You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.515
- Πόντοι
- 63.029
Δλδ αν ερθει πελατης και δεν εχει μεινει καθαρη πετσετα,Η σημασια στην επιτυχια ενος μαγαζιου στο χωρο του μασαζ ειναι κυριως η καθαριοτητα.. κ αυτο δε φενεται μονο στις πετσετες αλλα κ στην γενικη εικονα κ του χωρου αλλα κ των κοριτσιων.. φυσικα κ υπαρχουν πλυντηρια στεγνωτηρια π δουλευουν ασταματητα αλλα κυριως οπως ειπες χρειαζεται οργανωση. Οι πετσετες μετα απο καθε χρηση μπαινουν για πλυσιμο κ δεν πρεπει να βγουν εαν δεν ειναι πληρως στεγνες,αφρατες κ να μοσχομυριζουν αλλα κ οι παντοφλες δινονται σε σακουλακια μιας κ ειναι μιας χρησης κ ανοιγονται μονο απο εσας. Οποτε θα διαφωνησω εμπειρικα μιλωντας .. κ για να το πω πολυ απλα η καθαριοτητα σας μας αφορα.
δεν θα τον ανακουφισετε????
Μαζί θα ρίξουμε το τείχος της κοροϊδίας των ελαιοτριβείων! 7 μήνες και συνεχίζω ακάθεκτος...Προτιμώ πλέον τα studios! Μόνο στην Αθήνα, επίσκεψη στα μασαζτζίδικα, για πραγματικές υπηρεσίες και το πιο σημαντικό, τα χρήματα που δίνεις να πιάνουν τόπο (value for money)...Κρατάτε ρε την αποχή ή μόνος έμεινα. Πάμε να μετρηθούμε?
Σε γνωστό λαδομάγαζο, μετά απο παρότρυνση προς τη λαδοκόρη που αναφέρεται πολύ συχνά εδώ μέσα, να μου κάνει κάτι περισσότερο απο τα συνηθισμένα, μου είπε "δεν το επιτρέπει το μαγαζί", παρ`ολα αυτά μου τον έπιασε και τον φίλησε ευλαβικά, με εκτίμηση και σεβασμό!Σωστός ο χυστης... Ολοι μας φταίμε για όλη την κατάσταση σε αυτή τη πόλη... Και ενημερωτικα... Οποίος πιστεύει ότι στα μασατζιδικα (κρύσταλ μασατζιο Λουξουρι κτλπ) δεν παίζουν παραπάνω υπηρεσίες... Ας κάτσει σπίτι του να βλέπει στρουμφακια....![]()

Κρατάτε ρε την αποχή ή μόνος έμεινα. Πάμε να μετρηθούμε?
πάνω από χρόνο
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
+1 αποχή έως 01/06 προς το παρόν. Από 01/05.
καρδιναλιος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.127
- Πόντοι
- 1.960
Τα μηνύματα τύπου " παίχτη ποια λαδοκορη ήταν; " έφτασαν καμμία 30αρια στο inbox σου τώρα;Σε γνωστό λαδομάγαζο, μετά απο παρότρυνση προς τη λαδοκόρη που αναφέρεται πολύ συχνά εδώ μέσα, να μου κάνει κάτι περισσότερο απο τα συνηθισμένα, μου είπε "δεν το επιτρέπει το μαγαζί", παρ`ολα αυτά μου τον έπιασε και τον φίλησε ευλαβικά, με εκτίμηση και σεβασμό!![]()
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 31.528
Καλησπέρα και σε εσένα !!! που μπορούμε να μάθουμε τι προγράμματα προσφέρεις ??
Το πρόγραμμα μιας ώρας περιλαμβάνει το edging δηλαδή χειροποίητη εκτόνωση με πιο αργή και διακεκομένη τεχνική στοιχίζει 60.
Το πρόγραμμα για μιάμιση ώρα περιλαμβάνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο δηλαδή στοματικό και κανονική ερωτική επαφή για μία φορά, στοιχίζει 100.
σας περιμένω στον χώρο μ Ιπποκράτειο,παπαφειο
Συνημμένα
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 68.318
Εχω απαντησει ηδη στην ερωτηση σου.Δλδ αν ερθει πελατης και δεν εχει μεινει καθαρη πετσετα,
δεν θα τον ανακουφισετε????
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 13.866
- Πόντοι
- 3.556
Δηλαδή θα τον πείτε δυστυχώς οι πετσέτες μας δεν έχουν βγει ακόμα από το στεγνωτήριο οπότε η περιμένετε να στεγνώσουν η κάντε την με ελαφράΕχω απαντησει ηδη στην ερωτηση σου.
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.515
- Πόντοι
- 63.029
Μπορει να τον στειλουν σπιτι του να φερει τη δικια του...Δηλαδή θα τον πείτε δυστυχώς οι πετσέτες μας δεν έχουν βγει ακόμα από το στεγνωτήριο οπότε η περιμένετε να στεγνώσουν η κάντε την με ελαφρά
Ρε τι διαβαζουμε...!!!!
Christos_1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2022
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Εδώ ο συνάδελφος αναγκάζεται και κουβαλαει δική του πετσέτα. Σεβαστό, μπορεί να το έκανα κ εγώ.
Πόση πίκρα όμως πια;
Πόση πίκρα όμως πια;
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Γιατί σταμάτησε; Είναι συνήθως εκεί αρχές της εβδομάδαςΜε μια Αθηνα που ηταν μασαζιο ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα αλλου?
Αυτο γνωριζω κι εγω. Μονο αρχη εβδομαδαςΓιατί σταμάτησε; Είναι συνήθως εκεί αρχές της εβδομάδας
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.964
- Πόντοι
- 1.336
Καλό; Πως είναι; ΗλικίαΓιατί σταμάτησε; Είναι συνήθως εκεί αρχές της εβδομάδας
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Milf. Κανονικό σώμα, ευχάριστος χαρακτήρας. Για μια εκτόνωση, καλή είναιΚαλό; Πως είναι; Ηλικία
Τελευταία τροποποίηση:
Φίλοι συναγωνιστές.....ένα απλό αθώο, απονήρευτο φιλάκι στον ΠΟΥΤΣΟ....έδωσε η κοπέλα...μη πάει το μυαλό σας σε πορνο-εξαλοσίνες, πίπες, και τέτοιες φοβερές καταστάσεις! Δεν λέω τίποτα άλλο μη την κάψω τη κοπέλα.....
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
???Φίλοι συναγωνιστές.....ένα απλό αθώο, απονήρευτο φιλάκι στον ΠΟΥΤΣΟ....έδωσε η κοπέλα...μη πάει το μυαλό σας σε πορνο-εξαλοσίνες, πίπες, και τέτοιες φοβερές καταστάσεις! Δεν λέω τίποτα άλλο μη την κάψω τη κοπέλα.....
Διαγραμμένο μέλος 232008
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2023
- Like
- 800
- Πόντοι
- 81
Οταν λες οτι η Αθηνα ειναι στις αρχες τις εβδομαδας εννοεις οτι δουλευει μονο δευτερα τριτη?