Στην Σουλίου ποια είναι η top που συζητάνε όλοι θυμησε μου.Έχω κάνει μασαζ με τις 3 από τις 4 που αναφέρεις.
Ελένη - Ωραίο σωματάκι, αδύνατο με μικρό στήθος. Γλυκούλα στο πρόσωπο με ωραία μαλλιά. Έχει αρκετή όρεξη για αυτό που κάνει. Δεν κλαις τα λεφτά σου σε καμία περίπτωση
Βικτώρια - Πολύ γνωστή και απο άλλα μαγαζιά, σε κερδίζει με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ στήθος της, που δύσκολα παιρνεις τα ματια σου απο πανω του. Το υπολοιπο σώμα ειναι decent, έχει λίγη κοιλίτσα (από όσο θυμάμαι). Την τιμάει την φανέλα, που λέμε
Πάμελα - Την τελευταία φορά που πήγα, διάλεξα Πάμελα. Πρόκειται για μια καστανόξανθη κοπελα, δεν την κάνω πάνω απο 25. Ωραίο σωματάκι, πιο amateur, με ωραίο στήθος, χωρίς να είναι ακραία μεγάλο. Απο μασάζ ξέρει ελάχιστα πράγματα, αλλά στο 2ο κομμάτι πέρασα εξαιρετικά. Δεν ξερω αν οφείλεται σε εκείνη, αλλά είχα καιρό να περάσω τόσο ωραία σε μασάζ.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Θυμήθηκα Εύα. Δουλεύει ακόμα?Στην Σουλίου ποια είναι η top που συζητάνε όλοι θυμησε μου.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.089
- Πόντοι
- 5.595
Oποτε εχει κεφια....Θυμήθηκα Εύα. Δουλεύει ακόμα?
ψηλοσπανια....
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα καλό Σάββατο.
Υποθέτω ότι κάποιοι θα γράψουν να ερευνήσουμε τα σχόλια του παρελθόντος, αλλά θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο. Από ΧΟ spa Σουλίου, άποψη για κοπέλες, Ελένη - Άννα - Βικτώρια - Πάμελα .
Ευχαριστώ όμορφο Σάββατο
εγώ το Σάββατο πέρασα απο το μαγαζί και δοκίμασα την Ελένη. Φρέσκια κοπέλα 3 μήνες στο μαγαζί κ αρκετά φιλοτιμη. Λευκή επιδερμίδα με κάποια τατού, μικρό στήθος με μεγάλες ρόγες, συμπαθητικό πρόσωπο, ακάπωτη πίπα (λίγο άτεχνη). Στο μασάζ ενώ το προσπαθεί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα καταλάβουν όσοι γνωρίζουν Εύα κ παλαιότερα Ρίτα ότι γίνεται μια προσπάθεια ''αντιγραφής'' κινήσεων αλλά και φράσεων χαρακτηριστικών τους (π.χ οι ερωτήσεις που σου έκανε η Ρίτα με την παθιάρικη φωνή). Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει σε δωμάτιο την Εύα. Στο 2ο γύρο πάντως είναι πολύ καλή και το ζει πραγματικά. Αυτή που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η Άννα όμως και έχει μπει στα προσεχώς. Η Πάμελα είχε κάτι το έκφυλο κ πολλά υποσχέσιμο επίσης (σύμφωνα με την Κατερίνα καλή επιλογή για μισάωρο πρόγραμμα). Η άλλη η πληθωρική κοπέλα (νομίζω Βικτώρια) δεν μου άρεσε καθόλουΚαλημέρα καλό Σάββατο.
Υποθέτω ότι κάποιοι θα γράψουν να ερευνήσουμε τα σχόλια του παρελθόντος, αλλά θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο. Από ΧΟ spa Σουλίου, άποψη για κοπέλες, Ελένη - Άννα - Βικτώρια - Πάμελα .
Ευχαριστώ όμορφο Σάββατο
Ethereal
Μασέζ
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2011
- Like
- 1.818
Whoremonger
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2005
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
Το XO spa στη Σουλιου, εχει σελιδα που μπορουμε να δουμε τα κοριτσια και το προγραμμα;
ΗΚαλησπέρα αγάπες
Από αύριο Δευτέρα 24 04 και λίγες μέρες θα είναι κοντά μας στο Silver Spa 3 πιπίνια Σοφία Maja και Αλεξάνδρα
Alexandra τι πρόγραμμα κάνει; Τι έξτρα έχει; Δυνατό το σκέφτομαι να έρθω
Κάνεις λάθος... η Βικτώρια σούπερ πληθωρική...για ατέλειωτα μπρρρ....εγώ το Σάββατο πέρασα απο το μαγαζί και δοκίμασα την Ελένη. Φρέσκια κοπέλα 3 μήνες στο μαγαζί κ αρκετά φιλοτιμη. Λευκή επιδερμίδα με κάποια τατού, μικρό στήθος με μεγάλες ρόγες, συμπαθητικό πρόσωπο, ακάπωτη πίπα (λίγο άτεχνη). Στο μασάζ ενώ το προσπαθεί δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα καταλάβουν όσοι γνωρίζουν Εύα κ παλαιότερα Ρίτα ότι γίνεται μια προσπάθεια ''αντιγραφής'' κινήσεων αλλά και φράσεων χαρακτηριστικών τους (π.χ οι ερωτήσεις που σου έκανε η Ρίτα με την παθιάρικη φωνή). Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει σε δωμάτιο την Εύα. Στο 2ο γύρο πάντως είναι πολύ καλή και το ζει πραγματικά. Αυτή που μου άρεσε πιο πολύ ήταν η Άννα όμως και έχει μπει στα προσεχώς. Η Πάμελα είχε κάτι το έκφυλο κ πολλά υποσχέσιμο επίσης (σύμφωνα με την Κατερίνα καλή επιλογή για μισάωρο πρόγραμμα). Η άλλη η πληθωρική κοπέλα (νομίζω Βικτώρια) δεν μου άρεσε καθόλου

petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.365
- Πόντοι
- 481
Αν είναι η γεματουλα με το σπαστό μαλλί, όχι ευχαριστώ για εμένα. Είναι η μόνη από τις 4 που δεν είπε το όνομα της .Κάνεις λάθος... η Βικτώρια σούπερ πληθωρική...για ατέλειωτα μπρρρ....
![]()
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.548
- Πόντοι
- 456
Πήγα εκεί μία μέρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρέπει να κλείσω ραντεβού.Έχω κάνει μασαζ με τις 3 από τις 4 που αναφέρεις.
Ελένη - Ωραίο σωματάκι, αδύνατο με μικρό στήθος. Γλυκούλα στο πρόσωπο με ωραία μαλλιά. Έχει αρκετή όρεξη για αυτό που κάνει. Δεν κλαις τα λεφτά σου σε καμία περίπτωση
Βικτώρια - Πολύ γνωστή και απο άλλα μαγαζιά, σε κερδίζει με το ΤΕΡΑΣΤΙΟ στήθος της, που δύσκολα παιρνεις τα ματια σου απο πανω του. Το υπολοιπο σώμα ειναι decent, έχει λίγη κοιλίτσα (από όσο θυμάμαι). Την τιμάει την φανέλα, που λέμε
Πάμελα - Την τελευταία φορά που πήγα, διάλεξα Πάμελα. Πρόκειται για μια καστανόξανθη κοπελα, δεν την κάνω πάνω απο 25. Ωραίο σωματάκι, πιο amateur, με ωραίο στήθος, χωρίς να είναι ακραία μεγάλο. Απο μασάζ ξέρει ελάχιστα πράγματα, αλλά στο 2ο κομμάτι πέρασα εξαιρετικά. Δεν ξερω αν οφείλεται σε εκείνη, αλλά είχα καιρό να περάσω τόσο ωραία σε μασάζ.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Της λέω μπορούμε να κλείσουμε τώρα;
Μου λέει έλα σε μισή ώρα.
Ξαναπάω σε μισή ώρα και δε μου απαντούσαν στο τηλέφωνο.
Αν κάποιος μπορεί να μου πει έστω με pm πώς πας σε αυτό το μαγαζί θα το εκτιμούσα.
nikoman-fiesta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2023
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Τα κορίτσια της Στουρνάρης 29 που μπορώ να τα δω ?
Massageboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2021
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Από XO ξέρουμε ποια άλλη κοπέλα κάνει γλυφοκωλι εκτός από Εύα;
ΕΥΑ , μια ολοκληρη ιστορια μονη της !!!Από XO ξέρουμε ποια άλλη κοπέλα κάνει γλυφοκωλι εκτός από Εύα;
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 69
- Like
- 4.694
- Πόντοι
- 4.897
Στουρνάρη 29......μόνο......Τα κορίτσια της Στουρνάρης 29 που μπορώ να τα δω ?
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.089
- Πόντοι
- 5.595
Επισκεψη στο καταστημα της Στουρναρη προσφατα...
Κ επιλογη της Παολα..
ειναι καποιους μηνες εκει μου ειπε....δεν την ειχα ξαναπετυχει...
Ωραιο κοριτσι.. με στυλακι... στεγνο.. αδυνατο... απο Μολδαβια.. γυρω στα 30... Ευδιαθετη στο δωματιο...Βυζακι μικρο.. αλλα με ρωγα που ανταποκρινεται γρηγορα... Στο μασαζ μετρια πραγμτα.. αλλα στον αγωνα ,καταλαβαινει γρηγορα τι θελεις.. κ προσαρμοζεται... δεν λεει οχι.. κ αντεχει....!!!
Γενικα.. καλη επιλογη...

Κ επιλογη της Παολα..
ειναι καποιους μηνες εκει μου ειπε....δεν την ειχα ξαναπετυχει...
Ωραιο κοριτσι.. με στυλακι... στεγνο.. αδυνατο... απο Μολδαβια.. γυρω στα 30... Ευδιαθετη στο δωματιο...Βυζακι μικρο.. αλλα με ρωγα που ανταποκρινεται γρηγορα... Στο μασαζ μετρια πραγμτα.. αλλα στον αγωνα ,καταλαβαινει γρηγορα τι θελεις.. κ προσαρμοζεται... δεν λεει οχι.. κ αντεχει....!!!
Γενικα.. καλη επιλογη...

tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 69
- Like
- 4.694
- Πόντοι
- 4.897
Φίλε μου, σχεδόν ολα τα μασατζιδικα είναι γεμάτα μιλφ. Δες πιο σε βολεύει και όρμα κατι θα βρεις.........Καλησπέρα,
Καινούργιος στο χώρο.
Έχω θέμα με μιλφακια. Ξέρει να προτείνει κανείς κανενα μασατζίδικο με μια ομορφη κυρία να με βάλει κάτω;
Καλο να τσεκάρεις κριτικές πρώτα......
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 40
- Like
- 9.952
- Πόντοι
- 4.510
Κλείνεις ραντεβού έτσι;Δεν πας όπως σε στούντιο μπουρδέλο κλπ...Φίλε μου, σχεδόν ολα τα μασατζιδικα είναι γεμάτα μιλφ. Δες πιο σε βολεύει και όρμα κατι θα βρεις.........
Καλο να τσεκάρεις κριτικές πρώτα......
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.364
- Πόντοι
- 736
Μπορείς να πας και έτσι και να διαλέξεις στο σαλονάρισμα ποια σου αρέσει. Με ραντεβού κλείνεις συγκεκριμένη κοπέλα.Κλείνεις ραντεβού έτσι;Δεν πας όπως σε στούντιο μπουρδέλο κλπ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 812K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 66