Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δε συχνάζουν πουθενά τύπε, ούτε καφετέρια δε βγαίνουνΘα ήθελα να μάθω περιοχές και club που συχνάζουν.
Έχει πάρει το μάτι μου μία στη Διδυμου 27. Μου είπαν ότι είναι μέσα από το Κατμαντού και ότι έχει ανέβει (και κατέβει) 4 φορές στο Έβερεστ.Αν κάποιος φίλος έχει εντοπίσει κάπου κάποια κοπέλα από Νεπάλ, να ενημερώσει. Έχω ακούσει από παλιούς μύστες ότι γαμιένται με δική τους, ιδιαίτερη, τεχνική και ότι κάνουν τον εραστή τους να νιώθει σαν τον Γέτι των Ιμαλαΐων
Αυτή μπορεί να έπαιζε και στο 7 μέρες στο Θιβέτ!Έχει πάρει το μάτι μου μία στη Διδυμου 27. Μου είπαν ότι είναι μέσα από το Κατμαντού και ότι έχει ανέβει (και κατέβει) 4 φορές στο Έβερεστ.
Εσένα ένα θα σου πω: αλίμονό σου αν μου λες ψέματα και πέσω πάνω σε καμία βλάχα από το Λάος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί με μεγαλόσωμους απαιτητικούς γορίλεςΈχει πάρει το μάτι μου μία στη Διδυμου 27. Μου είπαν ότι είναι μέσα από το Κατμαντού και ότι έχει ανέβει (και κατέβει) 4 φορές στο Έβερεστ.
Μπορείτε να βρείτε από το προφίλ στο bou πού μένω;Εσένα ένα θα σου πω: αλίμονό σου αν μου λες ψέματα και πέσω πάνω σε καμία βλάχα από το Λάος που δεν μπορεί να ανταποκριθεί με μεγαλόσωμους απαιτητικούς γορίλες