Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
Αυτό το μουνάκι που μίλησε ο Σλούκας στο ημίχρονο που θα το βρούμε?

Βρες μου το γκομενακι την σεκιουριτου που τα χανει και σηκωνει τα χερια.
Αυτο πρεπει να το αξιολογησω. Για 150αρι γεματο το κοβω!
ΤΟ ΘΕΛΩ!
Δεν μπαίνει ρε μαλακα αυτό το καλάθι δεν μπαίνει το εχω δει 10 φορές
Τύπε τι εγινε, πηγες κουβά με το Χ?Έπρεπε να στο καρφώσει ο Γκαρσια να σταξει αίμα το κωλι σας
Αρχιδατη ανακοίνωση, όπως φαίνεται έχει καταλάβει τα λάθη που έκανε στο παρελθόν (πχ συμμαχία με νδ, ενώ μια ζωή ο Ολυμπιακός είναι μόνος απέναντι σε όλους) και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Μαύρο σε όλους να ξεβρωμισει ο τόπος![]()
Άλλη μια?Δεν μπαίνει ρε μαλακα αυτό το καλάθι δεν μπαίνει το εχω δει 10 φορές
Δεν μπαίνει ρε μαλακα αυτό το καλάθι δεν μπαίνει το εχω δει 10 φορές
Τι ειναι ο Ολυμπιακος μια ζωη?μια ζωή ο Ολυμπιακός είναι μόνος απέναντι σε όλους
Η σοφία του Ρόκυ Μπαλμπόακαποιος σοφος ειχει πει καποτε :
"No maybe I can't win. Maybe the only thing I can do is just take everything he's got. But to beat me he's gonna have to kill me, and to kill me he's gotta have the guts to stand in front of me, and to do that he's gotta be willin to die himself. I don't know if he's ready to do that."
επρεπε να κατσουν λες να φανε τις μπυρες στα κεφαλια;Εγω θυμαμαι οτι μετα το τελος των αγωνων της ευρωλιγκας, αρχιζουν κατι ξενέρωτα, δηλαδη κατι χειραψιες των προπονητων, κατι αγκαλιες των παικτων στη σειρα, τωρα τι συνεβη και μολις εβαλε ο Σλούκας το τριποντο φυγανε οι ολυμπιακοι τρεχοντας για τα αποδυτηρια?
Αυτο ρωταω, δεν ξερω, δεν ειδα το ματς. Πεφτανε αντικειμενα?επρεπε να κατσουν λες να φανε τις μπυρες στα κεφαλια;![]()
πεφτανε δεν πεφτανε, αν οι οδηγιες ειναι, μολις ληξει φυγετε στα αποδυτηρια, αυτο κανουν.Αυτο ρωταω, δεν ξερω, δεν ειδα το ματς. Πεφτανε αντικειμενα?
αμα ερθει ο ιτουδης στο γαυρο εγω προτιμω να γινω φενερ μεχρι να φυγει παντωςΔεν πρεπει να νιωθουν και πολυ περηφανες οι ελληνικες ομαδες, που η μιση εθνικη ελλαδας παιζει στην Τουρκια.
Να ξέρεις ότι ασκείται πολλή πίεση στην διοίκηση από τους οπαδούς της Φενέρ να φύγουν οι Έλληνες το καλοκαίρι.....Τουρκική ομαδα...
Και κοιτουσες και εβλεπες Ελληνα προπονητη και στο παρκε Ντόρσει, Καλάθη και Αντετοκουνμπο.
Σε λιγο η Φενερμπαχτσε θα ειναι η Εθνική Ελλάδας και με τον προπονητή της κιολας.
Δεν πρεπει να νιωθουν και πολυ περηφανες οι ελληνικες ομαδες, που η μιση εθνικη ελλαδας παιζει στην Τουρκια.
Δεν λυπαμαι κανεναν Ελληνα παικτη ή προπονητη που παει στην Τουρκια. Δεν εχουνε καμια δουλεια εκει. Και αφου πανε, ας καθονται να υπομενουν. Ελεος δηλαδη. Και αυτος ο Μπακασετας δηλαδη, τι πηγε να κανει στην Τραμπζονσπορ? Δουλεια αλλού δεν μπορούσε να βρει? Τελικα πες-πες αυτη τη μαλακια, οτι "ειμαστε επαγγελματιες", το πιστεψανε κιολας καποιοι οτι δεν εχει σημασια να πας στην Τουρκια.Να ξέρεις ότι ασκείται πολλή πίεση στην διοίκηση από τους οπαδούς της Φενέρ να φύγουν οι Έλληνες το καλοκαίρι.....
Όταν χάσανε με 30 εκεί μέσα από το γαύρο απειλούσαν τον Ιτούδη για καιρό και προσέλαβε προσωπική ασφάλεια έκτοτε.....
Έτσι ακριβώς.Δεν λυπαμαι κανεναν Ελληνα παικτη ή προπονητη που παει στην Τουρκια. Δεν εχουνε καμια δουλεια εκει. Και αφου πανε, ας καθονται να υπομενουν. Ελεος δηλαδη. Και αυτος ο Μπακασετας δηλαδη, τι πηγε να κανει στην Τραμπζονσπορ? Δουλεια αλλού δεν μπορούσε να βρει? Τελικα πες-πες αυτη τη μαλακια, οτι "ειμαστε επαγγελματιες", το πιστεψανε κιολας καποιοι οτι δεν εχει σημασια να πας στην Τουρκια.