονα, ωραιο κωλο ωραιο κορμι και φατσα..λιγο μελαμψη ..ειχα ομως κολλησει να παω στην συλβια και δεν περασα:confused:
Μπηκα και σε αυτο που εχει το μεγαλο χ στην εισοδο..και μετα ανεβαινεις σκαλια..εκει στη φριξου ειναι. Μεσα ειχε μια μιλφ με ωραια ματια μεγαλα πεσμενα βυζια και γενικα οχι κατι το φοβερο σαν παρουσια.. 30 απλο!
Καλά εχθές δεν σε είπα να δοκιμάσεις την Νατάσα Bella Donna εσύ στη Λατίνα πηγες πρώτα ;

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Επίσης η προσπάθεια για Ταυλανδες πλήρης αποτυχία. Η Μάγια στο Πουκέτ η στην Πατάγια με 1000 baht θα γαμιοταν δλδη σχεδόν 30 ευρω κ με όλα μέσα και για κάνα 2 ωρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom