Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.482
Πόντοι
7.095
Ξέρω έναν, που ξέρει κάποιον, που του είπε κάποιος, ότι είδε κάποιον, να μιλάει με κάποια, η οποία είπε σε έναν, πως κάπως, κάπου, κάποτε...

Έλεος ρε

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
επειδή έχασα επεισόδια τι παίχτηκε ?? υπάρχει και τύπος που έχει HIV??

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
εννοείται τώρα και μέχρι την Κυριακή μόνο εκλογές μετά ξανά από τις 22 του μήνα θα αρχίσουν οι τσάρκες :wink:
Μήπως να πάμε καλύτερα τώρα καμιά τσάρκα μέχρι τις εκλογές , γιατί μετά αμα ξαναβγεί ο συνονόματος Κούλης η κανένας συνδυασμός Σύριζα - Πασόκ βλέπω να μας φέρνουνε το 4ο η το 5ο μνημόνιο (έχω χάσει το μέτρημα) και να αναγκαστούμε να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τις τσάρκες :confused:

Αν και το πιθανότερο είναι να πάμε σε δεύτερες εκλογές , αλλά αν μας κάνουν καμιά "πουστια" και συνεργαστουν και οι 3 μαζί μπορεί να μην υπάρξουν δευτερες ...

Για σένα βέβαια αν υπάρξουν δεύτερες θα συνεχιστεί η προεκλογική εκστρατεία :P

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.900
Πόντοι
1.336
Εγώ προτείνω να δημοσιεύσεις τα μούτρα του και ότι εχεις τέλος πάντων γιατί με αυτά δεν παίζουμε
Πες και στην φιλενάδα σου να πάει σε πέντε έξι Α.Τ. Και να δώσει τα στοιχεία του, φωτογραφίες κτλ! Είναι τπ καλύτερο που μπορεί να κάνει μέχρι να τον μπουζουριάσουν.
Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν. Που να τους βάλουν φωτιά να ησυχάσουμε

Mpoourdelogamias

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Οι κοπέλες που δουλεύουν και οι τσατσάδες τι λένε για αυτό το θέμα? Όσοι πήγαν σίγουρα θα ρώτησαν.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Μάλλον ο Ιρακινός θα ήταν...

Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν
Τουλάχιστον με τον Ηλία δεν θα είχαμε να ανησυχούμε για τον Ιρακινό , ούτε για τους ξαδέρφους του απο Πακιστάν , Συρία κτλ.

Μήν ξεχνάμε οτι μας είχαν κλείσει και τα μπουρδέλα ... και είχαν αφήσει να λειτουργούν τα λεωφορεία όπου ο ιός διασπειρόταν μαζικά. Τώρα και αυτό με τον Ιρακινό πάει πολύ ... μαύρο απο τους μπουρδελιάρηδες σε όλα τα μεγάλα κόμματα :P

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.099
Πόντοι
1.436
και εγώ το άκουσα αυτό αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για φήμη ή αν αληθεύει
Δεν αναφέρει αυτό το πράγμα το άρθρο. Μάθετε να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε. Είχε πελάτη ανήλικο. Αν πήγαινε κατηγορούμενοι για μαστροπεία ανήλικου δεν την ξέπλενε τίποτα.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
703
Πόντοι
301

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Ένας σκουρόχρωμος χοντρός στο golden πήρε μια λύδια με 150 ευρώ για μια ώρα
Ο Ιρακινός που λέω εγώ δεν είναι πολύ σκουρόχρωμος, είναι μελαχρινός, μέτριο ύψος και αδύνατος. Πηγαίνει μόνο αργά τα ξημερώματα οπότε θα τον καταλάβετε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φώτο του.

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ο Ιρακινός που λέω εγώ δεν είναι πολύ σκουρόχρωμος, είναι μελαχρινός, μέτριο ύψος και αδύνατος. Πηγαίνει μόνο αργά τα ξημερώματα οπότε θα τον καταλάβετε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φώτο του.
Δηλαδή αν ανεβάσεις φώτο του τι θα γίνει??θα πάμε να τον λιντσάρουμε?
Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει στους οροθετικούς να επισκέπτονται οίκους ανοχής?
Ρωτάω,δεν ξέρω... γιατί αυτά που διαβάζω από χθες μου φαίνονται απίστευτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει στους οροθετικούς να επισκέπτονται οίκους ανοχής?
Απίστευτα είναι έτσι και αλλιώς .
Δεν υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει τους οροθετικους να πάνε στις πουτανες .βασικά η ευθύνη είναι αποκλειστικά του οίκου αν τηρει τα προβλεπόμενα,γιατί εάν κάποια κοπέλα μολυνθεί από τον ιρακινό έχει αποκλειστική ευθύνη αυτή γιατί δεν τηρούσε τους κανόνες προστασίας.
Αυτός μπορεί να κατηγορηθεί μόνο εάν ενώ το ξέρει επιμένει να γαμησει η να τσιμπουκωσει ακα για να μεταδίδει τον ιό ,το οποίο λίγο δύσκολο να το αποδείξεις σε μπουρδέλο

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.
Το αν κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα είναι εντελώς άλλο θέμα από το αν είναι οροθετικος και εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις και μάλιστα να ανεβάσεις και την φωτογραφία του...
Δε μου κολλάει τίποτα σε αυτή την ιστορία να σου πω την αλήθεια

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Το αν κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα είναι εντελώς άλλο θέμα από το αν είναι οροθετικος και εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις και μάλιστα να ανεβάσεις και την φωτογραφία του...
Δε μου κολλάει τίποτα σε αυτή την ιστορία να σου πω την αλήθεια
Εννοώ ότι αφού δεν έχει χαρτιά και είναι παράνομος, λογικά δεν θα πηγαίνει ούτε σε γιατρούς, ούτε εξετάσεις θα κάνει. Δεν έχω ακόμα κάποια φωτογραφία του, αλλά μπορώ να πω στην φίλη μου να μου στείλει και να την ανεβάσω. Αυτό το κάνω για να προστατεύσω τους άλλους και να ξέρουν ποιος είναι, που είναι το κακό σε αυτό;

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
755
Πόντοι
81
Κανονικά πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει και να απελαθεί.... Απορώ και εγώ για κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής πως συνεχίζουν και τους δέχονται, είναι όντως τεράστιο το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι αυτός έχει σοβαρό αφροδίσιο νόσημα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και αποτελεί υγειονομική βόμβα.....

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Κανονικά πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει και να απελαθεί.... Απορώ και εγώ για κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής πως συνεχίζουν και τους δέχονται, είναι όντως τεράστιο το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι αυτός έχει σοβαρό αφροδίσιο νόσημα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και αποτελεί υγειονομική βόμβα.....
Και εγώ απορώ γιατί δέχονται τέτοιους αλλά δυστυχώς όλοι όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής κοιτάνε μόνο το χρήμα, αλλά αν κολλήσει κάποια εργαζόμενη κάτι σοβαρό, μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν

JohnnyG

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2023
Like
277
Πόντοι
20
Παιδιά, γειά σας, παρακολουθώ τη συζήτηση κι εγώ.... Πάντως αυτό που έχω να πω ειναι ότι εφόσον κάποιος κάνει ακα σε μπουρδέλο, ειναι σαν να αποδεχεται την πιθανότητα να κολλήσει κάτι, οτιδήποτε, από απλό έως πολύ άσχημο, χωρίς απαραίτητα να φταίει η κοπέλλα.....

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.750
Πόντοι
1.056
Δεν θα το αναλυσω αλλά, παράνομος στην χώρα, χωρίς χαρτιά, οκ το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτσι. Θα πω κάτι άλλο όμως. Όταν πάσχεις από HIV υπάρχει κ η ανάλογη θεραπεία με φάρμακα που επεκτείνει την ζωή αυτόν των ατόμων. Κοστίζουν πολύ χρήμα για να τα χορηγηθεί. Αρα ποιος του τα παρέχει;; Και αν δεν του τα παρέχει κάποιος φορέας, τοτε από HIV γίνεται aids που σημαινει αυτό το άτομο μέρα με την μέρα εξασθενει κ είναι εμφανές τα σημάδια στο πρόσωπο πόσο μάλλον στο κορμι. Περίεργη ιστορία αυτή κ δεν ξέρω τι να πω. Και επίσης σίγουρα μου έχει βάλει σκέψεις στο μυαλό από πολλές απόψεις. Καιρός βέβαια να εφαρμόστει ο νόμος κ τα " μπουρδελα "τα μπουρδελα που πρέπει να κλείσουν ας κλείσουν. Για τους ιδιοκτήτες να πω ανέκαθεν κ παντα ποτέ δεν είχαν στην σκέψη τους την προστασία των πελατών τους κ δεν τους λυπαμε για κανέναν λόγο ( εποχή covid) και ούτε θα τους σεβαστώ για ότι μπούρδα πουλάνε μέσα στο θρεντ ούτε επίσης την κάθε τσατσα που πουλάει επαγγελματισμο κ ειρωνεία στο θρεντ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom