eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.675
- Πόντοι
- 1.056
Την μλφαρα την γνωστή απ παλιά που τώρα είναι στην ΚωνσταντινούπωλεωςΓια ποια Νάντια λες τότε αδερφέ;
Την μλφαρα την γνωστή απ παλιά που τώρα είναι στην ΚωνσταντινούπωλεωςΓια ποια Νάντια λες τότε αδερφέ;
το θεμα δεν ειναι αυτο, εχεις καποιος πληροφοριες για την κοπελα??Πληρωμη με καρτα λεει
BothΗ Μαντόνα που λέτε παίζει ακόμα σε στούντιο ή μόνο ανεξάρτητη;
....καλημέρα σε όλους ...εκ πεποιθήσεως έχω επισκεφθεί στούντιο 1 φορά στην ζωή μου και προτιμώ τα call girls
...την τελευταία περίοδο είδα ότι δηλώνουν ανεξάρτητες 2 από τις πιο ηχηρές παρουσίες κατά τους γνώστες συναγωνιστές από την κατηγορία των στούντιο .. η Πέννυ και η Μαντόνα.....τα φώτα σας συγκριτικα ανεξάρτητου κόστους θα ήθελα για όποιον το κατέχει...
και οι δυο πολύ καλές αλλά και στις δυο ο χρόνος θα έχει αφήσει τα σημάδια του
Εμφάνιση στο ίδιο στυλ να υποθέσω...;και οι δυο πολύ καλές αλλά και στις δυο ο χρόνος θα έχει αφήσει τα σημάδια του
Δες και για τις 2 φωτογραφιες.....καλημέρα σε όλους ...εκ πεποιθήσεως έχω επισκεφθεί στούντιο 1 φορά στην ζωή μου και προτιμώ τα call girls
...την τελευταία περίοδο είδα ότι δηλώνουν ανεξάρτητες 2 από τις πιο ηχηρές παρουσίες κατά τους γνώστες συναγωνιστές από την κατηγορία των στούντιο .. η Πέννυ και η Μαντόνα.....τα φώτα σας συγκριτικα ανεξάρτητου κόστους θα ήθελα για όποιον το κατέχει...
Είδα αλλά δεν βγάζεις ξεκάθαρο συμπέρασμα ..Δες και για τις 2 φωτογραφιες.
Δεν έχουν καμία σχέση με το πως ήταν παλιά στις δόξες τους.
Θα με ενδιέφερε και μένα αν παίζει κάτι τέτοιο με το μιλφ που λέει ο φίλος. Αν ξέρει κάποιος πληροφορίες να μας πειΞερετε κατι για ενα μιλφ που παιζει στην αγια παρασκευη?χωρις δικο της χωρο ξενοδοχειο μονο.
Παιζει απλα αυτος που μου μου το ειπε δεν εχει το τηλ τηςΘα με ενδιέφερε και μένα αν παίζει κάτι τέτοιο με το μιλφ που λέει ο φίλος. Αν ξέρει κάποιος πληροφορίες να μας πει
Ράδιο αρβύλα δλδΠαιζει απλα αυτος που μου μου το ειπε δεν εχει το τηλ της