You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)
μπαινοντας το τελευταιο δεξια!!απλα ηταν κλειστο λογικα αυτο ειναι!!!Τελικά την σφραγίδα ποιο την έφαγε είδες ;
Μήπως να πάμε καλύτερα τώρα καμιά τσάρκα μέχρι τις εκλογές , γιατί μετά αμα ξαναβγεί ο συνονόματος Κούλης η κανένας συνδυασμός Σύριζα - Πασόκ βλέπω να μας φέρνουνε το 4ο η το 5ο μνημόνιο (έχω χάσει το μέτρημα) και να αναγκαστούμε να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τις τσάρκεςεννοείται τώρα και μέχρι την Κυριακή μόνο εκλογές μετά ξανά από τις 22 του μήνα θα αρχίσουν οι τσάρκες![]()
Αν και το πιθανότερο είναι να πάμε σε δεύτερες εκλογές , αλλά αν μας κάνουν καμιά "πουστια" και συνεργαστουν και οι 3 μαζί μπορεί να μην υπάρξουν δευτερες ...
Για σένα βέβαια αν υπάρξουν δεύτερες θα συνεχιστεί η προεκλογική εκστρατεία
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.679
- Πόντοι
- 17.065
Tίποτα το ιδιαίτερο μύστη, απλά μας γάμησε έμμεσα ένας Ιρακινός.Τελικα τι σκατα εγινε;Μια ανακεφαλαιωση!
Μάλλον ο Ιρακινός θα ήταν...golden lips ο άλλος ήταν σε μεγάλο Πρόγραμμα όποτε έφυγα
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.900
- Πόντοι
- 1.336
Εγώ προτείνω να δημοσιεύσεις τα μούτρα του και ότι εχεις τέλος πάντων γιατί με αυτά δεν παίζουμε
Πες και στην φιλενάδα σου να πάει σε πέντε έξι Α.Τ. Και να δώσει τα στοιχεία του, φωτογραφίες κτλ! Είναι τπ καλύτερο που μπορεί να κάνει μέχρι να τον μπουζουριάσουν.
Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν. Που να τους βάλουν φωτιά να ησυχάσουμε
Πες και στην φιλενάδα σου να πάει σε πέντε έξι Α.Τ. Και να δώσει τα στοιχεία του, φωτογραφίες κτλ! Είναι τπ καλύτερο που μπορεί να κάνει μέχρι να τον μπουζουριάσουν.
Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν. Που να τους βάλουν φωτιά να ησυχάσουμε
Mpoourdelogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Οι κοπέλες που δουλεύουν και οι τσατσάδες τι λένε για αυτό το θέμα? Όσοι πήγαν σίγουρα θα ρώτησαν.
Μάλλον ο Ιρακινός θα ήταν...
Τουλάχιστον με τον Ηλία δεν θα είχαμε να ανησυχούμε για τον Ιρακινό , ούτε για τους ξαδέρφους του απο Πακιστάν , Συρία κτλ.Είναι που ο Ηλιας είναι εγκληματίας… ααα ρε ακόμα και στα μπουρδελα δούρειο ιππο μας έστειλαν
Μήν ξεχνάμε οτι μας είχαν κλείσει και τα μπουρδέλα ... και είχαν αφήσει να λειτουργούν τα λεωφορεία όπου ο ιός διασπειρόταν μαζικά. Τώρα και αυτό με τον Ιρακινό πάει πολύ ... μαύρο απο τους μπουρδελιάρηδες σε όλα τα μεγάλα κόμματα
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Δεν αναφέρει αυτό το πράγμα το άρθρο. Μάθετε να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε. Είχε πελάτη ανήλικο. Αν πήγαινε κατηγορούμενοι για μαστροπεία ανήλικου δεν την ξέπλενε τίποτα.και εγώ το άκουσα αυτό αλλά δεν ξέρω αν πρόκειται για φήμη ή αν αληθεύει
Ένας σκουρόχρωμος χοντρός στο golden πήρε μια λύδια με 150 ευρώ για μια ώραTίποτα το ιδιαίτερο μύστη, απλά μας γάμησε έμμεσα ένας Ιρακινός.
Μάλλον ο Ιρακινός θα ήταν...
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Ο Ιρακινός που λέω εγώ δεν είναι πολύ σκουρόχρωμος, είναι μελαχρινός, μέτριο ύψος και αδύνατος. Πηγαίνει μόνο αργά τα ξημερώματα οπότε θα τον καταλάβετε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φώτο του.Ένας σκουρόχρωμος χοντρός στο golden πήρε μια λύδια με 150 ευρώ για μια ώρα
Τελευταία τροποποίηση:
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Δηλαδή αν ανεβάσεις φώτο του τι θα γίνει??θα πάμε να τον λιντσάρουμε?Ο Ιρακινός που λέω εγώ δεν είναι πολύ σκουρόχρωμος, είναι μελαχρινός, μέτριο ύψος και αδύνατος. Πηγαίνει μόνο αργά τα ξημερώματα οπότε θα τον καταλάβετε. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φώτο του.
Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει στους οροθετικούς να επισκέπτονται οίκους ανοχής?
Ρωτάω,δεν ξέρω... γιατί αυτά που διαβάζω από χθες μου φαίνονται απίστευτα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Απίστευτα είναι έτσι και αλλιώς .Δηλαδή αν ανεβάσεις φώτο του τι θα γίνει??θα πάμε να τον λιντσάρουμε?
Υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει στους οροθετικούς να επισκέπτονται οίκους ανοχής?
Δεν υπάρχει κανένας νόμος που απαγορεύει τους οροθετικους να πάνε στις πουτανες .βασικά η ευθύνη είναι αποκλειστικά του οίκου αν τηρει τα προβλεπόμενα,γιατί εάν κάποια κοπέλα μολυνθεί από τον ιρακινό έχει αποκλειστική ευθύνη αυτή γιατί δεν τηρούσε τους κανόνες προστασίας.
Αυτός μπορεί να κατηγορηθεί μόνο εάν ενώ το ξέρει επιμένει να γαμησει η να τσιμπουκωσει ακα για να μεταδίδει τον ιό ,το οποίο λίγο δύσκολο να το αποδείξεις σε μπουρδέλο
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.Δηλαδή αν ανεβάσεις φώτο του τι θα γίνει??θα πάμε να τον λιντσάρουμε?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
Το αν κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα είναι εντελώς άλλο θέμα από το αν είναι οροθετικος και εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις και μάλιστα να ανεβάσεις και την φωτογραφία του...Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.
Δε μου κολλάει τίποτα σε αυτή την ιστορία να σου πω την αλήθεια
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Εννοώ ότι αφού δεν έχει χαρτιά και είναι παράνομος, λογικά δεν θα πηγαίνει ούτε σε γιατρούς, ούτε εξετάσεις θα κάνει. Δεν έχω ακόμα κάποια φωτογραφία του, αλλά μπορώ να πω στην φίλη μου να μου στείλει και να την ανεβάσω. Αυτό το κάνω για να προστατεύσω τους άλλους και να ξέρουν ποιος είναι, που είναι το κακό σε αυτό;Το αν κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα είναι εντελώς άλλο θέμα από το αν είναι οροθετικος και εσύ είσαι σε θέση να το γνωρίζεις και μάλιστα να ανεβάσεις και την φωτογραφία του...
Δε μου κολλάει τίποτα σε αυτή την ιστορία να σου πω την αλήθεια
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 755
- Πόντοι
- 81
Κανονικά πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει και να απελαθεί.... Απορώ και εγώ για κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής πως συνεχίζουν και τους δέχονται, είναι όντως τεράστιο το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι αυτός έχει σοβαρό αφροδίσιο νόσημα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και αποτελεί υγειονομική βόμβα.....Ο συγκεκριμένος κυκλοφορεί χωρίς χαρτιά στην Ελλάδα, ούτε σε γιατρούς πάει, ούτε εξετάσεις κάνει, είναι μια υγειονομική βόμβα. Όσο για την φώτο θέλω να την ανεβάσω για να ξέρουν ποιος είναι, δεν είπα να τον λιντσάρουν, απλά να ξέρετε ποιος είναι εσείς αλλά και όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής ώστε να σταματήσουν να τον δέχονται.
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Και εγώ απορώ γιατί δέχονται τέτοιους αλλά δυστυχώς όλοι όσοι εργάζονται στους οίκους ανοχής κοιτάνε μόνο το χρήμα, αλλά αν κολλήσει κάποια εργαζόμενη κάτι σοβαρό, μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουνΚανονικά πρέπει η αστυνομία να τον συλλάβει και να απελαθεί.... Απορώ και εγώ για κάποιους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής πως συνεχίζουν και τους δέχονται, είναι όντως τεράστιο το πρόβλημα, συν το γεγονός ότι αυτός έχει σοβαρό αφροδίσιο νόσημα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και αποτελεί υγειονομική βόμβα.....
Παιδιά, γειά σας, παρακολουθώ τη συζήτηση κι εγώ.... Πάντως αυτό που έχω να πω ειναι ότι εφόσον κάποιος κάνει ακα σε μπουρδέλο, ειναι σαν να αποδεχεται την πιθανότητα να κολλήσει κάτι, οτιδήποτε, από απλό έως πολύ άσχημο, χωρίς απαραίτητα να φταίει η κοπέλλα.....
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.750
- Πόντοι
- 1.056
Δεν θα το αναλυσω αλλά, παράνομος στην χώρα, χωρίς χαρτιά, οκ το μεγαλύτερο ποσοστό είναι έτσι. Θα πω κάτι άλλο όμως. Όταν πάσχεις από HIV υπάρχει κ η ανάλογη θεραπεία με φάρμακα που επεκτείνει την ζωή αυτόν των ατόμων. Κοστίζουν πολύ χρήμα για να τα χορηγηθεί. Αρα ποιος του τα παρέχει;; Και αν δεν του τα παρέχει κάποιος φορέας, τοτε από HIV γίνεται aids που σημαινει αυτό το άτομο μέρα με την μέρα εξασθενει κ είναι εμφανές τα σημάδια στο πρόσωπο πόσο μάλλον στο κορμι. Περίεργη ιστορία αυτή κ δεν ξέρω τι να πω. Και επίσης σίγουρα μου έχει βάλει σκέψεις στο μυαλό από πολλές απόψεις. Καιρός βέβαια να εφαρμόστει ο νόμος κ τα " μπουρδελα "τα μπουρδελα που πρέπει να κλείσουν ας κλείσουν. Για τους ιδιοκτήτες να πω ανέκαθεν κ παντα ποτέ δεν είχαν στην σκέψη τους την προστασία των πελατών τους κ δεν τους λυπαμε για κανέναν λόγο ( εποχή covid) και ούτε θα τους σεβαστώ για ότι μπούρδα πουλάνε μέσα στο θρεντ ούτε επίσης την κάθε τσατσα που πουλάει επαγγελματισμο κ ειρωνεία στο θρεντ.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις