Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.918
- Πόντοι
- 4.510
Εδώ και καιρό δεν δουλεύει καμία ΕλένηΡε κορίτσια κάτι σας ρώτησα;
Η Ελενίτσα δουλεύει ακόμα εκεί ;
Εδώ και καιρό δεν δουλεύει καμία ΕλένηΡε κορίτσια κάτι σας ρώτησα;
Είναι μια κουκλαρα με τα ολα της η Βικη...και όχι μονο.Ευτυχώς όχι...το κορίτσι είναι τοπ όπως είναι
Συμφωνώ η Βίκυ το καλύτερο μωράκι...!Είναι μια κουκλαρα με τα ολα της η Βικη...και όχι μονο.
Προφανώς θα λες για την Έλενα που δούλευε εδώ την Γερμανίδα .Έχει σταματήσει πολύ καιροΡε κορίτσια κάτι σας ρώτησα;
Οχι φυσικα λέω για τη Ελενίτσα του κοσταλεξη ... φιλάκια πολλάΠροφανώς θα λες για την Έλενα που δούλευε εδώ την Γερμανίδα .Έχει σταματήσει πολύ καιρο
Αυτήν την Ελενίτσα ΕΣΥ την ήξερες καλά. Γιατί ξέρω πως μόνο ένας την γνώριζε,,,!!!!!!!!!!!!!!!Οχι φυσικα λέω για τη Ελενίτσα του κοσταλεξη ... φιλάκια πολλά
Καλημερα στις κουκλαρες τιςΠρωί ο εγώ και η Τζούλι
Απόγευμα η βικη
Ναι τη γνωρίζω για να ρωτάω...Αυτήν την Ελενίτσα ΕΣΥ την ήξερες καλά. Γιατί ξέρω πως μόνο ένας την γνώριζε,,,!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κρίμα που δεν άντεξε ο έρωτας σας .. Μα όταν κάποιοι έρωτες κάνουν μεγάλο κρότο δεν έχουν καλό τέλος ,(σύμφωνα με τα λεγόμενα της) .......Ναι τη γνωρίζω για να ρωτάω...
Έρωτας μεγάλος μιλάμε αλλά ήταν και ωραία γυναίκα ,και το αξιζε αλλά ποιο ωραια ήταν στη καρδιά.![]()
Η ΒικαραααααΑπόγευμα λοιπόν η βικη
Έχει σταματήσει μωρό μου@mariannaki mariannaki να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου για την Στέλλα που δούλευε στο μαγαζί αρχεία 2000, πληθωρική με μαύρα μαλλιά και πολύ ερωτική, δουλεύει ακόμα ή έχει αποσυρθεί?